0

VegetarKassen

VegetarKassen
LÆKRE VEGETARRETTER FOR ALLE

NYHED: VegetarKassen 

I vegetar måltidskassen får du 3 dage med grønne vegetar aftensmåltider, der giver appetit på mere. Det er virkelig smagfulde måltider, der kan skabes med sæsonens grønt i nye kombinationer med linser, kikærter, bønner og varierende krydderier fra alverdens kulinariske hjørner. Det er næsten overflødigt at sige, at vores vegetar måltidskasser er sunde og miljørigtige. 100% øko naturligvis :-)

Pers. Dage Tilberedningstid Pris
1 3 Max 30 min 222 kr. / 74 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 3 Max 30 min 320 kr. / 53 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 3 Max 30 min 427 kr. / 47 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Max 30 min 520 kr. / 43 kr. pr. kuvert.
Bestil
  • Kassen indeholder 3 måltider med grønt
  • Alle råvarer følger med
  • Max 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter

Vegetarretter skal være spændende og smagfulde. Det er helt afgørende for vores VegetarKasse. 

Proteinerne findes i mange grøntsagerne såsom broccoli, rosenkål og grønkål. Ligesom bælgfrugterne linser, bønner og kikærter indeholder masser af proteiner. Og herudover er der godt med proteiner i soya og tofu, der også kan indgå i retterne.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg og olie.

Se også alle de øvirge måltidskasser

Peter Nøhr

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL.

Uge 26

Blomkål

Blomkål (DK) (Kl.I), søde kartofler (ES) (Kl.I), løg (EG) (Kl.I), salat (DK) (Kl.I), fajita krydderi, hasselnøddekerner og græsk yoghurt

Stegte nudler

Broccoli (DK) (Kl.I), ingefær (CN) (Kl.I), lime (MX) (Kl.I), gulerødder (ES) (Kl.I), koriander (DK) (Kl.I), rød karrypasta, tamari , cachewnødder og nudler

Polenta

Peberfrugt (NL) (Kl.I), squash (ES) (Kl.I), fennikel (DK) (Kl.I), gulerødder (ES) (Kl.I), citron (IT) (Kl.I), oregano (DK) (Kl.I), parmesan, oliven og polentamel

Uge 27

Pasta og svampe

Svampe (NL), glaskål (DK), mynte (DK), citron (IT), pecorino, græsk yoghurt og fettucine vegan

Grønne frikadeller

Ærter (DK), gulerødder (ES), estragon (DK), skalotteløg (NL), salat (DK), grønne linser, creme fraiche og plantefars

Rødbeder

Rødbeder (ES), rucola (DK), lime (PE), bladselleri (DK), harissa, valnøddekerner, feta og pizzakugler

Kassen indeholder
  • Kassen indeholder 3 måltider med grønt
  • Alle råvarer følger med
  • Max 30 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter

Vegetarretter skal være spændende og smagfulde. Det er helt afgørende for vores VegetarKasse. 

Proteinerne findes i mange grøntsagerne såsom broccoli, rosenkål og grønkål. Ligesom bælgfrugterne linser, bønner og kikærter indeholder masser af proteiner. Og herudover er der godt med proteiner i soya og tofu, der også kan indgå i retterne.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg og olie.

Se også alle de øvirge måltidskasser

Kokken

Peter Nøhr

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL.

Ugens indhold

Uge 26

Blomkål

Blomkål (DK) (Kl.I), søde kartofler (ES) (Kl.I), løg (EG) (Kl.I), salat (DK) (Kl.I), fajita krydderi, hasselnøddekerner og græsk yoghurt

Stegte nudler

Broccoli (DK) (Kl.I), ingefær (CN) (Kl.I), lime (MX) (Kl.I), gulerødder (ES) (Kl.I), koriander (DK) (Kl.I), rød karrypasta, tamari , cachewnødder og nudler

Polenta

Peberfrugt (NL) (Kl.I), squash (ES) (Kl.I), fennikel (DK) (Kl.I), gulerødder (ES) (Kl.I), citron (IT) (Kl.I), oregano (DK) (Kl.I), parmesan, oliven og polentamel

Uge 27

Pasta og svampe

Svampe (NL), glaskål (DK), mynte (DK), citron (IT), pecorino, græsk yoghurt og fettucine vegan

Grønne frikadeller

Ærter (DK), gulerødder (ES), estragon (DK), skalotteløg (NL), salat (DK), grønne linser, creme fraiche og plantefars

Rødbeder

Rødbeder (ES), rucola (DK), lime (PE), bladselleri (DK), harissa, valnøddekerner, feta og pizzakugler