0

Go Green Kassen

Go Green Kassen

1-2 dage med de pivfriske fisk, 1 dag med kød og 1 dag med en grøn vegetarret. Det er både sundt og klimavenligt. Og så benyttes desuden særlig nedbrydelig emballage i denne kasse. Opskrifterne er lavet af Peter Nøhr, der elsker de grønne måltider.

Pers. Dage Tilberedningstid Pris
1 3 Ca. 20-30 min 276 kr. / 92 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 3 Ca. 20-30 min 418 kr. / 70 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 3 Ca. 20-30 min 490 kr. / 54 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Ca. 20-30 min 605 kr. / 50 kr. pr. kuvert.
Bestil
1 4 Ca. 20-30 min 356 kr. / 89 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 4 Ca. 20-30 min 538 kr. / 67 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 4 Ca. 20-30 min 600 kr. / 50 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 4 Ca. 20-30 min 689 kr. / 43 kr. pr. kuvert.
Bestil

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.

Go Green Kassen kan bestilles til 1, 2, 3 og 4 personer.

  • 100% økologi
  • Én kødfri dag
  • Masser af grønt
  • Fisk fra skånsomt fiskeri fra danske farvande, såsom snurrevod og bundgarn, der skåner havbund og fiskebestande, samt fisk der er MSC og ASC certificeret samt økologisk laks
  • Øko kød fra danske dyr med lavt CO2 aftryk, dvs. fjerkræ og gris og kun sjældent oksekød
  • Ofte fedtfattige mejeriprodukter
  • Ofte fuldkornsprodukter
  • Fisk: 125-150 g pr. person
  • Kød: 120-130 g pr. person

Med Go Green Kassen har vi gjort en ekstra indsats for at gøre din aftensmad grønnere og mere bæredygtig – samtidig med at den gode smag er bevaret. Kassen er ikke en vegetarkasse, men derimod en hjælp til dig der gerne vil inspireres til at spise lidt mere grønt i hverdagen.

Måltiderne i Go Green Kassen gør det nemt for dig at spise lidt mindre kød - og mere fisk og grønt. Vi har udvalgt de bedste økologiske grøntsager i sæsonen - og tilsat kød med lavt CO2 aftryk og friskfanget, MSC certificeret fisk i den bedste kvalitet og laks er altid økologisk.

I Go Green Kassen får du hver uge en eller to retter med fisk, en grøn vegetarret og en ret med kød leveret til døren. Retterne er nemme at gå til og kan laves på 30 minutter, så du hurtigt kan servere dit grønne måltid for hele familien.

For at gøre det endnu nemmere for dig kommer kassens indhold i praktiske måltidsposer med alle ingredienser til hver opskrift. Det er nemt at gå til og opbevare i køleskabet. Vi tilbyder returtagning af flamingokassen med kølevarer. Vores pap og papir er lavet af papir fra FSC certificerede skove og genbrugspapir eller biologisk nedbrydeligt materiale.

Vi gør brug af compostella posen, som du kan læse mere om her

  • Du sparer 85% CO2 pr. kalorie ved at gå fra okse- og lammekød til kylling og svin.
  • Omkring 15 procent af verdens CO2-udledning stammer fra kødproduktion. Det er lige så meget som den samlede transportsektor.
  • Det kræver op mod 15.000 liter vand at producere 1 kilo oksekød

Fisk fra skånsomt fiskeri fra danske farvande, såsom snurrevod, der skåner havbund og fiskebestande, samt fisk der er MSC og ASC certificeret og økologisk laks. Fisk har MEGET lave CO2 aftryk.

Øko kød fra danske dyr med lavt CO2 aftryk, dvs. fjerkræ og gris og kun sjældent oksekød

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kassen indeholder

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.

Go Green Kassen kan bestilles til 1, 2, 3 og 4 personer.

  • 100% økologi
  • Én kødfri dag
  • Masser af grønt
  • Fisk fra skånsomt fiskeri fra danske farvande, såsom snurrevod og bundgarn, der skåner havbund og fiskebestande, samt fisk der er MSC og ASC certificeret samt økologisk laks
  • Øko kød fra danske dyr med lavt CO2 aftryk, dvs. fjerkræ og gris og kun sjældent oksekød
  • Ofte fedtfattige mejeriprodukter
  • Ofte fuldkornsprodukter
  • Fisk: 125-150 g pr. person
  • Kød: 120-130 g pr. person

Med Go Green Kassen har vi gjort en ekstra indsats for at gøre din aftensmad grønnere og mere bæredygtig – samtidig med at den gode smag er bevaret. Kassen er ikke en vegetarkasse, men derimod en hjælp til dig der gerne vil inspireres til at spise lidt mere grønt i hverdagen.

Måltiderne i Go Green Kassen gør det nemt for dig at spise lidt mindre kød - og mere fisk og grønt. Vi har udvalgt de bedste økologiske grøntsager i sæsonen - og tilsat kød med lavt CO2 aftryk og friskfanget, MSC certificeret fisk i den bedste kvalitet og laks er altid økologisk.

I Go Green Kassen får du hver uge en eller to retter med fisk, en grøn vegetarret og en ret med kød leveret til døren. Retterne er nemme at gå til og kan laves på 30 minutter, så du hurtigt kan servere dit grønne måltid for hele familien.

For at gøre det endnu nemmere for dig kommer kassens indhold i praktiske måltidsposer med alle ingredienser til hver opskrift. Det er nemt at gå til og opbevare i køleskabet. Vi tilbyder returtagning af flamingokassen med kølevarer. Vores pap og papir er lavet af papir fra FSC certificerede skove og genbrugspapir eller biologisk nedbrydeligt materiale.

Vi gør brug af compostella posen, som du kan læse mere om her

Vidste du at…
  • Du sparer 85% CO2 pr. kalorie ved at gå fra okse- og lammekød til kylling og svin.
  • Omkring 15 procent af verdens CO2-udledning stammer fra kødproduktion. Det er lige så meget som den samlede transportsektor.
  • Det kræver op mod 15.000 liter vand at producere 1 kilo oksekød
Råvarerne

Fisk fra skånsomt fiskeri fra danske farvande, såsom snurrevod, der skåner havbund og fiskebestande, samt fisk der er MSC og ASC certificeret og økologisk laks. Fisk har MEGET lave CO2 aftryk.

Øko kød fra danske dyr med lavt CO2 aftryk, dvs. fjerkræ og gris og kun sjældent oksekød

Mejeri- og kolonialprodukter og alt frugt & grønt er 100% økologisk.

Basisvarer

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.