0

Just Heat Kassen + ASC laks

Du har valgt Just Heat Kassen + ASC laks

Antal personer
1
2
3
4
Antal dage
4

Få lækker ASC laks sammen med Just Heat Kassen! Lyn-hurtig økologisk aftensmad på den så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist.

Vælg pers. / dage om ugen Rediger
Bekræft
Fra 50 kr. pr. kuvert
Fra 355 kr.
Inkl. fragt
Just Heat Kassen + ASC laks, MåltidsKasser

Lyn-hurtig økologisk mad på den gode, og så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist. Lavet af de bedste økologiske råvarer og tilsmagt til kant. Beregn blot 15 min. tilberedning.

Du får 3 færdigretter, hvoraf 2 er med kød eller fjerkræ og 1 er grøntsagsbasert vegetarisk. Sammen med færdigretterne får du ALT tilbehør med, så du kan supplere retten med ris, bulgur, kartofler el. lign. og lave lidt sundt og grønt tilbehør.

OBS: Færdigretterne er nyproducerede - holdbarhed 5 dage fra modtagelse - og kan evt. fryses.

Få lækker ASC laks med skind sammen med Just Heat Kassen, således at der er måltider til 4 dage.

  • Kassen indeholder 3 færdige retter der blot skal varmes i en gryde eller microbølgeovn
  • 1 ud af 3 ugentlige middagsretter er kødfrie og evt. med frisk fisk
  • Tilberedning af grønt og ris, pasta, kartofler og lign. skal du selv lave - alle råvarer følger med
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • 100% øko (Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk)
  • NYHED: Der medfølger en portion (140 g pr. person) førsteklasses ASC laks med skind sammen med Just Heat Kassen

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker og olie. 

Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde. 

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 30

Oksefrikassé

Kartofler (DK) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), persille (DK) (Kl.l), ærter (frost) og okse frikassé

Næringsinfo

Græske kødboller

Agurk (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), tzatziki krydderi, græsk yoghurt, pitabrød og græske kødboller i tomatsovs

Næringsinfo

Jordskokkesuppe

Rucola (IT) (Kl.l), æbler (IT) (Kl.l), Ølandshvedeboller og jordskokkesuppe

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Uge 31

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Sommergrønt & hollandaise

Næringsinfo

Mini hakkebøffer

Kartofler (DK), zittauerløg (EG), persille (DK) og mini hakkebøffer a la dansk bøf

Næringsinfo

Taco Al Pastor

Tomater (DK), agurk (DK), rødløg (EG), lime (BRA), koriander (DK), majstortillas og Al Pastor

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Kassen indeholder
  • Kassen indeholder 3 færdige retter der blot skal varmes i en gryde eller microbølgeovn
  • 1 ud af 3 ugentlige middagsretter er kødfrie og evt. med frisk fisk
  • Tilberedning af grønt og ris, pasta, kartofler og lign. skal du selv lave - alle råvarer følger med
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • 100% øko (Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk)
  • NYHED: Der medfølger en portion (140 g pr. person) førsteklasses ASC laks med skind sammen med Just Heat Kassen

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker og olie. 

Kokken

Middagsretterne i Just Heat Kassen er produceret af Bodebjerg øko i tæt samarbejde med Skagenfood. Opskrifterne der er udviklet og gennemtestet af Skagenfoods huskok Jacob kommer hele verden rundt med autentisk smag, styrke og dybde. 

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Just Heat, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 30

Oksefrikassé

Kartofler (DK) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), persille (DK) (Kl.l), ærter (frost) og okse frikassé

Næringsinfo

Græske kødboller

Agurk (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), tzatziki krydderi, græsk yoghurt, pitabrød og græske kødboller i tomatsovs

Næringsinfo

Jordskokkesuppe

Rucola (IT) (Kl.l), æbler (IT) (Kl.l), Ølandshvedeboller og jordskokkesuppe

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Uge 31

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Sommergrønt & hollandaise

Næringsinfo

Mini hakkebøffer

Kartofler (DK), zittauerløg (EG), persille (DK) og mini hakkebøffer a la dansk bøf

Næringsinfo

Taco Al Pastor

Tomater (DK), agurk (DK), rødløg (EG), lime (BRA), koriander (DK), majstortillas og Al Pastor

Næringsinfo

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)