0

Just Heat Kassen

Just Heat Kassen, MåltidsKasser
VELSMAGENDE FÆRDIGRETTER 100% ØKO

Lyn-hurtig økologisk mad på den gode, og så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist. Lavet af de bedste økologiske råvarer og tilsmagt til kant. Beregn blot 15 min. tilberedning.

Du får 3 færdigretter, hvoraf 2 er med kød eller fjerkræ og 1 er grøntsagsbasert vegetarisk. Sammen med færdigretterne får du ALT tilbehør med, så du kan supplere retten med ris, bulgur, kartofler el. lign. og lave lidt sundt og grønt tilbehør

OBS: Færdigretterne er nyproducerede - og kan evt. fryses.

Pers. Dage Tilberedningstid Pris
1 3 Max 15 min 319 kr. / 106 kr. pr. kuvert
Bestil
2 3 Max 15 min 489 kr. / 82 kr. pr. kuvert
Bestil
3 3 Max 15 min 609 kr. / 68 kr. pr. kuvert
Bestil
4 3 Max 15 min 699 kr. / 58 kr. pr. kuvert
Bestil
  • Kassen indeholder 3 færdige retter der blot skal varmes i en gryde eller microbølgeovn
  • 1 ud af 3 ugentlige middagsretter er kødfrie
  • Tilberedning af grønt og ris, pasta, kartofler og lign. skal du selv lave - alle råvarer følger med
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • 100% øko

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker og olie. 

Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde. 

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 46

Vegetarisk bolognese

Tomater (ES) (Kl.l), basilikum (MA) (Kl.l), mozzarella, rigatoni og vegetarisk bolognese

Kylling i grøn karry

Blomkål (DK) (Kl.l), basilikum (MA) (Kl.l), peanuts, ris og kylling i grøn karry

Ungarsk gullash

Kartofler (DK) (Kl.l), broccoli (IT) (Kl.l), sødmælk og ungarsk gullash

Uge 47

Daal

Koriander (MA), naan krydderi, yoghurt naturel, pizzakugler og daal

Stroganoff

Kartofler (DK), broccoli (ES/NL), persille (DK) og stroganoff

Boller i karry

Gulerødder (DK), æbler (DE), citron (IT), cashewnødder, ris og boller i karry

Kassen indeholder
  • Kassen indeholder 3 færdige retter der blot skal varmes i en gryde eller microbølgeovn
  • 1 ud af 3 ugentlige middagsretter er kødfrie
  • Tilberedning af grønt og ris, pasta, kartofler og lign. skal du selv lave - alle råvarer følger med
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • 100% øko

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker og olie. 

Kokken

Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde. 

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold