0

Xtra Nemt - 20 min.

Du har valgt Xtra Nemt - 20 min.

Antal personer
2
3
4
Antal dage
3
4
Xtra Nemt -
20 min, 3 d/2 p.
Rediger
Bekræft
101 kr. pr. kuvert
608 kr.
Inkl. gratis fragt
Xtra Nemt - 20 min., MåltidsKasser

Xtra Nemt - 20 min er MåltidsKassen til de travle par & familier, der elsker sund velsmag i hverdagen, men mangler tid. Derfor, kan alle retterne i kassen tilberedes på max 20 minutters aktiv madlavning. Måltidskassen, som kan vælges med 3 eller 4 måltider indeholder 1-2 kødretter, 1 fiskeret samt 1 færdigret fra vores populære Just Heat serie af 100% økologisk retter du blot skal opvarme mens du laver lidt simpelt tilbehør og grønt. Dette er kassen til jer, der har travlt, men gerne vil have hjemmelavede sunde, økologiske og varierede måltider for hele familien på KUN 20 minutter! 

Med Xtra Nemt - 20 min får du et Just Heat måltid, der kan tilberedes på 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 "Cook" måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne, alt er testet til at kunne laves på 20 minutter*

* Der er taget udgangspunkt i aktiv madlavning til 2 personer – er I 4 personer kan det tage lidt længere tid!

Just Heat måltidet:

  • Alle ingredienser til 1 måltid
  • Vores Just Heat måltider er 100 % økologiske
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden – så godt som hjemmelavet!
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og mørbradgryde til indisk butter chicken og og mexicanske klassikere
  • Max 15 min. tilberedning.
  • Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, lune en tortilla eller pita og måske anrette en lille salat.

”Cook” måltiderne:

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med pivfrisk fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • Min. 140g fisk (ASC laks er dog 130g) og min 130g kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt (Sous Videt kød 120g)
  • Max 20 min. aktiv tilberedning

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød.

Tilbehøret og grøntsagrene er 100% økologiske og vi prioriterer danske råvarer.

Opskrifterne er udviklet i samarbejde mellem tre af vores allerdygtigste opskriftsudviklere.

To af dem, Jacob Dahl og Peter Nøhr, har været en vigtig del af Skagenfoods madunivers i lang tid, mens måltidskassens sidste udvikler er en ny og meget spændende tilføjelse til holdet.

Hun hedder Louise Beck Brønnum. Hun er kogebogsforfatter, medejer af virksomheden KOST, kendt fra TV-serien Smagen af Danmark og tidligere ‘Head of Taste’ hos den 2 stjernede Michelin restaurant Alchemist i København. Og så er hun endda også kommentator på den årlige Jomfruhummerfestival på Læsø!

Se videoen her og lær Louise endnu bedre at kende ›

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Uge 22

Filet á la mørbrad

Kartofler (ES) (Kl.l), grønne asparges (DK) (Kl.l), sommerkål (ES (Kl.l), forårsløg (MA) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), æg, rasp og ærter (frost)

Næringsinfo

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Tomater (DK) (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), kartofler (ES) (Kl.l), babyspinat (IT) (Kl.l), melon ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l) og rygeost

Næringsinfo

Kylling Alfredo

Bredbladet persille (ES) (Kl.l), spaghetti, parmesan og kylling Alfredo

Næringsinfo

Hakket oksekød

Forårsløg (MA) (Kl.l), zittauerløg (DK) (Kl.l), vaavishkaa krydderi, æg, basmatiris, hakkede tomater og creme fraiche 18%

Næringsinfo

Uge 23

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Løg, salat Rucola, citron, sedanini, romescosovs og parmesan

Næringsinfo

Kylling i tern

Sommerkål, nektratiner, forårsløg, agurk, limefrugt, jasminris, fiskesauce, peanutbutter, rød karrypasta og kokosmælk

Næringsinfo

Ungarske kødboller

Bredbladet persille, bruge mark-champignons, hvidløg, penne pasta og ungarske kødboller

Næringsinfo

Hakket oksekød

Kartofler, agurk, hvidløg, pita/somun, yoghurt 3,5% og ras el hanout

Næringsinfo
Kassen indeholder:

Med Xtra Nemt - 20 min får du et Just Heat måltid, der kan tilberedes på 15 min. samt alle ingredienser til 2 eller 3 "Cook" måltider, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne, alt er testet til at kunne laves på 20 minutter*

* Der er taget udgangspunkt i aktiv madlavning til 2 personer – er I 4 personer kan det tage lidt længere tid!

Just Heat måltidet:

  • Alle ingredienser til 1 måltid
  • Vores Just Heat måltider er 100 % økologiske
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden – så godt som hjemmelavet!
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og mørbradgryde til indisk butter chicken og og mexicanske klassikere
  • Max 15 min. tilberedning.
  • Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, lune en tortilla eller pita og måske anrette en lille salat.

”Cook” måltiderne:

  • Alle ingredienser til 2 eller 3 måltider
  • 1 måltid med pivfrisk fisk og 1 eller 2 måltider med kød og/eller fjerkræ
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • Min. 140g fisk (ASC laks er dog 130g) og min 130g kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt (Sous Videt kød 120g)
  • Max 20 min. aktiv tilberedning
Råvarer & leverandører:

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød.

Tilbehøret og grøntsagrene er 100% økologiske og vi prioriterer danske råvarer.

Kokkene:

Opskrifterne er udviklet i samarbejde mellem tre af vores allerdygtigste opskriftsudviklere.

To af dem, Jacob Dahl og Peter Nøhr, har været en vigtig del af Skagenfoods madunivers i lang tid, mens måltidskassens sidste udvikler er en ny og meget spændende tilføjelse til holdet.

Hun hedder Louise Beck Brønnum. Hun er kogebogsforfatter, medejer af virksomheden KOST, kendt fra TV-serien Smagen af Danmark og tidligere ‘Head of Taste’ hos den 2 stjernede Michelin restaurant Alchemist i København. Og så er hun endda også kommentator på den årlige Jomfruhummerfestival på Læsø!

Se videoen her og lær Louise endnu bedre at kende ›

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 22

Filet á la mørbrad

Kartofler (ES) (Kl.l), grønne asparges (DK) (Kl.l), sommerkål (ES (Kl.l), forårsløg (MA) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), æg, rasp og ærter (frost)

Næringsinfo

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Tomater (DK) (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), kartofler (ES) (Kl.l), babyspinat (IT) (Kl.l), melon ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l) og rygeost

Næringsinfo

Kylling Alfredo

Bredbladet persille (ES) (Kl.l), spaghetti, parmesan og kylling Alfredo

Næringsinfo

Hakket oksekød

Forårsløg (MA) (Kl.l), zittauerløg (DK) (Kl.l), vaavishkaa krydderi, æg, basmatiris, hakkede tomater og creme fraiche 18%

Næringsinfo

Uge 23

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Løg, salat Rucola, citron, sedanini, romescosovs og parmesan

Næringsinfo

Kylling i tern

Sommerkål, nektratiner, forårsløg, agurk, limefrugt, jasminris, fiskesauce, peanutbutter, rød karrypasta og kokosmælk

Næringsinfo

Ungarske kødboller

Bredbladet persille, bruge mark-champignons, hvidløg, penne pasta og ungarske kødboller

Næringsinfo

Hakket oksekød

Kartofler, agurk, hvidløg, pita/somun, yoghurt 3,5% og ras el hanout

Næringsinfo

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

123 kr. pr. kuv.
Se mere
NÅR DET SKAL GÅ TJEP TJEP

20 min. BørneKassen

Lavet til den travle børnefamilie. Nemt og ULTRA børnevenligt. 2 færdiglavede måltider og 1 måltid du selv skal tilberede. Ca. 20 min. tilberedning.

75 kr. pr. kuv.
Se mere
VELSMAGENDE FÆRDIGRETTER 100% ØKO

Just Heat Kassen

Lyn-hurtig økologisk aftensmad på den så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist.

70 kr. pr. kuv.
Se mere
DET ER NEMT OG BØRNENE ELSKER DET

FamilieKassen X-Lyn

Hurtigere end lynet. 2 måltider skal blot varmes op og herudover får du et børnevenligt måltid med fisk.

75 kr. pr. kuv.
Se mere