Xtra Nemt - 20 min.

Du har valgt Xtra Nemt - 20 min.

Antal personer
2
3
4
Antal dage
3
4
Xtra Nemt -
20 min, 3 d/2 p.
Rediger
Bekræft
101 kr. pr. kuvert
608 kr.
Inkl. gratis fragt
Xtra Nemt - 20 min., MåltidsKasser

Xtra Nemt - 20 min. måltidskassen er til familien, der elsker velsmag i hverdagen, men mangler tid. Alle retterne i kassen tilberedes på 20 minutters aktiv madlavning. Kassen indeholder kød, fisk og et færdiglavet måltid.

I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.

  • 1 Just Heat måltid, 1 måltid med fisk og 1-2 måltider med kød
  • Just Heat max 15 min tilberedning (opvarming og tilberedning af tilbehør) og andre måltider max 20 min aktiv tilberedning (tid baseret på 2 personer, ved 4 personer kan det tage lidt længere tid)
  • 140 g fisk pr. person (ASC laks 130 g)  og min. 130 g kød pr. person (sous vide kød 130 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande. Kød er økologisk, friland eller dansk
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Just Heat opskrifterne er udviklet af huskok Jacob Dahl og varierer fra klassiske til internationale retter, mens resterende måltider er udviklet af enten huskok Jacob Dahl eller kok Peter Nøhr
  • Fås til 2-4 personer i 3-4 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød.

Tilbehøret og grøntsagrene er 100% økologiske og vi prioriterer danske råvarer.

Opskrifterne er udviklet i samarbejde mellem tre af vores allerdygtigste opskriftsudviklere.

To af dem, Jacob Dahl og Peter Nøhr, har været en vigtig del af Skagenfoods madunivers i lang tid, mens måltidskassens sidste udvikler er en ny og meget spændende tilføjelse til holdet.

Hun hedder Louise Beck Brønnum. Hun er kogebogsforfatter, medejer af virksomheden KOST, kendt fra TV-serien Smagen af Danmark og tidligere ‘Head of Taste’ hos den 2 stjernede Michelin restaurant Alchemist i København. Og så er hun endda også kommentator på den årlige Jomfruhummerfestival på Læsø!

Se videoen her og lær Louise endnu bedre at kende ›

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Uge 48

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spinat (IT) (Kl.l), penne pasta, rasp, bechamelsovs og parmigiano reggiano (parmesan)

Næringsinfo

Sous vide gris

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Zittauerløg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), ananas (CR) (Kl.l), rødløg (DK) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), al pastor krydderiblanding og majstortillas - nixtamal

Næringsinfo

Spanske Albondigas kødboller

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Champignons (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), rosmarin (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basmatiris og spanske albondigas kødboller

Næringsinfo

Hakket gris

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Grøn zucchini (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), salvie (ES) (Kl.l), rasp, italiensk kødbollekrydderi, gnocchi og pecorino romano

Næringsinfo

Uge 49

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerødder (DK) (Kl.l), bladselleri (DK) (Kl.l), pære (NL) (Kl.l), tomatpassata, grønne linser, kota-ost og middelhavskrydderi

Næringsinfo

Gnocchi

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Bredbladet persille (ES) (Kl.l), mix-salat (IT) (Kl.l), ventreche, æg, gnocchi, parmesan og pecorino

Næringsinfo

Ungarske kødboller

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Bredbladet persille (ES) (Kl.l), brune mark-champignons (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), pasta penne og ungarske kødboller

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), estragon (DK) (Kl.l), skysovs og ærter (frost)

Næringsinfo
Kassen indeholder:
  • 1 Just Heat måltid, 1 måltid med fisk og 1-2 måltider med kød
  • Just Heat max 15 min tilberedning (opvarming og tilberedning af tilbehør) og andre måltider max 20 min aktiv tilberedning (tid baseret på 2 personer, ved 4 personer kan det tage lidt længere tid)
  • 140 g fisk pr. person (ASC laks 130 g)  og min. 130 g kød pr. person (sous vide kød 130 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande. Kød er økologisk, friland eller dansk
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Just Heat opskrifterne er udviklet af huskok Jacob Dahl og varierer fra klassiske til internationale retter, mens resterende måltider er udviklet af enten huskok Jacob Dahl eller kok Peter Nøhr
  • Fås til 2-4 personer i 3-4 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
Råvarer & leverandører:

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød.

Tilbehøret og grøntsagrene er 100% økologiske og vi prioriterer danske råvarer.

Kokkene:

Opskrifterne er udviklet i samarbejde mellem tre af vores allerdygtigste opskriftsudviklere.

To af dem, Jacob Dahl og Peter Nøhr, har været en vigtig del af Skagenfoods madunivers i lang tid, mens måltidskassens sidste udvikler er en ny og meget spændende tilføjelse til holdet.

Hun hedder Louise Beck Brønnum. Hun er kogebogsforfatter, medejer af virksomheden KOST, kendt fra TV-serien Smagen af Danmark og tidligere ‘Head of Taste’ hos den 2 stjernede Michelin restaurant Alchemist i København. Og så er hun endda også kommentator på den årlige Jomfruhummerfestival på Læsø!

Se videoen her og lær Louise endnu bedre at kende ›

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.

Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes. 

Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.

Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.

I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 48

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spinat (IT) (Kl.l), penne pasta, rasp, bechamelsovs og parmigiano reggiano (parmesan)

Næringsinfo

Sous vide gris

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Zittauerløg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), ananas (CR) (Kl.l), rødløg (DK) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), al pastor krydderiblanding og majstortillas - nixtamal

Næringsinfo

Spanske Albondigas kødboller

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Champignons (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), rosmarin (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basmatiris og spanske albondigas kødboller

Næringsinfo

Hakket gris

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Grøn zucchini (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), salvie (ES) (Kl.l), rasp, italiensk kødbollekrydderi, gnocchi og pecorino romano

Næringsinfo

Uge 49

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerødder (DK) (Kl.l), bladselleri (DK) (Kl.l), pære (NL) (Kl.l), tomatpassata, grønne linser, kota-ost og middelhavskrydderi

Næringsinfo

Gnocchi

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Bredbladet persille (ES) (Kl.l), mix-salat (IT) (Kl.l), ventreche, æg, gnocchi, parmesan og pecorino

Næringsinfo

Ungarske kødboller

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Bredbladet persille (ES) (Kl.l), brune mark-champignons (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), pasta penne og ungarske kødboller

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), estragon (DK) (Kl.l), skysovs og ærter (frost)

Næringsinfo

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

123 kr. pr. kuv.
Se mere

20 min. BørneKassen

Børnevenlige hverdagsmåltider på 20 min. Måltidskassen indeholder to færdigretter samt én børnevenlig fiskeret.

75 kr. pr. kuv.
Se mere

Just Heat Kassen

Lyn-hurtig økologisk aftensmad på den så godt som hjemmelavede måde. Klassiske og nyudviklede færdigretter med et tvist.

70 kr. pr. kuv.
Se mere

FamilieKassen X-Lyn

Hurtigere end lynet. 2 måltider skal blot varmes op og herudover får du et børnevenligt måltid med fisk.

75 kr. pr. kuv.
Se mere