0

Vegetar Måltidskassen

Du har valgt Vegetar Måltidskassen

Antal personer
1
2
3
4
Antal dage
3
VegetarKassen, 3 dage/2 pers.-
Rediger
Bekræft
62 kr. pr. kuvert
369 kr.
Inkl. fragt
Vegetar Måltidskassen, MåltidsKasser

Vegetar måltidskassen består af grønne smagfulde aftensmåltider, med linser, kikærter, bønner og varierende krydderier fra alverdens kulinariske hjørner. VegetarKassen følger De officielle Kostråd.  100% øko naturligvis :-)

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

99 kr. pr. kuv.
Se mere
SKØNNE FISKE- OG VEGETAR-RETTER

Pescetar Måltidskassen

Her får du måltider med fisk og grønt. 2 dage med fisk og 1 dag med en grøn vegetarret. PescetarKassen er både sund og med et lavere klimaaftryk.

62 kr. pr. kuv.
Se mere
GRØNNERE & MERE BÆREDYGTIGT

Hurtig grøn hverdag - Måltidskassen

Til jer der ønsker en mere velsmagende, grøn hverdag. Bæredygtigt fanget fisk, lidt mindre kød, 100% økologi og en mere grøn livsstil. Hurtige måltider, der aldrig går på kompromis med smag.

60 kr. pr. kuv.
Se mere
  • Kassen indeholder 3 måltider med grønt
  • Alle råvarer følger med
  • Max 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter

Vegetarretter skal være spændende og smagfulde. Det er helt afgørende for vores VegetarKasse. 

Proteinerne findes i mange grøntsagerne såsom broccoli, rosenkål og grønkål. Ligesom bælgfrugterne linser, bønner og kikærter indeholder masser af proteiner. Og herudover er der godt med proteiner i soya og tofu, der også kan indgå i retterne. VegetarKassen følger De officielle Kostråd.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg og olie.

Se også alle de øvirge måltidskasser

Peter Nøhr

Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Uge 27

Tærte

Aubergine, paraguayos, limefrugt, agurk, pizzadej, kikærter, mexicansk krydderiblanding, creme fraiche 38% og cashewnødder

Næringsinfo

Svampe

Porto Bello svampe, forårsløg, radiser, limefrugt, koriander, sorghum, grøn karry pasta og kokosmælk

Næringsinfo

Tofu

Løg, squash, tomatpassata, perlebyg, Shichimi tôgarashi, peanuts og tofu

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • Kassen indeholder 3 måltider med grønt
  • Alle råvarer følger med
  • Max 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter

Vegetarretter skal være spændende og smagfulde. Det er helt afgørende for vores VegetarKasse. 

Proteinerne findes i mange grøntsagerne såsom broccoli, rosenkål og grønkål. Ligesom bælgfrugterne linser, bønner og kikærter indeholder masser af proteiner. Og herudover er der godt med proteiner i soya og tofu, der også kan indgå i retterne. VegetarKassen følger De officielle Kostråd.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg og olie.

Se også alle de øvirge måltidskasser

Kokken

Peter Nøhr

Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 27

Tærte

Aubergine, paraguayos, limefrugt, agurk, pizzadej, kikærter, mexicansk krydderiblanding, creme fraiche 38% og cashewnødder

Næringsinfo

Svampe

Porto Bello svampe, forårsløg, radiser, limefrugt, koriander, sorghum, grøn karry pasta og kokosmælk

Næringsinfo

Tofu

Løg, squash, tomatpassata, perlebyg, Shichimi tôgarashi, peanuts og tofu

Næringsinfo