0

VegetarKassen

VegetarKassen
LÆKRE VEGETARRETTER FOR ALLE

Grønne smagfulde aftensmåltider, med linser, kikærter, bønner og varierende krydderier fra alverdens kulinariske hjørner. VegetarKassen følger De officielle Kostråd.  100% øko naturligvis :-)

Pers. Dage Tilberedningstid Pris
1 3 Max 30 min 222 kr. / 74 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 3 Max 30 min 320 kr. / 53 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 3 Max 30 min 427 kr. / 47 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Max 30 min 520 kr. / 43 kr. pr. kuvert.
Bestil
  • Kassen indeholder 3 måltider med grønt
  • Alle råvarer følger med
  • Max 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter

Vegetarretter skal være spændende og smagfulde. Det er helt afgørende for vores VegetarKasse. 

Proteinerne findes i mange grøntsagerne såsom broccoli, rosenkål og grønkål. Ligesom bælgfrugterne linser, bønner og kikærter indeholder masser af proteiner. Og herudover er der godt med proteiner i soya og tofu, der også kan indgå i retterne. VegetarKassen følger De officielle Kostråd.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg og olie.

Se også alle de øvirge måltidskasser

Peter Nøhr

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL.

Uge 29

Ravioli

Squash (DK) (Kl.l), salvie (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), butternut græskar, rasp, pecorino og ravioli med edamame bønner

Æg og ris

Spinat (IT) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), zaatar, peanuts, æg og ris

Stegt sommerkål

Basilikum (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), sommerkål (DK) (Kl.l), tahin, kikærter (dåse), kærnemælk og cashewnødder

Uge 30

Kartofler

Kartofler (DK), fennikel (DK), løvstikke (DK), citron (ES), salat (DK), creme fraiche og græskarkerner

Kikærter

Aubergine (NL), løg (DK), mynte (DK), lime (MX), spidskål (DK), onion bhaji krydderimix, hakkede tomater (dåse) og kikærter (dåse)

Blomkål/polenta

Blomkål (DK), majskolber (ES), citron (ES), portobellosvampe (NL), polentamel og pecorino

Kassen indeholder
  • Kassen indeholder 3 måltider med grønt
  • Alle råvarer følger med
  • Max 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter

Vegetarretter skal være spændende og smagfulde. Det er helt afgørende for vores VegetarKasse. 

Proteinerne findes i mange grøntsagerne såsom broccoli, rosenkål og grønkål. Ligesom bælgfrugterne linser, bønner og kikærter indeholder masser af proteiner. Og herudover er der godt med proteiner i soya og tofu, der også kan indgå i retterne. VegetarKassen følger De officielle Kostråd.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg og olie.

Se også alle de øvirge måltidskasser

Kokken

Peter Nøhr

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL.

Ugens indhold

Uge 29

Ravioli

Squash (DK) (Kl.l), salvie (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), butternut græskar, rasp, pecorino og ravioli med edamame bønner

Æg og ris

Spinat (IT) (Kl.l), gulerødder (DK) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), zaatar, peanuts, æg og ris

Stegt sommerkål

Basilikum (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), sommerkål (DK) (Kl.l), tahin, kikærter (dåse), kærnemælk og cashewnødder

Uge 30

Kartofler

Kartofler (DK), fennikel (DK), løvstikke (DK), citron (ES), salat (DK), creme fraiche og græskarkerner

Kikærter

Aubergine (NL), løg (DK), mynte (DK), lime (MX), spidskål (DK), onion bhaji krydderimix, hakkede tomater (dåse) og kikærter (dåse)

Blomkål/polenta

Blomkål (DK), majskolber (ES), citron (ES), portobellosvampe (NL), polentamel og pecorino