Just Heat Kassen + ASC laks er til dig, som ønsker smagfulde færdigretter til en travl hverdag. Færdigretterne skal blot opvarmes mens du tilbereder tilbehøret - det hele tager max. 15 min. De færdiglavede måltider smager så godt som hjemmelavet og er perfekt, når det skal gå ekstra hurtigt. Kassen indeholder altid to kødretter samt én dag med en fisk- eller vegetarret. Sammen med kassen får du én portion (140 g pr. person) førsteklasses ASC laks med skind, således at der er måltider til 4 dage.
I måltidskassen får du økologiske færdigretter af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.
Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde.
Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.
Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.
Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.
Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›
(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), appelsin (ZA) (Kl.l), rødt spidskål (DK) (Kl.l), bredbladet persille (DK) (Kl.l), skysovs og frikadeller
(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk): Spidskål (DK) (Kl.l), Ras el hanout, couscous, sorte oliven og marokkansk tagine
(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk): Porrer (DK) (Kl.l), timian (DK) (Kl.l), primitivo fuldkornsboller/Ølandshvedeboller og kartoffel-porresuppe
(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk):Koriander (DK) (Kl.l), basmatiris, yoghurt naturel og butter chicken
(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk):Tomater (FR)= (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), spaghetti, mozzarella og Ragù Bolognese
(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk):Salat Rucola (IT) (Kl.l), æble (DK) (Kl.ll), ølandshvedeboller / Primitivoboller og jordskokkesuppe
Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde.
Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.
Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.
Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.
Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›
(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), appelsin (ZA) (Kl.l), rødt spidskål (DK) (Kl.l), bredbladet persille (DK) (Kl.l), skysovs og frikadeller
(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk): Spidskål (DK) (Kl.l), Ras el hanout, couscous, sorte oliven og marokkansk tagine
(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk): Porrer (DK) (Kl.l), timian (DK) (Kl.l), primitivo fuldkornsboller/Ølandshvedeboller og kartoffel-porresuppe
(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk):Koriander (DK) (Kl.l), basmatiris, yoghurt naturel og butter chicken
(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk):Tomater (FR)= (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), spaghetti, mozzarella og Ragù Bolognese
(alt frugt, grønt og kolonial i Skagenfoods måltidskasser er 100% økologisk):Salat Rucola (IT) (Kl.l), æble (DK) (Kl.ll), ølandshvedeboller / Primitivoboller og jordskokkesuppe