0

SkagenKassen

SkagenKassen

Havfriske fisk i klassiske og nye sunde variationer. SkagenKassen er et inspirerende fiskeunivers, med spændende smagsoplevelser. OBS: Du kan supplere SkagenKassen med et ekstra velsmagende øko Heat måltid.

Pers. Dage Tilberedningstid Pris Extra
2 2 Ca. 30 min 349 kr. / 87 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 3 Ca. 30 min 490 kr. / 82 kr. pr. kuvert.
Heat
Bestil
3 2 Ca. 30 min 439 kr. / 73 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 3 Ca. 30 min 615 kr. / 68 kr. pr. kuvert.
Heat
Bestil
4 2 Ca. 30 min 499 kr. / 62 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Ca. 30 min 712 kr. / 59 kr. pr. kuvert.
Heat
Bestil
  • 2 måltider med fisk + med mulighed for at tilvælge et Heat måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • Ca. 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

 

Heat måltidet er en økologisk færdiglavet ret, der kan tilberedes på ca. 15 min. Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende. Alt du skal bruge følger med i kassen.

Heat måltidet er lavet fra bunden i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Retten varierer fra høns i asparges til indisk butter chicken og thai Panang karry.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret i SkagenKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kassen indeholder
  • 2 måltider med fisk + med mulighed for at tilvælge et Heat måltid
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • Ca. 150 g fisk pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

 

Heat måltidet

Heat måltidet er en økologisk færdiglavet ret, der kan tilberedes på ca. 15 min. Heat måltidet skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en lille salat eller lignende. Alt du skal bruge følger med i kassen.

Heat måltidet er lavet fra bunden i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Retten varierer fra høns i asparges til indisk butter chicken og thai Panang karry.

Heat måltidet

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!
Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

Tilbehøret i SkagenKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.