0

Vegetar Måltidskassen

Vegetar Måltidskassen, MåltidsKasser
LÆKKER VEGETARMAD FOR ALLE

Vegetar måltidskassen består af grønne smagfulde aftensmåltider, med linser, kikærter, bønner og varierende krydderier fra alverdens kulinariske hjørner. VegetarKassen følger De officielle Kostråd.  100% øko naturligvis :-)

Pers. Dage Tilberedningstid Pris
1 3 Max 30 min 222 kr. / 74 kr. pr. kuvert
Bestil
2 3 Max 30 min 320 kr. / 53 kr. pr. kuvert
Bestil
3 3 Max 30 min 427 kr. / 47 kr. pr. kuvert
Bestil
4 3 Max 30 min 520 kr. / 43 kr. pr. kuvert
Bestil
  • Kassen indeholder 3 måltider med grønt
  • Alle råvarer følger med
  • Max 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter

Vegetarretter skal være spændende og smagfulde. Det er helt afgørende for vores VegetarKasse. 

Proteinerne findes i mange grøntsagerne såsom broccoli, rosenkål og grønkål. Ligesom bælgfrugterne linser, bønner og kikærter indeholder masser af proteiner. Og herudover er der godt med proteiner i soya og tofu, der også kan indgå i retterne. VegetarKassen følger De officielle Kostråd.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg og olie.

Se også alle de øvirge måltidskasser

Peter Nøhr

Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Uge 46

Blomkål

Blomkål (DK) (Kl.l), squash (ES) (Kl.l), persille (MA) (Kl.l), citron (IT) (Kl.ll), løg (DK) (Kl.l), kapers, grønne linser, rasp og Krystal Karl

Bønnemos

Skorzonerødder (NL) (Kl.l), portobellosvampe (DK/NL) (Kl.l), spinat (DK) (Kl.l), citron (IT) (Kl.ll), herbes de provence, pecorino og hvide bønner

Tikka Curry

Champignoner (NL) (Kl.l), broccoli (IT) (Kl.l), koriander (MA) (Kl.l), tikka masala curry paste, kikærter (dåse), kokosmælk, æg og ris

Uge 47

Gulerødder

Gulerødder (DK), lime (MX), salat (ES), hvidløg (ES), græsk yoghurt, rosiner, harissa, cashewnødder og ris

Bygotto

Skorzonerødder (NL), mynte (MA), æbler (DE), citron (IT), ærter (frost), Krystal Karl og perlebyg

Gratineret rigatoni

Aubergine (ES), løg (DK), squash (ES), røget paprika, rasp, mozzarella, hakkede tomater (dåse) og rigatoni

Kassen indeholder
  • Kassen indeholder 3 måltider med grønt
  • Alle råvarer følger med
  • Max 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter

Vegetarretter skal være spændende og smagfulde. Det er helt afgørende for vores VegetarKasse. 

Proteinerne findes i mange grøntsagerne såsom broccoli, rosenkål og grønkål. Ligesom bælgfrugterne linser, bønner og kikærter indeholder masser af proteiner. Og herudover er der godt med proteiner i soya og tofu, der også kan indgå i retterne. VegetarKassen følger De officielle Kostråd.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg og olie.

Se også alle de øvirge måltidskasser

Kokken

Peter Nøhr

Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Ugens indhold