Lyn BUDGET Kassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød, fjerkræ og en vegetarisk ret, og med en tilberedningstid på ca. 30 min.
Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.
Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.
De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra kylling, gris og kvæg er altid fra danske bønder og vil oftest være konventionelt produceret.
Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.
Basisvarer:
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
Oftest vil to af opskrifterne i Lyn BUDGET Måltidskassen være udviklet af Louisa Lorang. Den sidste opskrift vil skiftevis være udviklet af en af vores andre madelskende kokke - hhv. Peter Nøhr, Anders Kvorning eller Jacob Dahl.
Louisa elsker at lave god mad til hele familien og hendes opskrifter er nemme, hurtige og helt uimodståelige.
Louisas mad er let tilgængelig, simpel, men aldrig kedelig og gerne med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til.
Louisas kasse hos Skagenfood er en kasse, der er nem at lave, forholdsvis hurtig og med fokus på at hele familien kan spise med, men forhåbentligt uden at nogen keder sig. Her er plads til alt fra pasta til tacos, chimichangas og okonomiyaki eller en fiskefilet med remoulade. Med andre ord; nyt, gammelt og variation på middagsbordet.
Louisa har udgivet mere end 20 kogebøger om alt fra småkager til pasta og asianstyle. Tonen er altid uformel – præcis som maden.
Se mere om Louisa her
Bagekartofler, hvidløg, citron, fennikel, salat, mynte, ærter (frost), græsk yoghurt 10% og rasp
Hvidløg, rødløg, bredbladet persille, citron, agurk, tomat, rød peberfrugt, kikærter, tahin og pita/somun
Squash, aubergine, løg, hvidløg, hjertesalat, limefrugt, sorte bønner, tomatpuré, mexicansk krydderblanding og yoghurt 3,5%
Pak choy, agurk, limefrugt, jasminris, mukimame (bælgede edamamebønner), sesamfrø, mayonnaise og sriracha sauce
Kartofler, agurk, kruspersille, grønne asparges, hjertesalat, skalotteløg og sødmælk
Salat Rucola, østershatte, tomater, surdejs-pizzadej, tomatpassata, ricotta og kapers
Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.
Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.
De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra kylling, gris og kvæg er altid fra danske bønder og vil oftest være konventionelt produceret.
Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.
Basisvarer:
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
Oftest vil to af opskrifterne i Lyn BUDGET Måltidskassen være udviklet af Louisa Lorang. Den sidste opskrift vil skiftevis være udviklet af en af vores andre madelskende kokke - hhv. Peter Nøhr, Anders Kvorning eller Jacob Dahl.
Louisa elsker at lave god mad til hele familien og hendes opskrifter er nemme, hurtige og helt uimodståelige.
Louisas mad er let tilgængelig, simpel, men aldrig kedelig og gerne med et lille tvist af kærlighed fra den store verden og altid lige til at gå til.
Louisas kasse hos Skagenfood er en kasse, der er nem at lave, forholdsvis hurtig og med fokus på at hele familien kan spise med, men forhåbentligt uden at nogen keder sig. Her er plads til alt fra pasta til tacos, chimichangas og okonomiyaki eller en fiskefilet med remoulade. Med andre ord; nyt, gammelt og variation på middagsbordet.
Louisa har udgivet mere end 20 kogebøger om alt fra småkager til pasta og asianstyle. Tonen er altid uformel – præcis som maden.
Se mere om Louisa her
Bagekartofler, hvidløg, citron, fennikel, salat, mynte, ærter (frost), græsk yoghurt 10% og rasp
Hvidløg, rødløg, bredbladet persille, citron, agurk, tomat, rød peberfrugt, kikærter, tahin og pita/somun
Squash, aubergine, løg, hvidløg, hjertesalat, limefrugt, sorte bønner, tomatpuré, mexicansk krydderblanding og yoghurt 3,5%
Pak choy, agurk, limefrugt, jasminris, mukimame (bælgede edamamebønner), sesamfrø, mayonnaise og sriracha sauce
Kartofler, agurk, kruspersille, grønne asparges, hjertesalat, skalotteløg og sødmælk
Salat Rucola, østershatte, tomater, surdejs-pizzadej, tomatpassata, ricotta og kapers