0

Heat & Cook FamilieKassen/Xtra Nemt - 15 min.

Du har valgt 2 pers. / 3 dage om ugen

Antal personer
2
3
4
Antal dage
3
4

Hvis du sætter pris på god, sund og varieret mad. Og hvor ét af måltiderne gerne må gå lidt hurtigt.

2 pers. / 3 dage om ugen Rediger
Bekræft
85 kr. pr. kuvert
512 kr.
Inkl. fragt
Heat & Cook FamilieKassen/Xtra Nemt - 15 min., MåltidsKasser

Hvis du sætter pris på god, sund og varieret mad. Og hvor ét af måltiderne gerne må gå lidt hurtigt. Herudover varierer måltiderne mellem fisk, kylling og kød. 

Med Heat & Cook kassen får du et Heat måltid, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltidet er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltidet er velsmagende, sundt og super lækkert, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden.
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne.
  • Ca. 15 min. tilberedning.
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat.

Cook måltiderne

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 130-150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Anders

Christina er kok på følgende MåltidsKasser: LynKassen og Heat&Cook.

Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.

Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.

Uge 32

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Blandede svampe (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), cherrytomater (NL) (Kl.l), fettuccine, svampesovs og middelhavs krydderi

Næringsinfo

Kyllingebryst med skind

Tomater (DK/NL) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), rucola (DK) (Kl.l), kartofler i tern, yoghurt 3,5% og garam masala

Næringsinfo

Boller i karry

Æbler (AR) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), citron (SA) (Kl.l), ris og cashewnødder

Næringsinfo

Kotelet

Broccoli (DK) (Kl.l), rosiner, ris, græsk yoghurt og tabbouleh krydderi

Næringsinfo

Uge 33

Kulmulefilet uden skind (Merluccius merluccius)

Kartofler (DK), basilikum (NL), snittet spidskål og parmesan

Næringsinfo

Tortillas med sous vide gris

Salat (DK), avokado (PE), yoghurt naturel, sriracha sauce, cajun krydderi, majs tortillas og sous vide gris

Næringsinfo

Hakket gris

Tomater (DK), basilikum (NL), løg (DK), gulerødder (DK), italiensk kødbollekrydderi, parmesan og spaghetti

Næringsinfo

Svenske kødboller

Kartofler (DK), persille (DK), appelsin (SA), grønne bønner (NL), tørrede tranebær og svenske kødboller

Næringsinfo
Kassen indeholder

Med Heat & Cook kassen får du et Heat måltid, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Heat måltidet er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltidet er velsmagende, sundt og super lækkert, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden.
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne.
  • Ca. 15 min. tilberedning.
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat.

Cook måltiderne

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 130-150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning
Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Kokken

Anders

Christina er kok på følgende MåltidsKasser: LynKassen og Heat&Cook.

Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.

Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.

Ugens indhold

Uge 32

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Blandede svampe (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), cherrytomater (NL) (Kl.l), fettuccine, svampesovs og middelhavs krydderi

Næringsinfo

Kyllingebryst med skind

Tomater (DK/NL) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), rucola (DK) (Kl.l), kartofler i tern, yoghurt 3,5% og garam masala

Næringsinfo

Boller i karry

Æbler (AR) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), citron (SA) (Kl.l), ris og cashewnødder

Næringsinfo

Kotelet

Broccoli (DK) (Kl.l), rosiner, ris, græsk yoghurt og tabbouleh krydderi

Næringsinfo

Uge 33

Kulmulefilet uden skind (Merluccius merluccius)

Kartofler (DK), basilikum (NL), snittet spidskål og parmesan

Næringsinfo

Tortillas med sous vide gris

Salat (DK), avokado (PE), yoghurt naturel, sriracha sauce, cajun krydderi, majs tortillas og sous vide gris

Næringsinfo

Hakket gris

Tomater (DK), basilikum (NL), løg (DK), gulerødder (DK), italiensk kødbollekrydderi, parmesan og spaghetti

Næringsinfo

Svenske kødboller

Kartofler (DK), persille (DK), appelsin (SA), grønne bønner (NL), tørrede tranebær og svenske kødboller

Næringsinfo