0

Lyn BUDGET Måltidskassen

Du har valgt Lyn BUDGET Måltidskassen

Antal personer
2
3
4
5
Antal dage
3
Lyn BUDGET Kassen, 3 dage/2 pers.-
Rediger
Bekræft
82 kr. pr. kuvert
489 kr.
Inkl. gratis fragt
Lyn BUDGET Måltidskassen, MåltidsKasser

Lyn BUDGET Kassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød, fjerkræ og en vegetarisk ret, og med en tilberedningstid på ca. 30 min. 

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

99 kr. pr. kuv.
Se mere
MERE GRØNT

Ekstra Grøn hverdag - Måltidskassen

Til jer der ønsker en mere velsmagende, grøn hverdag. Bæredygtigt fanget fisk, lidt mindre kød, 100% økologi og en mere grøn livsstil. Hurtige måltider, der aldrig går på kompromis med smag.

60 kr. pr. kuv.
Se mere
DET ER NEMT OG BØRNENE ELSKER DET

FamilieKassen X-Lyn

Hurtigere end lynet. 2 måltider skal blot varmes op og herudover får du et børnevenligt måltid med fisk.

72 kr. pr. kuv.
Se mere
Lækker & velsmagende mad på 20 minutter!

Xtra Nemt - 20 min.

Lækker & velsmagende mad på 20 minutter!

61 kr. pr. kuv.
Se mere
  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er altid dansk, og vil oftest være konventionelt produceret
  • 140g frisk fisk (ASC laks er dog 130g) og Min. 130 g kød el. fjerkræ pr. person. (Sous vide kød = 120g)
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra kylling, gris og kvæg er altid fra danske bønder og vil oftest være konventionelt produceret.

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Lyn BUDGET Måltidskassens retter er udviklet af bl.a. Christina:

Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.

Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.

Uge 39

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Majs (DK) (Kl.l), bønner (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), løg (DK) (Kl.l), risottoris, urtebouillon og Farmhouse cheddar

Næringsinfo

Oksekød i strimler

Hvidløg (ES) (Kl.ll), gulerod (DK) (Kl.l), hvidkål (DK) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), citrongræs (NL) (Kl.l), nudler, nam pla (fiskesauce) og peanuts

Næringsinfo

Kylling i strimler

Salat (DK) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), avokado (PE) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), creme fraiche 18%, ranchdressing mix og bacon i skiver

Næringsinfo

Uge 40

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Citron, hvidløg, bredbladet persille, Hokkaido græskar, rød peberfrugt, pinjekerner og pita/somun

Næringsinfo

Bacon

Skalotteløg, tomater, salatmix, fuldkorns-rigatoni, tomatpassata, pecorino, tørret peperoncino og bacon

Næringsinfo

Hakket gris

Spidskål, forårsløg, rød peberfrugt, ingefær, hvidløg, kokosmælk, onion bhaji krydderimix og basmatiris

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • MåltidsKasse til 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er altid dansk, og vil oftest være konventionelt produceret
  • 140g frisk fisk (ASC laks er dog 130g) og Min. 130 g kød el. fjerkræ pr. person. (Sous vide kød = 120g)
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og fisken er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra kylling, gris og kvæg er altid fra danske bønder og vil oftest være konventionelt produceret.

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Lyn BUDGET Måltidskassens retter er udviklet af bl.a. Christina:

Christina blev udlært kok omkring årtusindskiftet på Steensgård Herregård i Falsled under Anne Bille-Brahe og Michel Bernhard og har efterfølgende bl.a. været med til at åbne en af de første bistroer i området omkring det nu mondæne Halvtorv på Vesterbro.

Christinas kokkeliv har altid været drevet af fascinationen at finde ud af hvordan alting fungere – hvor råvarerne kommer fra, hvordan man dyrker grøntsager. Hvordan man slagter, parterer og fanger/samler sin egen mad samt hvordan man bedst bruger de grøntsager der er i sæson lige nu. Hendes nysgerrighed ses også i hendes spændende og velsmagende opskrifter, hvor både fisk, kød og grøntsager blandes på fantastiske måder.

Ugens indhold

Uge 39

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Majs (DK) (Kl.l), bønner (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), løg (DK) (Kl.l), risottoris, urtebouillon og Farmhouse cheddar

Næringsinfo

Oksekød i strimler

Hvidløg (ES) (Kl.ll), gulerod (DK) (Kl.l), hvidkål (DK) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), citrongræs (NL) (Kl.l), nudler, nam pla (fiskesauce) og peanuts

Næringsinfo

Kylling i strimler

Salat (DK) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), avokado (PE) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), creme fraiche 18%, ranchdressing mix og bacon i skiver

Næringsinfo

Uge 40

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Citron, hvidløg, bredbladet persille, Hokkaido græskar, rød peberfrugt, pinjekerner og pita/somun

Næringsinfo

Bacon

Skalotteløg, tomater, salatmix, fuldkorns-rigatoni, tomatpassata, pecorino, tørret peperoncino og bacon

Næringsinfo

Hakket gris

Spidskål, forårsløg, rød peberfrugt, ingefær, hvidløg, kokosmælk, onion bhaji krydderimix og basmatiris

Næringsinfo