0

Just Heat Kassen + ASC laks

Du har valgt 2 pers. / 3 dage om ugen

Antal personer
1
2
3
4
Antal dage
4

NYHED som kan bestilles fra uge 2: Få lækker ASC laks sammen med Just Heat Kassen! Lyn-hurtig økologisk aftensmad på den så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist.

Vælg pers. / dage om ugen Rediger
Bekræft
Fra 49 kr. pr. kuvert
Fra 341 kr.
Inkl. fragt
Just Heat Kassen + ASC laks, MåltidsKasser

Lyn-hurtig økologisk mad på den gode, og så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist. Lavet af de bedste økologiske råvarer og tilsmagt til kant. Beregn blot 15 min. tilberedning.

Du får 3 færdigretter, hvoraf 2 er med kød eller fjerkræ og 1 er grøntsagsbasert vegetarisk. Sammen med færdigretterne får du ALT tilbehør med, så du kan supplere retten med ris, bulgur, kartofler el. lign. og lave lidt sundt og grønt tilbehør.

OBS: Færdigretterne er nyproducerede - holdbarhed 5 dage fra modtagelse - og kan evt. fryses.

NYHED som kan bestilles fra uge 2: Få lækker ASC laks med skind sammen med Just Heat Kassen, således at der er måltider til 4 dage.

  • Kassen indeholder 3 færdige retter der blot skal varmes i en gryde eller microbølgeovn
  • 1 ud af 3 ugentlige middagsretter er kødfrie
  • Tilberedning af grønt og ris, pasta, kartofler og lign. skal du selv lave - alle råvarer følger med
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • 100% øko
  • NYHED: Der medfølger en portion (140 g pr. person) førsteklasses ASC laks med skind sammen med Just Heat Kassen

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker og olie. 

Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde. 

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 15

Skinkegryde

Broccoli (IT) (Kl.l), persille (IT) (Kl.ll), tabbouleh krydderi, quinoa og skinkegryde

Chili con carne

Lime (PE) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), creme fraiche, ris og chili con carne

Vietnamesisk veggie

Pak choy (NL) (Kl.ll), basilikum (DK) (Kl.ll), peanuts, ris og vietnamesisk veggie curry

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae) erstattes med konventionel norsk laks. (Salmo salar - Salmonidae)

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Uge 16

Marokansk tagine

Spidskål (ES), oliven, ras el hanout, couscous og Marokkansk tagine

Indisk daal

Koriander (DK), yoghurt naturel, naan krydderiblanding, pizzakugler og Daal

Bouef stroganoff

Kartofler (EG), broccoli (IT), persille (DK) og Boeuf stroganoff

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae) erstattes med konventionel norsk laks. (Salmo salar - Salmonidae)

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Kassen indeholder
  • Kassen indeholder 3 færdige retter der blot skal varmes i en gryde eller microbølgeovn
  • 1 ud af 3 ugentlige middagsretter er kødfrie
  • Tilberedning af grønt og ris, pasta, kartofler og lign. skal du selv lave - alle råvarer følger med
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • 100% øko
  • NYHED: Der medfølger en portion (140 g pr. person) førsteklasses ASC laks med skind sammen med Just Heat Kassen

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker og olie. 

Kokken

Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde. 

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold