Xtra Nemt - 20 min. måltidskassen er til familien, der elsker velsmag i hverdagen, men mangler tid. Alle retterne i kassen tilberedes på 20 minutters aktiv madlavning. Kassen indeholder kød, fisk og et færdiglavet måltid.
I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.
Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.
De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød.
Tilbehøret og grøntsagrene er 100% økologiske og vi prioriterer danske råvarer.
Opskrifterne er udviklet i samarbejde mellem tre af vores allerdygtigste opskriftsudviklere.
To af dem, Jacob Dahl og Peter Nøhr, har været en vigtig del af Skagenfoods madunivers i lang tid, mens måltidskassens sidste udvikler er en ny og meget spændende tilføjelse til holdet.
Hun hedder Louise Beck Brønnum. Hun er kogebogsforfatter, medejer af virksomheden KOST, kendt fra TV-serien Smagen af Danmark og tidligere ‘Head of Taste’ hos den 2 stjernede Michelin restaurant Alchemist i København. Og så er hun endda også kommentator på den årlige Jomfruhummerfestival på Læsø!
Se videoen her og lær Louise endnu bedre at kende ›
Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.
Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.
Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.
Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›
Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.
Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.
Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.
Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.
I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spinat (IT) (Kl.l), penne pasta, rasp, bechamelsovs og parmigiano reggiano (parmesan)
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Zittauerløg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), ananas (CR) (Kl.l), rødløg (DK) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), al pastor krydderiblanding og majstortillas - nixtamal
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Champignons (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), rosmarin (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basmatiris og spanske albondigas kødboller
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Grøn zucchini (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), salvie (ES) (Kl.l), rasp, italiensk kødbollekrydderi, gnocchi og pecorino romano
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerødder (DK) (Kl.l), bladselleri (DK) (Kl.l), pære (NL) (Kl.l), tomatpassata, grønne linser, kota-ost og middelhavskrydderi
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Bredbladet persille (ES) (Kl.l), mix-salat (IT) (Kl.l), ventreche, æg, gnocchi, parmesan og pecorino
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Bredbladet persille (ES) (Kl.l), brune mark-champignons (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), pasta penne og ungarske kødboller
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), estragon (DK) (Kl.l), skysovs og ærter (frost)
Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.
De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød.
Tilbehøret og grøntsagrene er 100% økologiske og vi prioriterer danske råvarer.
Opskrifterne er udviklet i samarbejde mellem tre af vores allerdygtigste opskriftsudviklere.
To af dem, Jacob Dahl og Peter Nøhr, har været en vigtig del af Skagenfoods madunivers i lang tid, mens måltidskassens sidste udvikler er en ny og meget spændende tilføjelse til holdet.
Hun hedder Louise Beck Brønnum. Hun er kogebogsforfatter, medejer af virksomheden KOST, kendt fra TV-serien Smagen af Danmark og tidligere ‘Head of Taste’ hos den 2 stjernede Michelin restaurant Alchemist i København. Og så er hun endda også kommentator på den årlige Jomfruhummerfestival på Læsø!
Se videoen her og lær Louise endnu bedre at kende ›
Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.
Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.
Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.
Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›
Peter er kok på følgende MåltidsKasser: Xtra Nemt - 15 min, Go Green Kassen, VegetarKassen og PescetarKassen.
Opskrifterne er udviklet af Peter Nøhr, der elsker at skabe appetitvækkende måltider, med masser af grønt, der nemt og hurtigt kan tilberedes.
Peter er født mellem fjord og hav i Nordjylland. Han fik i tidernes morgen kærligheden til grøntsager vakt hos grøntsagskongen Erwin Lauterbach. Efterfølgende har han arbejdet som souschef og køkkenchef på henholdsvis Svinkløv Badehotel, Erwin Lauterbachs hedengangne Restaurant Saison i Hellerup og på Melsted Badehotel på Bornholm.
Peter grundlagde KOST i 2013. Oprindeligt en butik på Vesterbro i København sat i verden for at lave måltidsløsninger baseret på Peters grøntsagsorienterede opskrifter og landets bedste råvarer fra en stribe økologiske og biodynamiske producenter.
I dag er KOST i sin kerne et samarbejde mellem en kok og en madhistoriker. Historikeren hedder Asmus Gamdrup Jensen. Udover at drive KOST har Asmus og Peter sammen skrevet madbogen KÅL. Se videoen her og lær Peter endnu bedre at kende ›
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Spinat (IT) (Kl.l), penne pasta, rasp, bechamelsovs og parmigiano reggiano (parmesan)
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Zittauerløg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), ananas (CR) (Kl.l), rødløg (DK) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), al pastor krydderiblanding og majstortillas - nixtamal
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Champignons (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), rosmarin (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basmatiris og spanske albondigas kødboller
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Grøn zucchini (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), salvie (ES) (Kl.l), rasp, italiensk kødbollekrydderi, gnocchi og pecorino romano
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerødder (DK) (Kl.l), bladselleri (DK) (Kl.l), pære (NL) (Kl.l), tomatpassata, grønne linser, kota-ost og middelhavskrydderi
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Bredbladet persille (ES) (Kl.l), mix-salat (IT) (Kl.l), ventreche, æg, gnocchi, parmesan og pecorino
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Bredbladet persille (ES) (Kl.l), brune mark-champignons (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), pasta penne og ungarske kødboller
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), estragon (DK) (Kl.l), skysovs og ærter (frost)