Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 50-52

4 X Caviar 2

Lever i det reneste kildevand

Giaveri har leveret råvaren til de største og mest kendte caviarbrands i verden i årevis. Giaveris størfarm ligger tæt ved Venedig i Italien, hvor de lige mellem bjergene og havet har de fundet den perfekte beliggenhed med 25 naturlige kilder der løber igennem anlægget og dermed sørger for at vandet altid er krystal klart og lige til at drikke. Kilderne leverer rent faktisk også vandet til den berømte italienske kildevand, San Benedetto.

Mere end 30 års erfaring

Giaveri har over 30 års erfaring med opdræt af stør og hos Giaveri er hemmeligheden simpel; ligesom at det med god champagne er sådan, at kvaliteten starter allerede i jorden, så afhænger den høje kvalitet af caviar af, hvor godt støren bliver behandlet.

Pleje og opmærksomhed 24 timer i døgnet er nøgleord hos Giaveri, da det er ikke muligt at lave en god caviar blot ved at pakke den pænt ind og tilsætte salt - det tager år at opnå den standard, som holdes.

Caviaren der bliver brugt hos Giaveri kommer fra den russiske stør. Den bliver opdrættet så tæt på de omgivelser som den ville have levet i, hvis den var fanget vildt.

De temperaturkontrollerede udendørssøer gør, at støren kan reproducere sig selv i naturlige omgivelser, og det er med til at give den høje kvalitet som findes i caviar fra Giaveri.

Den russiske stør bruger mellem 6 og 18 år om at modne sin rogn og kræver nænsom pleje fra start.

Franske blinis

Ingredienser: Hvedemel, sødmælk, vand, æg, smør, hævemiddel (E450, E500, hvedestivelse), rørsukker, salt solsikkeolie.
Næringsindhold pr. 100 g: Energi 925 kj/221 kcal / Fedt 7,7 g (heraf mættede fedtsyrer 1,4 g) / Kulhydrat 29 g (heraf sukkerarter 2,1 g) / Kostfibre 3,1 g / Protein 8,6 g / Salt 0,92 g

Caviar - Skagenfood Selection

×

Caviar - Skagenfood Selection

Intet er overladt til tilfældighederne på årets nytårsmenu fra Skagenfood og Ruths Hotel - heller ikke når det kommer til caviaren! Her er caviaren nemlig nøje udvalgt KUN til Skagenfood af vores huskok Jacob i et tæt samarbejde med køkkenchefen på Ruths Hotel, Peter Frydkjær.

Perfekte modne rogn

Det caviar batch der er benyttet her er slagtet i oktober, renset og saltet hvorefter det er sat til modning så det lige præcis er klar og perfekt modnet til nytårsaften.

Caviaren er en Acipenser Baerii, Siberian Baerii - og vi kalder den Skagenfood Selection 

Vi har nu mulighed for at sælge en smule af denne fantastiske caviar til en meget favorabel pris - inkl. lækre boghvedeblinis til at servere dertil.

Baerii Caviar fra familien Giaveri er en unik smagsoplevelse. Baerii støren der også kaldes den Siberiske stør giver en caviar som har en fyldig og cremet smag som man ellers kun finder i den meget kostbare og sjældne Beluga caviar. Æggene er silkebløde og smelter på tungen hvorefter der bliver efterladt en umamismag som man bare skal opleve. Støren er 7-8 år ved slagtning.

Der er ingen tvivl om at denne Caviar er perfekt i alle aspekter. Den er som små smukke funklende perler af rogn; sprød, ren med et delikat pop i finishen. Baerii har en meget delikat, mild og afbalanceret eftersmag af nødder, som kommer til udtryk gennem en mild og let saltning - der på ingen måde overdøver. Baerii er en bestseller og du finder den på menuen på mange af de kendte Michelin restauranter rundt omkring i Europa.

  • Rogn-størrelse fra 2,7-2,8 mm
  • Smagen er blød, fyldig, silket og let saltet
  • Farven er dyb sort med grå toner

Indeholder:

  • Acipenser Baerii - Skagenfood Selection , 4 x 12 g
  • Boghvedeblinis, 2 x 8 stk

Holdbarhed: Mindst 3 måneder fra modtagelse

Bestilling inden mandag kl. 7 til levering fredag i samme uge.

599,00 kr

 

Syrnet fløde

Gør som russerne og server caviaren på lune blinis med syrnet fløde eller creme fraiche. Vores huskok anbefaler at du køber en god fuldfed model på 38% eller 48%!

Alternativt kan du prøve at lave din egen syrnede fløde - det smager vildt godt og er supernemt.

Du skal bruge:

  • 5 dl økologisk piskefløde
  • 1 dl økologisk kærnemælk

Til den syrnede fløde skal du blande kærnemælk og piskefløde i en HELT REN skål og lade det stå tildækket ved stuetemperatur (18-22 grader) i 24-48 timer indtil det tykner og syrner. Jeg foretrækker 48 timer, da det giver mere karakter til fløden. Brug helt friske og økologiske mejeriprodukter, det bliver bedst! Som alternativ til den hjemmelavede syrnede fløde kan du sagtens bruge en god fed cremefraiche på 38 % - eller hvis du er heldig at finde den på 48 % - og ja, ja, det er da ikke forbudt at bruge hverken 18 % eller 9 % - men det smager bare ikke lige så godt.


Hvad med også at prøve...

Når kun det allerbedste er godt nok! Unik mulighed for at smage den uovertrufne smag af ægte Beluga-Caviar. Dette er en caviar der virkeligt skaber wow-faktor, både pga. de smukke store æg og den helt fantastiske tekstur og smag! Det bliver simpelthen ikke bedre end det her! Denne beluga caviar er blandt de mest eksklusive og lækre gastronomiske råvarer i verden. Den minimale saltning efter russisk tradition matcher den karakteristiske smag af Beluga perfekt.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris fra
519,00 kr

Overdådig luksus. Caviaren der bliver brugt kommer fra den russiske stør. Den bliver opdrættet i omgivelser, der ligner dens naturlige omgivelser så meget som overhovedet muligt. Vi har fået et RIGTIG godt tilbud og kan derfor sælge 3 forskellige ægte Caviar fra denne producent til en uhørt lav pris!

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris
599,00 kr

Ønsker I at afslutte jeres nytårsmenu med en lækker ostetallerken - så har vi sammen med de dygtige oste-entusiaster fra Grand Fromage i Århus sammensat denne lækre lille ostepakke med 3 spændende og karakteristiske oste. Sammen med ostene får I desuden en lækker hjemmelavet gelé af lokale havtorn samt udsøgte spanske saltede mandler. Dette er et flot kompliment til de karakteristiske oste, der matcher helt perfekt. Ostene er beregnet til 2 personer i pakken - men kan nok egentlig snildt strækkes til 3 personer, hvis det blot er den lille sult der skal tilgodeses.

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris
120,00 kr

Hos Johns Hotdog Deli i Kødbyen laves velsagtens danmarks bedste hotdogs med pølser fra Slagtermester Gert Nielsen lavet på velfærdsgrise og 100% uden tilsætningstoffer. Disse herlige hottere serveres i lækre smørbagte durumbrød og over herlighederne hældes Johns fantastiske hjemmelavede toppings. Nu kan der bestilles 2 varianter af Johns fantastiske hotdogs til natmad nytårsaften! LEVERET LIGE TIL DØREN!!

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
249,00 kr

Nu har vi igen æren af at kunne sælge friske sorte vintertrøfler fra Piemonte - også kendt som køkkenets "sorte diamant". Vælg mellem 30, 50 eller 100 gram.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris fra
529,00 kr