Vegetar Måltidskassen er til dig, som ønsker at spise vegetarisk med opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. Kassen består af grønne smagfulde aftensmåltider med linser, kikærter, bønner og varierende krydderier. Kassen indeholder kun vegetariske retter.
I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.
Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.
Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.
Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.
Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.
I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Blomkål (DK) (Kl.l), tomater (ES) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), grønne bønner (IT) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), små kartofler (DK) (Kl.l), jasminris, kokosmælk og rød currypaste
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Jordskokker (DK) (Kl.l), grønkål (DK) (Kl.l), syrligt spiseæble (DE) (Kl.ll), skalotteløg (DK) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l), græskarkerner og creme fraiche 18 %
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hokkaido græskar (DK) (Kl.l), fennikel (IT) (Kl.l), feldsalat (IT) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), grønne linser fra puy, solsikkekerner, baba ganousch krydderi og kota ost
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Mynte (DK) (Kl.l), østershatte (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), fuldkorns-spaghetti, græsk yoghurt 10%, ærter (frost) og pecorino
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spidskål (DK) (Kl.l), gule rødbeder (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), dild (DK) (Kl.l), grønne linser, flødeost naturel, dijonsennep og solsikkekerner
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Brune mark-champignons (DK) (Kl.l), østershatte (DK) (Kl.l), knoldselleri (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), primitivoboller og fløde 38%
Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.
Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.
Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.
Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.
I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Blomkål (DK) (Kl.l), tomater (ES) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), grønne bønner (IT) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), små kartofler (DK) (Kl.l), jasminris, kokosmælk og rød currypaste
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Jordskokker (DK) (Kl.l), grønkål (DK) (Kl.l), syrligt spiseæble (DE) (Kl.ll), skalotteløg (DK) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l), græskarkerner og creme fraiche 18 %
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hokkaido græskar (DK) (Kl.l), fennikel (IT) (Kl.l), feldsalat (IT) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), grønne linser fra puy, solsikkekerner, baba ganousch krydderi og kota ost
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Mynte (DK) (Kl.l), østershatte (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), fuldkorns-spaghetti, græsk yoghurt 10%, ærter (frost) og pecorino
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spidskål (DK) (Kl.l), gule rødbeder (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), dild (DK) (Kl.l), grønne linser, flødeost naturel, dijonsennep og solsikkekerner
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Brune mark-champignons (DK) (Kl.l), østershatte (DK) (Kl.l), knoldselleri (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), primitivoboller og fløde 38%