0

Just Heat Kassen + ASC laks

Du har valgt Just Heat Kassen + ASC laks

Antal personer
1
2
3
Antal dage
4
Vælg pers. / dage om ugen Rediger
Bekræft
Fra 68 kr. pr. kuvert
Fra 429 kr.
Inkl. gratis fragt
Just Heat Kassen + ASC laks, MåltidsKasser

Lyn-hurtig økologisk mad på den gode, og så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist. Lavet af de bedste økologiske råvarer og tilsmagt til kant. Beregn blot 15 min. tilberedning.

Du får 3 færdigretter, hvoraf 2 er med kød eller fjerkræ og 1 er grøntsagsbasert vegetarisk. Sammen med færdigretterne får du ALT tilbehør med, så du kan supplere retten med ris, bulgur, kartofler el. lign. og lave lidt sundt og grønt tilbehør.

OBS: Færdigretterne er nyproducerede - holdbarhed 5 dage fra modtagelse - og kan evt. fryses.

Få lækker ASC laks med skind sammen med Just Heat Kassen, således at der er måltider til 4 dage.

  • Kassen indeholder 3 færdige retter der blot skal varmes i en gryde eller microbølgeovn
  • 1 ud af 3 ugentlige middagsretter er kødfrie og evt. med frisk fisk
  • Tilberedning af grønt og ris, pasta, kartofler og lign. skal du selv lave - alle råvarer følger med
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • 100% øko (Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk)
  • NYHED: Der medfølger en portion (140 g pr. person) førsteklasses ASC laks med skind sammen med Just Heat Kassen

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker og olie. 

Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde. 

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 22

Spanske Albondigas kødboller

Champignons (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), rosmarin (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), basmatiris og spanske albondigas kødboller

Næringsinfo

Kylling Alfredo

Bredbladet persille (ES) (Kl.l), spaghetti, parmesan og kylling Alfredo

Næringsinfo

Grøntsagstagine

Bredbladet persille (ES) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), tabbouleh krydderi, quinoa og grøntsagstagine

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Uge 23

Ungarske kødboller

Bredbladet persille, bruge mark-champignons, hvidløg, penne pasta og ungarske kødboller

Næringsinfo

Boeuf saute stroganoff

Kartofler, broccoli, bredbladet persille og stroganoff

Næringsinfo

Italiensk minestrone

Fregola sarda, ølandshvede / primitivoboller, pecorino og italiensk minestrone

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Kassen indeholder
  • Kassen indeholder 3 færdige retter der blot skal varmes i en gryde eller microbølgeovn
  • 1 ud af 3 ugentlige middagsretter er kødfrie og evt. med frisk fisk
  • Tilberedning af grønt og ris, pasta, kartofler og lign. skal du selv lave - alle råvarer følger med
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • 100% øko (Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk)
  • NYHED: Der medfølger en portion (140 g pr. person) førsteklasses ASC laks med skind sammen med Just Heat Kassen

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker og olie. 

Kokken

Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde. 

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 22

Spanske Albondigas kødboller

Champignons (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), rosmarin (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), basmatiris og spanske albondigas kødboller

Næringsinfo

Kylling Alfredo

Bredbladet persille (ES) (Kl.l), spaghetti, parmesan og kylling Alfredo

Næringsinfo

Grøntsagstagine

Bredbladet persille (ES) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), tabbouleh krydderi, quinoa og grøntsagstagine

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Uge 23

Ungarske kødboller

Bredbladet persille, bruge mark-champignons, hvidløg, penne pasta og ungarske kødboller

Næringsinfo

Boeuf saute stroganoff

Kartofler, broccoli, bredbladet persille og stroganoff

Næringsinfo

Italiensk minestrone

Fregola sarda, ølandshvede / primitivoboller, pecorino og italiensk minestrone

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

123 kr. pr. kuv.
Se mere
VELSMAGENDE FÆRDIGRETTER 100% ØKO

Just Heat Kassen

Lyn-hurtig økologisk aftensmad på den så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist.

70 kr. pr. kuv.
Se mere
VELSMAGENDE FÆRDIGRETTER 100% ØKO

Just Heat Kassen 3 x kød

Nu kan du få vores populære Just Heat Kasse med 3 økologiske færdigretter med kød og fjerkræ. Just Heat kassen er lyn-hurtig økologisk aftensmad på den så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter af kød & fjerkræ lavet med et tvist.

73 kr. pr. kuv.
Se mere
Lækker & velsmagende mad på 20 minutter!

Xtra Nemt - 20 min.

Lækker & velsmagende mad på 20 minutter!

62 kr. pr. kuv.
Se mere