FredagsFisk

Du har valgt FredagsFisk

Antal personer
2
4
Antal dage
1
Vælg pers. / dage om ugen Rediger
Bekræft
Fra 101 kr. pr. kuvert
Fra 301 kr.
Inkl. gratis fragt
FredagsFisk, MåltidsKasser

Fredagsfisk måltidskassen er til dig, som ønsker én lækker ret med fisk fredag aften. Måltidskassen indeholder klassiske og nye fiskeopskrifter med fokus på den gode smag.

I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.

  • 1 måltid med fisk
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • 150 g fisk pr. person (ASC laks 130 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Lækre inspirerende opskrifter udviklet af vores huskok Jacob Dahl
  • Fås til 2 eller 4 personer i 1 dag
  • Leveres fredag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)

FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Der veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, havtaske, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret i FredagsFisk samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 39

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk):Hvidløg (ES) (Kl.ll), skalotteløg (DK) (Kl.l), dild (DK) (Kl.l), brune markchampignons (DK) (Kl.l), spinat (DK) (Kl.l), citron (ZA/IT) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), rasp, fløde 38% og dijonsennep

Næringsinfo

Uge 40

ASC Skagen laks med skind ASC-DNV-02255 (Salmo salar - Salmonidae)

(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk) Portobellosvampe (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), citron (IT) (Kl.l), brøndkarse (DK) (Kl.l), perlebyg, solsikkekerner, pecorino romano og creme fraiche 38 %

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 1 måltid med fisk
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • 150 g fisk pr. person (ASC laks 130 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Lækre inspirerende opskrifter udviklet af vores huskok Jacob Dahl
  • Fås til 2 eller 4 personer i 1 dag
  • Leveres fredag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
Råvarerne

FredagsFisk indeholder sæsonens fileter af de almindelige men også lidt dyrere og eksklusive fisk. Der veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, havtaske, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret i FredagsFisk samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 39

Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk):Hvidløg (ES) (Kl.ll), skalotteløg (DK) (Kl.l), dild (DK) (Kl.l), brune markchampignons (DK) (Kl.l), spinat (DK) (Kl.l), citron (ZA/IT) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), rasp, fløde 38% og dijonsennep

Næringsinfo

Uge 40

ASC Skagen laks med skind ASC-DNV-02255 (Salmo salar - Salmonidae)

(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk) Portobellosvampe (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), citron (IT) (Kl.l), brøndkarse (DK) (Kl.l), perlebyg, solsikkekerner, pecorino romano og creme fraiche 38 %

Næringsinfo