Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 50-52

De 3 typer caviar i pakken:

Acipenser Baerii – Siberian Baerii

Der er ingen tvivl om at denne Caviar er perfekt i alle aspekter. Den er som små smukke funklende perler af rogn ; sprød, ren og med et delikat pop i finishen. Baerii har en meget delikat, mild og afbalanceret eftersmag af nødder, som kommer til udtryk gennem en mild og let saltning - der på ingen måde overdøver. Baerii er en bestseller og du finder den på menuen på mange af de kendte Michelin restauranter rundt omkring i Europa, København inkl. 

 • Støren er 7-8 år ved slagtning
 • Rogn-størrelse fra 2,7-2,8 mm
 • Smagen er blød, silket og let saltet
 • Farven er dyb sort med grå toner

Acipenser Transmontanus – White sturgeon

White Sturgeon (den hvide stør) er en oldgammel art, der i naturen kan blive over 100 år gammel og opnå en vægt på over 400 kg og en maksimal længde på 6 meter. Denne fantastiske Caviar har smukke medium til store rogn, nøjagtigt som den fineste Oscietra. Smagen er rig på mineralitet - let sødmefyldt med et lille floralt strejf.

 • Støren er 6-8 år ved slagtning
 • Rogn-størrelse fra 2,7-3,0 mm
 • Smagen er letsaltet med en delikat sprødhed
 • Farven er mørkegrå og kan have brune nuancer

Acipenser Gueldenstaedtii – Osietra

Måske den mest berøme type Caviar, efter den efterhånden prismæssigt uopnåelige Beluga! Denne vidunderlige Caviar udviser alle de egenskaber man kan ønske sig af en god Caviar. De faste perler popper på den "helt rigtige måde" og kornene er mørkegrå til sorte i farven med en varm gylden glød. Oscietra Caviar har en udpræget nøddeagtig og let frugtdreven smag med en subtil antydning af salt og masser af dybde samt stor rigdom.

 • Støren er 9-12 år ved slagtning
 • Rogn-størrelse fra 2,9-3,1 mm
 • Smagen er blød, nøddeagtig og rund
 • Farven er mørkebrun

3 x Caviar - Smagekasse

×

3 x Caviar - Smagekasse

Overdådig luksus. Caviaren der bliver brugt kommer fra den russiske stør. Den bliver opdrættet i omgivelser, der ligner dens naturlige omgivelser så meget som overhovedet muligt. Vi har fået et RIGTIG godt tilbud og kan derfor sælge 3 forskellige ægte Caviar fra denne producent til en uhørt lav pris!

Lever i det reneste kildevand

Giaveri har leveret råvaren til de største og mest kendte caviarbrands i verden i årevis. Giaveris størfarm ligger tæt ved Venedig i Italien, hvor de lige mellem bjergene og havet har de fundet den perfekte beliggenhed med 25 naturlige kilder der løber igennem anlægget og dermed sørger for at vandet altid er krystal klart og lige til at drikke. Kilderne leverer rent faktisk også vandet til den berømte italienske kildevand, San Benedetto.

Mere end 30 års erfaring

Giaveri har over 30 års erfaring med opdræt af stør og hos Giaveri er hemmeligheden simpel; ligesom at det med god champagne er sådan, at kvaliteten starter allerede i jorden, så afhænger den høje kvalitet af caviar af, hvor godt støren bliver behandlet.

Pleje og opmærksomhed 24 timer i døgnet er nøgleord hos Giaveri, da det er ikke muligt at lave en god caviar blot ved at pakke den pænt ind og tilsætte salt - det tager år at opnå den standard, som holdes.

Caviaren der bliver brugt hos Giaveri kommer fra den russiske stør. Den bliver opdrættet så tæt på de omgivelser som den ville have levet i, hvis den var fanget vildt.

De temperaturkontrollerede udendørssøer gør, at støren kan reproducere sig selv i naturlige omgivelser, og det er med til at give den høje kvalitet som findes i caviar fra Giaveri.

Den russiske stør bruger mellem 6 og 18 år om at modne sin rogn og kræver nænsom pleje fra start.

Smagekasse med 3 x 15 g af de nedenstående:

 • Acipenser Baerii – Siberian baerii, 1 x 15 g
 • Acipenser Transmontanus – White sturgeon, 1 x 15 g
 • Acipenser Gueldenstaedtii – Osietra, 1 x 15 g

Holdbarhed: Mindst 3 måneder fra modtagelse

Bestilling inden mandag kl. 7 til levering fredag i samme uge.

 

599,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Kalix löjrom er en unik spise, som kun kan udvindes af fisken heltling, som fanges i Bottenviken (Botten bugten) helt oppe i den nordligste Østersø.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris
499,00 kr

Nu har vi igen æren af at kunne sælge friske sorte vintertrøfler fra Piemonte - også kendt som køkkenets "sorte diamant". Vælg mellem 30, 50 eller 100 gram.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris fra
529,00 kr

For mange er en nytårsaften uden torsk helt utænkeligt - og uanset om du ønsker hel grydeklar torsk, hel filet eller torskens Rolls Royce nemlig filet royale af torsk, så er det hos os du finder den absolut bedste kvalitet. Vi leverer lige til døren og pivfrisk på knust is.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
239,00 kr

Skagenfoods egen Jomfruhummersuppe er en nem og lækker forret til nytårsaften. Jomfruhummersuppen er en skøn smagsoplevelse og kræver ikke meget forberedelse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
239,00 kr

Stor og flot dyreryg, der er velegnet til de helt særlige lejligheder. Dyreryggen er fra krondyr el. sikahjort. Vi leverer kødet fersk, vakuumpakket og klar til brug - eller lige til at fryse ned til senere brug.

Kan bestilles til levering i uge 47.

 

pris
419,00 kr

Toppen af poppen fra det skotske Højland.

Krondyrfilet er mager, ekstrem mør og velsmagende - og er perfekt til en rigtig god gæstemiddag.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
469,00 kr