0

Xtra Nemt - 15 min.

Du har valgt 2 pers. / 3 dage om ugen

Antal personer
2
3
4
Antal dage
3
4

Lækker & velsmagende mad på 15 minutter!

2 pers. / 3 dage om ugen Rediger
Bekræft
89 kr. pr. kuvert
532 kr.
Inkl. fragt
Xtra Nemt - 15 min., MåltidsKasser

Xtra Nemt - 15 min er MåltidsKassen til de travle par & familier, der elsker sund velsmag i hverdagen, men mangler tid. Derfor, kan alle retterne i kassen tilberedes på max 15 minutters aktiv madlavning. Måltidskassen, som kan vælges med 3 eller 4 måltider indeholder 1-2 kødretter, 1 fiskeret samt 1 færdigret fra vores populære Just Heat serie af 100% økologisk retter du blot skal opvarme mens du laver lidt simpelt tilbehør og grønt. Dette er kassen til jer, der har travlt, men gerne vil have hjemmelavede sunde, økologiske og varierede måltider for hele familien på KUN 15 minutter! 

Med Xtra Nemt - 15 min får du et Just Heat måltid, der kan tilberedes på 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 "Cook" måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne, alt er testet til at kunne laves på 15 minutter*

* Der er taget udgangspunkt i aktiv madlavning til 2 personer – er I 4 personer kan det tage lidt længere tid!

Just Heat måltidet:

  • Alle ingredienser til 1 måltid
  • Vores Just Heat måltider er 100 % økologiske
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden – så godt som hjemmelavet!
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og mørbradgryde til indisk butter chicken og og mexicanske klassikere
  • Max 15 min. tilberedning.
  • Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, lune en tortilla eller pita og måske anrette en lille salat.

”Cook” måltiderne:

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med pivfrisk fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk og 140 g kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Max 15 min. aktiv tilberedning

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød.

Tilbehøret og grøntsagrene er 100% økologiske og vi prioriterer danske råvarer.

Opskrifterne er udviklet i samarbejde mellem tre af vores allerdygtigste opskriftsudviklere.

To af dem, Jacob Dahl og Peter Nøhr, har været en vigtig del af Skagenfoods madunivers i lang tid, mens måltidskassens sidste udvikler er en ny og meget spændende tilføjelse til holdet.

Hun hedder Louise Beck Brønnum. Hun er kogebogsforfatter, medejer af virksomheden KOST, kendt fra TV-serien Smagen af Danmark og tidligere ‘Head of Taste’ hos den 2 stjernede Michelin restaurant Alchemist i København. Og så er hun endda også kommentator på den årlige Jomfruhummerfestival på Læsø!

Se videoen her og lær Louise endnu bedre at kende ›

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Uge 43

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Rosenkål (DK) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basilikum (DK) (Kl.l), mozzarella og gnocchi

Næringsinfo

Pizza

Spinat (DK) (Kl.l), citron (CL) (Kl.l), creme fraiche, parmesan, pizzakugler og salame Cacciatore

Næringsinfo

Japansk Curry

Rødt spidskål (DK) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), shichimi togarashi, ris og Japansk Curry

Næringsinfo

Sous vide oksekød

Ingefær (PE) (Kl.l), forårsløg (DE) (Kl.l), mynte (PT) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), koriander (PT) (Kl.l), nam pla, vietnamesisk pho krydderi, nudler og sous vide oksekød

Næringsinfo

Uge 44

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Citron (SA), persille (PT), snittet kål og gulerod, valnøddekerner, mornay sovs og sorte bønner

Næringsinfo

Oksekød i strimler

Tomater (DK/NL), pak choy (NL), basilikum (DK), thai rød karrysauce og sorghum

Næringsinfo

Kofta kødboller

Tomater (DK/NL), agurk (DK), citron (SA), rødløg (NL), persille (PT), tabbouleh krydderi, bulgur og Kofta kødboller i krydret tomatsovs

Næringsinfo

Frankfurtere med bacon

Citron (SA), æbler (IT), glaskål & broccoli stængel i tern, kota, grønne linser og frankfurtere med bacon fra Bodebjerg

Næringsinfo
Kassen indeholder:

Med Xtra Nemt - 15 min får du et Just Heat måltid, der kan tilberedes på 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 "Cook" måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne, alt er testet til at kunne laves på 15 minutter*

* Der er taget udgangspunkt i aktiv madlavning til 2 personer – er I 4 personer kan det tage lidt længere tid!

Just Heat måltidet:

  • Alle ingredienser til 1 måltid
  • Vores Just Heat måltider er 100 % økologiske
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden – så godt som hjemmelavet!
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og mørbradgryde til indisk butter chicken og og mexicanske klassikere
  • Max 15 min. tilberedning.
  • Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, lune en tortilla eller pita og måske anrette en lille salat.

”Cook” måltiderne:

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med pivfrisk fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk og 140 g kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Max 15 min. aktiv tilberedning
Råvarer & leverandører:

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød.

Tilbehøret og grøntsagrene er 100% økologiske og vi prioriterer danske råvarer.

Kokkene:

Opskrifterne er udviklet i samarbejde mellem tre af vores allerdygtigste opskriftsudviklere.

To af dem, Jacob Dahl og Peter Nøhr, har været en vigtig del af Skagenfoods madunivers i lang tid, mens måltidskassens sidste udvikler er en ny og meget spændende tilføjelse til holdet.

Hun hedder Louise Beck Brønnum. Hun er kogebogsforfatter, medejer af virksomheden KOST, kendt fra TV-serien Smagen af Danmark og tidligere ‘Head of Taste’ hos den 2 stjernede Michelin restaurant Alchemist i København. Og så er hun endda også kommentator på den årlige Jomfruhummerfestival på Læsø!

Se videoen her og lær Louise endnu bedre at kende ›

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 43

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Rosenkål (DK) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basilikum (DK) (Kl.l), mozzarella og gnocchi

Næringsinfo

Pizza

Spinat (DK) (Kl.l), citron (CL) (Kl.l), creme fraiche, parmesan, pizzakugler og salame Cacciatore

Næringsinfo

Japansk Curry

Rødt spidskål (DK) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), shichimi togarashi, ris og Japansk Curry

Næringsinfo

Sous vide oksekød

Ingefær (PE) (Kl.l), forårsløg (DE) (Kl.l), mynte (PT) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), koriander (PT) (Kl.l), nam pla, vietnamesisk pho krydderi, nudler og sous vide oksekød

Næringsinfo

Uge 44

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Citron (SA), persille (PT), snittet kål og gulerod, valnøddekerner, mornay sovs og sorte bønner

Næringsinfo

Oksekød i strimler

Tomater (DK/NL), pak choy (NL), basilikum (DK), thai rød karrysauce og sorghum

Næringsinfo

Kofta kødboller

Tomater (DK/NL), agurk (DK), citron (SA), rødløg (NL), persille (PT), tabbouleh krydderi, bulgur og Kofta kødboller i krydret tomatsovs

Næringsinfo

Frankfurtere med bacon

Citron (SA), æbler (IT), glaskål & broccoli stængel i tern, kota, grønne linser og frankfurtere med bacon fra Bodebjerg

Næringsinfo