INFO: Denne måltidskasse udgår - Sidste levering er uge 15
Vegetar Måltidskassen er til dig, som ønsker at spise vegetarisk med opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. Kassen består af grønne smagfulde aftensmåltider med linser, kikærter, bønner og varierende krydderier. Kassen indeholder kun vegetariske retter.
I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.
Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.
Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.
Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.
Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.
I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie.
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Broccoli (IT) (Kl.l), porrer (NL) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), rød chili (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), jasminris, peanuts, tamari soya sauce og æg
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Tomater på stilk (ES) (Kl.l), bredbladet persille (DK) (Kl.l), skalotteløg (FR) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), grønne oliven og hytteost
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spiseæble (DE) (Kl.ll), lime (MX) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), babyspinat (IT) (Kl.l), røde linser, harissapaste og kotaost
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Broccoli, rødløg, porto bello svampe, koriander, ingefær, nudler og brun miso
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rødbeder, squash, limefrugt, creme fraiche 38%, cashewnødder, za'atar og perlespelt
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Radiser, citron, blomkål, kikærter, æg, ras el hanout-krydderi og creme fraiche 38%
Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.
Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.
Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.
Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.
I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basis varer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering), havregryn og olie.
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Broccoli (IT) (Kl.l), porrer (NL) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), rød chili (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), jasminris, peanuts, tamari soya sauce og æg
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Tomater på stilk (ES) (Kl.l), bredbladet persille (DK) (Kl.l), skalotteløg (FR) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), spidskål (ES) (Kl.l), grønne oliven og hytteost
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spiseæble (DE) (Kl.ll), lime (MX) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), babyspinat (IT) (Kl.l), røde linser, harissapaste og kotaost
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Broccoli, rødløg, porto bello svampe, koriander, ingefær, nudler og brun miso
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rødbeder, squash, limefrugt, creme fraiche 38%, cashewnødder, za'atar og perlespelt
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Radiser, citron, blomkål, kikærter, æg, ras el hanout-krydderi og creme fraiche 38%