Lyn-hurtig økologisk mad på den gode, og så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist. Lavet af de bedste økologiske råvarer og tilsmagt til kant. Beregn blot 15 min. tilberedning.
Du får 3 færdigretter, hvoraf 2 er med kød eller fjerkræ og 1 er grøntsagsbasert vegetarisk. Sammen med færdigretterne får du ALT tilbehør med, så du kan supplere retten med ris, bulgur, kartofler el. lign. og lave lidt sundt og grønt tilbehør.
OBS: Færdigretterne er nyproducerede - holdbarhed 5 dage fra modtagelse - og kan evt. fryses.
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker og olie.
Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde.
Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.
Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.
Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.
Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›
Bredbladet persille, bruge mark-champignons, hvidløg, penne pasta og ungarske kødboller
Kartofler, broccoli, bredbladet persille og stroganoff
Fregola sarda, ølandshvede / primitivoboller, pecorino og italiensk minestrone
Kartofler, persille, appelsiner, grønne bønner, tørrede tranebær og svenske kødboller
Citron, hvidløg, glaskål, koriander, bulgur, tahin, sesamfrø og empanadas
Koriander, surdejs-pizzadej, naan-krydderiblanding, yoghurt naturel og daal
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker og olie.
Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde.
Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.
Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.
Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.
Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›
Bredbladet persille, bruge mark-champignons, hvidløg, penne pasta og ungarske kødboller
Kartofler, broccoli, bredbladet persille og stroganoff
Fregola sarda, ølandshvede / primitivoboller, pecorino og italiensk minestrone
Kartofler, persille, appelsiner, grønne bønner, tørrede tranebær og svenske kødboller
Citron, hvidløg, glaskål, koriander, bulgur, tahin, sesamfrø og empanadas
Koriander, surdejs-pizzadej, naan-krydderiblanding, yoghurt naturel og daal