0

Just Heat Kassen 3 x kød

Du har valgt 2 pers. / 3 dage om ugen

Antal personer
2
3
4
Antal dage
3

Nu kan du få vores populære Just Heat Kasse med 3 økologiske færdigretter med kød og fjerkræ. Just Heat kassen er lyn-hurtig økologisk aftensmad på den så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter af kød & fjerkræ lavet med et tvist.

2 pers. / 3 dage om ugen Rediger
Bekræft
88 kr. pr. kuvert
529 kr.
Inkl. fragt
Just Heat Kassen 3 x kød, MåltidsKasser

Lyn-hurtig økologisk mad på den gode, og så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist. Lavet af de bedste økologiske råvarer og tilsmagt til kant. Beregn blot 15 min. tilberedning.

Du får 3 færdigretter med kød eller fjerkræ. Sammen med færdigretterne får du ALT tilbehør med, så du kan supplere retten med ris, bulgur, kartofler el. lign. og lave lidt sundt og grønt tilbehør.

OBS: Færdigretterne er nyproducerede - holdbarhed 5 dage fra modtagelse - og kan evt. fryses.

  • Kassen indeholder 3 færdige retter med kød og/eller fjerkræ der blot skal varmes i en gryde eller mikrobølgeovn.
  • Tilberedning af grønt og ris, pasta, kartofler og lign. skal du selv lave - alle råvarer følger med
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • 100% øko

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker og olie. 

Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde. 

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, Xtra Nemt - 15 min, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød.

ALT i Just Heat Kassen er 100% økologisk - og vi prioriterer danske råvarer.

Uge 43

Albondigas Mexi

Salat (ES) (Kl.l), koriander (PT) (Kl.l), creme fraiche, majs tortillas og Albondigas Mexicanas

Næringsinfo

Japansk Curry

Rødt spidskål (DK) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), shichimi togarashi, ris og Japansk Curry

Næringsinfo

Frikadeller

Kartofler (DK) (Kl.l), blomkål (DK) (Kl.l), persille (PT) (Kl.l), dijon sennep, bechamelsauce og Skagenfood frikadeller

Næringsinfo

Uge 44

Kofta kødboller

Tomater (DK/NL), agurk (DK), citron (SA), rødløg (NL), persille (PT), tabbouleh krydderi, bulgur og Kofta kødboller i krydret tomatsovs

Næringsinfo

Thai rød karry

Peberfrugter (NL/ES), basilikum (DK), ris og thai rød karry med okse

Næringsinfo

Boller i selleri

Kartofler (DK), persille (PT) og Boller i selleri

Næringsinfo
Kassen indeholder:
  • Kassen indeholder 3 færdige retter med kød og/eller fjerkræ der blot skal varmes i en gryde eller mikrobølgeovn.
  • Tilberedning af grønt og ris, pasta, kartofler og lign. skal du selv lave - alle råvarer følger med
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • 100% øko

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker og olie. 

Kokken:

Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde. 

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, Xtra Nemt - 15 min, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Råvarer & leverandører:

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød.

ALT i Just Heat Kassen er 100% økologisk - og vi prioriterer danske råvarer.

Ugens indhold

Uge 43

Albondigas Mexi

Salat (ES) (Kl.l), koriander (PT) (Kl.l), creme fraiche, majs tortillas og Albondigas Mexicanas

Næringsinfo

Japansk Curry

Rødt spidskål (DK) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), shichimi togarashi, ris og Japansk Curry

Næringsinfo

Frikadeller

Kartofler (DK) (Kl.l), blomkål (DK) (Kl.l), persille (PT) (Kl.l), dijon sennep, bechamelsauce og Skagenfood frikadeller

Næringsinfo

Uge 44

Kofta kødboller

Tomater (DK/NL), agurk (DK), citron (SA), rødløg (NL), persille (PT), tabbouleh krydderi, bulgur og Kofta kødboller i krydret tomatsovs

Næringsinfo

Thai rød karry

Peberfrugter (NL/ES), basilikum (DK), ris og thai rød karry med okse

Næringsinfo

Boller i selleri

Kartofler (DK), persille (PT) og Boller i selleri

Næringsinfo