Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering søndag
uge 52

/ Snacks:

Caviar ”Siberian Classic Exclusive Selection Skagenfood” serveret med vagtelæg, boghvedeblinis og syrnet fløde

SF_Nyta ̊r _RAISFOTO_0610


/ Forret:

Grønlandske snekrabber med yuzu ponzu-dressing og sesam-cashew crumble 

SF_Nyta ̊r _RAISFOTO_0712


/ Hovedret:

Tournedos af tør- og krogmodnet dansk Limousine oksemørbrad serveret med trøffelsauce spækket med masser af friske sorte vintertrøfler fra Piemonte (Tuber Melanosporum) dertil saltbagt selleri og timianstegte kartofler 

SF_Nyta ̊r _RAISFOTO_0754

Derudover medfølger langtidshævet & stenovnsbagte ølandshvedeboller med gammeldags kærnet økologisk smør

+ en grøn "Kitkasse" med lidt ekstra guf der skal bruges til menuen. f.eks. kartofler, friske krydderurter til pynt og velsmag, citron til at smage sauce til samt timian og hvidløg til at stege sammen med kød. Det vil sige: INGEN indkøb for dig - ALT kommer fra os :-)

/ Tilberedning:

Der medfølger til hver ret udførlig forklaring på tilberedning samt den sidste finish.

Se komplet liste over allergener og næringsindhold HER (følger)

Skagenfoods dekadente nytårsmenu 2018

×

Skagenfoods dekadente nytårsmenu 2018

Menuen er udarbejdet af vores egen huskok Jacob og er sammensat således, at der kræves et absolut minimum af forberedelse og endnu vigtigere begrænset tid i køkkenet på selve aftenen. Så der bliver masser af tid til hygge og nydelse. Vores huskok udarbejder naturligvis en gennemført vejledning med både billeder og video, der gør, at det kommer til at gå som en leg.

Skagenfoods dekadente nytårsmenu

Snacks: 
Til snack og champagne sammen med Dronningens nytårstale skal I smovse i nykogte vagtelæg, lune saftige boghvedeblinis og hele herligheden toppes naturligvis med Skagenfoods egne selekterede ægte caviar.

Forret:
Til forret serveres udsøgte Grønlandske snekrabber med et asiatisk twist i form af en yuzu ponzu-dressing og lidt crunch i form af sesam-cashew crumble - det tager ikke 5 minutter at forberede dette - selv hvis I er mange! 

Hovedret:
Til hovedret skal I have den fineste oksekødsudskæring, der kan opdrives - nemlig tournedos af tør- og krogmodnet dansk økologisk Limousine oksemørbrad serveret med en fantastisk trøffelsauce spækket med masser af friske sorte vintertrøfler fra Piemonte (Tuber Melanosporum).

Kassens indhold til hhv. 2 & 3 personer:

  • Caviar Baerii, Skagenfood Selection, 12/15 g
  • Økologiske boghvede blinis, 6/9 stk
  • Vagletæg, 6/9 stk
  • 100 ml crème fraiche 38%
  • Kogte snekrabber (ben og kløer), 750/1125 g
  • Yuzu ponzu-dressing, 50/75 ml
  • Sesam-cashew crumble, 50/75 g 
  • Tournedos af tørmodnet dansk økologisk Limousine oksemørbrad, 2/3 stk. á 150 g pr. stk
  • Sauce på sorte trøfler (Tuber Melanosporum), 150/225 ml
  • Gammeldags kærnet økologisk smør, 50 g

Kitkassen med alle øvrige ingredienser indeholder:

  • Økologisk citron, 1 stk
  • Knoldselleri, 1 stk
  • Koriander, 10/20 g
  • Frisk timian, 10 g
  • Hvidløg, 1 stk
  • Små kartofler, 350/500 g
  • Stenovnsbagte ølandshvedeboller, 4/ 6 stk

Pris 429 kr.

Pr. kuvert

ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

I kasserne finder du ALT, du skal bruge til den perfekte dekadente og luksuriøse nytårsmenu – du har ingen indkøb og får absolut ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en sikker succes.

Levering:

SkagenMenu Nytår 2018 leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør natten til den 30. december 2018. (senest kl. 7.00)

Bestilling:

Brug dropdown menuen herunder og sammensæt selv antal kuverter (minimum 2 personer). Hvis I er f.eks. 5 personer, vælger du først pakken til 2 personer. Når den er lagt i kurven, vælger du derefter pakken til 3 personer og lægger den i kurven.

Foretrækker du at bestille via telefon eller mail - eller har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os via mail: kundeservice@skagenfood.dk eller ringe til os på tlf.: 70 200 630.

Hvis du allerede er abonnent hos os, kan du bestille via App eller via dit "Log ind" på hjemmesiden.

858,00 kr

 

Vinmenu til nytårsmenuen?

Til denne fantastiske nytårsmenu har vores huskok Jacob lavet en spændende vinmenu med udsøgte 1. klasses vine, der alle matcher retterne til perfektion.

Vinmenuerne indeholder 3 flasker passende til 2-4 personer

Vinmenu følger!


Hvad med også at prøve...

For 6. år i træk laver vi en eksklusiv 4-retters nytårsmenu + lækre snacks og kransekage, som vi leverer direkte til din hoveddør. Menuen er kreeret af de ypperste aktører fra det gastronomiske Skagen i et unikt samarbejde mellem køkkenchef Peter Frydkjær fra den anmelderroste gourmetrestaurant på Ruths Hotel og Skagenfood.

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
555 kr

(pr. kuvert)

Nu gør vi det nemlig muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters menu med luksuriøse råvarer udvalgt efter det bedste sæsonen har at byde på netop nu og med fokus på absolut nydelse og velsmag.

Kan bestilles til levering fredag i uge 47-49.

 

pris fra
299 kr

(pr. kuvert)