Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 51+52

2014 Chardonnay, Xanadu (Rathbone), Australien

Xanadu blev grundlagt i 1977 af John og Eithne Lagan – pionerer i det nu eksklusive Margaret River. I 2005 købte Rathbone-familien Xanadu og indledte en gennemgribende restaurering kælderen og af de vinmarker der i dag er blandt områdets ældste.

Xanadu er en reference i Margaret River og er især berømt for sine komplekse og meget lagringsværdige Cabernet Sauvignon-vine samt sublime Chardonnay-vine.

Disse vine går i dag deres sejrsgang gennem Australien og resten af verden og den australske ekspert James Halliday har givet vingården sine maksimale 5 stjerner og 96 point.

Derudover har vinen fået 94 point af The wine front, 94 point af Decanter og 93 point af James Suckling.

Vine til den dekadente nytårsmenu

×

Vine til den dekadente nytårsmenu

Til den dekadente nytårsmenu anbefaler vi en kraftfuld oversøisk chardonnay og en klassisk Châteauneuf du Pape. 

Xanadu: 96 point fra James Halliday

Châteauneuf du Pape: Medaille de Bronze  

Hvidvinen Xanadu er fra området Margaret River i Australien. Denne hvidvin er en elegant, men samtidig kraftfuld Chardonnay. Pære, grapefugt og citrus. Xanadu vil matche de stegte kammuslinger og fedmen fra Carl Johan mayo'en. 

Rødvinen er den økologiske "Terre d'Ancêtres" fra 2012 og det er stor og flot Châteauneuf du Pape med både pragtfuld næse, stor smag og en lang eftersmag. Det er et scoop til prisen. Og vinen har styrken til at kunne matche den krogmodnede oksefilet såvel som de bagte rodfrugter og rødvinssaucen.

Til Desserten med Bavaroise, mascarpone, vanille m.m. anbefaler vi Beaumes de Venise, der er dejlig frisk og med en eksotisk næse. Bemærk at Beaumes de Venise ikke er indeholdt i denne vinpakke med vine, men kan købes separat ved siden af. Se link længere nede på siden.

Indeholder:

  • 2014 Chardonnay, Xanadu (Rathbone), Margaret River, Australien
  • 2012 Châteauneuf du Pape, Fontavin, "Terre a'Ancêtres", Frankrig

2 fl. 339 kr. / 169,50 kr. pr. fl. / Normalpris 518 kr. / Spar 179 kr.

339,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Nu gør vi det nemlig muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters menu med luksuriøse råvarer udvalgt efter det bedste sæsonen har at byde på netop nu og med fokus på absolut nydelse og velsmag.

Kan bestilles til levering fredag i uge 2-4.

 

pris fra
299 kr

(pr. kuvert)

Xanadu Chardonnay fra Margaret River i det vestlige Australien er en elegant men kraftfuld Chardonnay med duft af frisk pære, grapefrugt og nektarin. Smagen er med noter af fersken, pære og citrus.

Nyd den som ledsager til retter med fjerkræ, svinekød, fed fisk f.eks. røget laks.

6 fl. / Normalpris 1.614 kr. / Spar 480 kr.

 

pris
1.134,00 kr

Den økologiske ”Terre d’Ancêtres” 2012 er en stor og flot Châteauneuf du Pape med elegance og en pragtfuld næse – stor smag – og lang eftersmag.

Vundet Medaille de Bronze

6 fl. / Normalpris 1.494 kr. / Spar 300 kr.

 

pris
1.134,00 kr

Vinen er langt mere frugtagtig og frisk end denne type vine normalt er, og med dens næse af exotiske frugter, en smag af orangemarmelade med honningnoter og sågar en behagelig lang eftersmag, er der tale om en sjælden Muscat de Beaumes de Venise.

2 fl. á 50 cl. 280 kr. / 140 kr. pr. fl.

 

pris
280,00 kr