0

Heat & Cook FamilieKassen

Heat & Cook FamilieKassen, MåltidsKasser
GOD MAD I HVERDAGEN - EKSTRA NEMT

Hvis du sætter pris på god, sund og varieret mad. Og hvor ét af måltiderne gerne må gå lidt hurtigt. Herudover varierer måltiderne mellem fisk, kylling og kød. 

Pers. Dage Tilberedningstid Pris Extra
2 3 Ca. 10-30 min. 512 kr. / 85 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 3 Ca. 10-30 min. 561 kr. / 94 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
3 3 Ca. 10-30 min. 591 kr. / 66 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 3 Ca. 10-30 min. 641 kr. / 71 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
4 3 Ca. 10-30 min. 696 kr. / 58 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Ca. 10-30 min. 785 kr. / 65 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
2 4 Ca. 10-30 min. 597 kr. / 75 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 4 Ca. 10-30 min. 743 kr. / 62 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 4 Ca. 10-30 min. 792 kr. / 66 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
4 4 Ca. 10-30 min. 853 kr. / 53 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 4 Ca. 10-30 min. 942 kr. / 59 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil

Med Heat & Cook kassen får du et Heat måltid, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltidet er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltidet er velsmagende, sundt og super lækkert, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden.
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne.
  • Ca. 15 min. tilberedning.
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat.

Cook måltiderne

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 130-150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Heat & Cook kassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Anders

Christina er kok på følgende MåltidsKasser: LynKassen og Heat&Cook.

Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.

Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.

Uge 38

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Broccoli (DK) (Kl.l), rasp, bacon, bechamelsause og rigatoni

Hakket oksekød

Søde kartofler (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), hakkede tomater (dåse) og fløde

Fajita

Rødløg (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), tomat (NL) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), creme fraiche, wraps og fajitastegt okse med sorte bønner

Koteletter

Æbler (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), bouillon og ris

Uge 39

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Kartofler (DK), citron (CH), persille (DK) og bechamelsauce

Hakket grisekød

Spidskål, æbler, timian, gulerødder og rasp

Italienske kødboller

Basilikum (DK), parmesan og spaghetti

Oksekød i tynde skiver

Peberfrugter (NL), squash (DK), grøn thai karrysovs, peanuts og ris

Kassen indeholder

Med Heat & Cook kassen får du et Heat måltid, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltidet er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltidet er velsmagende, sundt og super lækkert, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden.
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne.
  • Ca. 15 min. tilberedning.
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat.

Cook måltiderne

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 130-150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Heat & Cook kassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2, 3 og 4 pers. indeholder ca. 10 eller 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Kokken

Anders

Christina er kok på følgende MåltidsKasser: LynKassen og Heat&Cook.

Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.

Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.

Ugens indhold

Uge 38

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Broccoli (DK) (Kl.l), rasp, bacon, bechamelsause og rigatoni

Hakket oksekød

Søde kartofler (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), hakkede tomater (dåse) og fløde

Fajita

Rødløg (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), tomat (NL) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), creme fraiche, wraps og fajitastegt okse med sorte bønner

Koteletter

Æbler (DK) (Kl.l), løg (DK) (Kl.l), bouillon og ris

Uge 39

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Kartofler (DK), citron (CH), persille (DK) og bechamelsauce

Hakket grisekød

Spidskål, æbler, timian, gulerødder og rasp

Italienske kødboller

Basilikum (DK), parmesan og spaghetti

Oksekød i tynde skiver

Peberfrugter (NL), squash (DK), grøn thai karrysovs, peanuts og ris