Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 50-52

BELUGA SIBERIAN

Beluga caviaren er den mest eftertragtede caviar i verden og Huso Huso støren kan leve i op til 120 år. I 1827 fangede man i Rusland en Huso Huso stør på hele 7,2 meter og en vægt på 1,5 tons. De store æg ligger side om side i dåserne og er let saltet til perfektion.

  • Støren ( Huso Huso / Acipenser Baerii) er 12-18 år ved slagtning
  • Rogn-størrelse fra 2.9-3.3mm
  • Smagen er crèmet, let saltet og med nuancer af karamel og nødder
  • Farven er dyb mørke grå

Caviar, Siberian Beluga

×

Caviar, Siberian Beluga

Når kun det allerbedste er godt nok! Unik mulighed for at smage den uovertrufne smag af ægte Beluga-Caviar. Dette er en caviar der virkeligt skaber wow-faktor, både pga. de smukke store æg og den helt fantastiske tekstur og smag! Det bliver simpelthen ikke bedre end det her! Denne beluga caviar er blandt de mest eksklusive og lækre gastronomiske råvarer i verden. Den minimale saltning efter russisk tradition matcher den karakteristiske smag af Beluga perfekt.

Lever i det reneste kildevand

Giaveri har leveret råvaren til de største og mest kendte caviarbrands i verden i årevis. Giaveris størfarm ligger tæt ved Venedig i Italien, hvor de lige mellem bjergene og havet har de fundet den perfekte beliggenhed med 25 naturlige kilder der løber igennem anlægget og dermed sørger for at vandet altid er krystal klart og lige til at drikke. Kilderne leverer rent faktisk også vandet til den berømte italienske kildevand, San Benedetto.

Vælg mellem :

  • BELUGA SIBERIAN – Huso Huso / Acipenser Baerii, 1 x 15 g
  • BELUGA SIBERIAN – Huso Huso / Acipenser Baerii, 2 x 15 g

Holdbarhed: Mindst 3 måneder fra modtagelse

Bestilling inden mandag kl. 7 til levering fredag i samme uge.

519,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Kalix löjrom er en unik spise, som kun kan udvindes af fisken heltling, som fanges i Bottenviken (Botten bugten) helt oppe i den nordligste Østersø.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris
499,00 kr

Nu har vi igen æren af at kunne sælge friske sorte vintertrøfler fra Piemonte - også kendt som køkkenets "sorte diamant". Vælg mellem 30, 50 eller 100 gram.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris fra
529,00 kr

For mange er en nytårsaften uden torsk helt utænkeligt - og uanset om du ønsker hel grydeklar torsk, hel filet eller torskens Rolls Royce nemlig filet royale af torsk, så er det hos os du finder den absolut bedste kvalitet. Vi leverer lige til døren og pivfrisk på knust is.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
239,00 kr

Skagenfoods egen Jomfruhummersuppe er en nem og lækker forret til nytårsaften. Jomfruhummersuppen er en skøn smagsoplevelse og kræver ikke meget forberedelse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
239,00 kr

Stor og flot dyreryg, der er velegnet til de helt særlige lejligheder. Dyreryggen er fra krondyr el. sikahjort. Vi leverer kødet fersk, vakuumpakket og klar til brug - eller lige til at fryse ned til senere brug.

Kan bestilles til levering i uge 47.

 

pris
419,00 kr

Toppen af poppen fra det skotske Højland.

Krondyrfilet er mager, ekstrem mør og velsmagende - og er perfekt til en rigtig god gæstemiddag.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
469,00 kr