Vegetar Måltidskassen

Du har valgt Vegetar Måltidskassen

Antal personer
2
3
Antal dage
3
VegetarKassen, 3 dage/2 pers.-
Rediger
Bekræft
66 kr. pr. kuvert
393 kr.
Inkl. gratis fragt
Vegetar Måltidskassen, MåltidsKasser

Vegetar Måltidskassen er til dig, som ønsker at spise vegetarisk med opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. Kassen består af grønne smagfulde aftensmåltider med linser, kikærter, bønner og varierende krydderier. Kassen indeholder kun vegetariske retter.

I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.

 

 

  • 3 vegetariske måltider med proteiner fra kål, linser, bønner, kikærter, soya eller tofu
  • Max 30 min. tilberedning
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Spændende og smagfulde opskrifter udviklet af kok Peter Nøhr
  • Fås til 1-4 personer i 3 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)

Peter Nøhr

Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Uge 48

Thaicurry blomkål

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Blomkål (DK) (Kl.l), tomater (ES) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), grønne bønner (IT) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), små kartofler (DK) (Kl.l), jasminris, kokosmælk og rød currypaste

Næringsinfo

Stegt grønkål

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Jordskokker (DK) (Kl.l), grønkål (DK) (Kl.l), syrligt spiseæble (DE) (Kl.ll), skalotteløg (DK) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l), græskarkerner og creme fraiche 18 %

Næringsinfo

Krydderbagt græskar

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hokkaido græskar (DK) (Kl.l), fennikel (IT) (Kl.l), feldsalat (IT) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), grønne linser fra puy, solsikkekerner, baba ganousch krydderi og kota ost

Næringsinfo

Uge 49

Spaghetti

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Mynte (DK) (Kl.l), østershatte (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), fuldkorns-spaghetti, græsk yoghurt 10%, ærter (frost) og pecorino

Næringsinfo

Bagte beder

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spidskål (DK) (Kl.l), gule rødbeder (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), dild (DK) (Kl.l), grønne linser, flødeost naturel, dijonsennep og solsikkekerner

Næringsinfo

Svampetoast

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Brune mark-champignons (DK) (Kl.l), østershatte (DK) (Kl.l), knoldselleri (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), primitivoboller og fløde 38%

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 3 vegetariske måltider med proteiner fra kål, linser, bønner, kikærter, soya eller tofu
  • Max 30 min. tilberedning
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Spændende og smagfulde opskrifter udviklet af kok Peter Nøhr
  • Fås til 1-4 personer i 3 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
Kokken

Peter Nøhr

Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 48

Thaicurry blomkål

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Blomkål (DK) (Kl.l), tomater (ES) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), grønne bønner (IT) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), små kartofler (DK) (Kl.l), jasminris, kokosmælk og rød currypaste

Næringsinfo

Stegt grønkål

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Jordskokker (DK) (Kl.l), grønkål (DK) (Kl.l), syrligt spiseæble (DE) (Kl.ll), skalotteløg (DK) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l), græskarkerner og creme fraiche 18 %

Næringsinfo

Krydderbagt græskar

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hokkaido græskar (DK) (Kl.l), fennikel (IT) (Kl.l), feldsalat (IT) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), grønne linser fra puy, solsikkekerner, baba ganousch krydderi og kota ost

Næringsinfo

Uge 49

Spaghetti

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Mynte (DK) (Kl.l), østershatte (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), fuldkorns-spaghetti, græsk yoghurt 10%, ærter (frost) og pecorino

Næringsinfo

Bagte beder

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spidskål (DK) (Kl.l), gule rødbeder (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), dild (DK) (Kl.l), grønne linser, flødeost naturel, dijonsennep og solsikkekerner

Næringsinfo

Svampetoast

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Brune mark-champignons (DK) (Kl.l), østershatte (DK) (Kl.l), knoldselleri (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), primitivoboller og fløde 38%

Næringsinfo

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

123 kr. pr. kuv.
Se mere

Pescetar Måltidskassen

Her får du 2 måltider med fisk og 1 grøn vegetarret. PescetarKassen er fuld af fisk og grønt - og med et lavere klimaaftryk.

64 kr. pr. kuv.
Se mere

Ekstra Grøn hverdag - Måltidskassen

Til dig der ønsker en mere grøn livsstil med friskfanget fisk, mindre kød og 100% økologi. Hurtige måltider uden kompromis.

63 kr. pr. kuv.
Se mere