Nulstil dit kodeord×
Kun
levering søndag
uge 52

1. ret:
Koldrøget Fanølaks med røgeostcreme, agurk og skilt dild-kærnemælksdressing

Fanø Laks .1

2. ret:
Skagenfood Signatur fiskesuppe med torskeryg & ægte Caviar (NB. Caviar er tilkøb)

Signatur Suppe Med Caviar

Vores egen selekterede ægte Caviar (tilkøb for kun 75 kr. pr. person)

Caviar _Skagenfood _RAISFOTO_9988

3. ret:
Tournedos af krogmodnet øko oksemørbrad med trøffelsauce

Tournedos Med Selleri Og Trøffel 1

Den Luksuriøse Nytårsmenu

×

Den Luksuriøse Nytårsmenu

Den Luksuriøse Nytårsmenu er en NytårsMåltidsKasse med råvarer til en dekadent og luksuriøs 3 retters nytårsmenu med nogle af de fineste råvarer der kan opdrives.

Menuen er udarbejdet af vores huskok Jacob og er sammensat således at der kræves et absolut minimum af forberedelse og endnu vigtigere begrænset tid i køkkenet på selve aftenen, så der bliver masser af tid til hygge og nydelse også for den delegerede i køkkenet :-) Vores huskok udarbejder naturligvis en gennemført vejledning med både billeder og video der gør at det kommer til at gå som en leg :-)

Forret:
Til forret serveres skiver af Skagenfoods udvalgte røget laks lavet i samarbejde med Fanø laks som er en håndtrimmet færøsk laks der tørsaltes og røges på røgeriet på Fanø. Laksen serverers med en lækker rygeostcreme, agurk og dild samt skilt kærnemælskdressing med dildolie. Retten serveres med økologiske ølandshvedeboller.

Mellemret:
Til mellemret skal I have Skagenfoods egen signatur fiskesuppe, en dekadent flødelegeret, cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig masser af 1. klasses fiskeben, hvidvin og Noilly Prat samt masser af friske grøntsager, urter og krydderier - og ja så er der altså også fløde og smør i. Til suppen serveres et flot stykke bagt filet royal af torskeryg og hele herligheden toppes med Skagenfood egen selekterede ægte caviar (NB. caviaren er et muligt tilkøb)

Hovedret:
Til hovedret skal du have den fineste oksekødsudskæring der kan opdrives nemlig tournedos af tør- og krogmodnet dansk økologisk Limousine oksemørbrad serveret med en fantastisk trøffelsauce spækket med masser af friske sorte vintertrøfler fra Piemonte (Tuber Melanosporum)

Kassens indhold til 2 personer:

 • Koldrøget FanøLaks 175 g
 • Kærnemælskdressing med dildolie, 50 ml
 • Røgeost, 175 g
 • Cremefraiche 18%, 100 ml
 • Skagenfood signatur fiskesuppe, 350 ml
 • Filet royal af torsk, 140-150 g
 • Caviar Baerii, Skagenfood Selection, 12 g
  NB. Caviar er et muligt tilkøb a 150 kr.
 • Tournedos af tørmodnet dansk økologisk Limousine oksemørbrad, 2 stk. á 150 g pr. stk
 • Sauce på sorte vintertrøfler (Tuber Melanosporum), 150 ml

Kitkassen med alle øvrige ingredienser indeholder:

 • Økologisk citron, 1 stk
 • Knoldselleri, 1 stk
 • Dild, 10 g
 • Timian, 10 g
 • Brøndkarse, 20 g
 • Hvidløg, 1 stk
 • Små kartofler, 350 g
 • 4 stk. små stenovnsbagte boller

Pris

 • Pris pr person 299 kr.
 • Pris pr person med kitkasse 365 kr.
 • Pris pr person med ægte Caviar 375 kr.
 • Pris pr person med kitkasse & ægte Caviar 449 kr.

Pris fra 299 kr.

Pr. kuvert

ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

I kasserne finder du ALT, du skal bruge til den perfekte dekadente og luksuriøse nytårsmenu – du har ingen indkøb og får absolut ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en sikker succes.

Levering:

Den Luksuriøse Nytårsmenu 2018 leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør natten til den 30. december 2018. (senest kl. 7.00)

Bestilling:

Brug dropdown menuen herunder og sammensæt selv antal kuverter (minimum 2 personer). Hvis I er f.eks. 5 personer, vælger du først pakken til 2 personer. Når den er lagt i kurven, vælger du derefter pakken til 3 personer og lægger den i kurven.

Foretrækker du at bestille via telefon eller mail - eller har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os via mail: kundeservice@skagenfood.dk eller ringe til os på tlf.: 70 200 630.

Hvis du allerede er abonnent hos os, kan du bestille via App eller via dit "Log ind" på hjemmesiden.

598,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Hos Johns Hotdog Deli i Kødbyen laves velsagtens danmarks bedste hotdogs med pølser fra Slagtermester Gert Nielsen lavet på velfærdsgrise og 100% uden tilsætningstoffer. Disse herlige hottere serveres i lækre smørbagte durumbrød og over herlighederne hældes Johns fantastiske hjemmelavede toppings. Nu kan der bestilles 2 varianter af Johns fantastiske hotdogs til natmad nytårsaften! LEVERET LIGE TIL DØREN!!

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
249,00 kr

For mange er en nytårsaften uden torsk helt utænkeligt - og uanset om du ønsker hel grydeklar torsk, hel filet eller torskens Rolls Royce nemlig filet royale af torsk, så er det hos os du finder den absolut bedste kvalitet. Vi leverer lige til døren og pivfrisk på knust is.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
239,00 kr

Friskkogte hummer (Homarus gammarus) fra Skipper Johs på Jegindø i Limfjorden til nytårsaften - så blir det ikke bedre! Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
829,00 kr

Limfjordsøsters til nytårsaften! Limfjordsøsters er meget kødfulde, faste i kødet og meget karakterfulde i smagen. Østers er et fedtfattigt dyr og en virkelig delikat spise med en ren smag af mineraler og "en frisk smag af vild natur".

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris
419,00 kr

Nu har vi igen æren af at kunne sælge friske sorte vintertrøfler fra Piemonte - også kendt som køkkenets "sorte diamant". Vælg mellem 30, 50 eller 100 gram.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris fra
529,00 kr

Kalix löjrom er en unik spise, som kun kan udvindes af fisken heltling, som fanges i Bottenviken (Botten bugten) helt oppe i den nordligste Østersø.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris
499,00 kr

For 6. år i træk laver vi en eksklusiv 4-retters nytårsmenu + lækre snacks og kransekage, som vi leverer direkte til din hoveddør. Menuen er kreeret af de ypperste aktører fra det gastronomiske Skagen i et unikt samarbejde mellem køkkenchef Peter Frydkjær fra den anmelderroste gourmetrestaurant på Ruths Hotel og Skagenfood.

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
555 kr

(pr. kuvert)

Skagenfoods dekadente nytårsmenu med alle råvarer til en dekadent og luksuriøs nytårsmenu med nogle af de fineste råvarer der kan opdrives. Menuen er udarbejdet af vores egen huskok Jacob og er sammensat således at der kræves et absolut minimum af forberedelse og endnu vigtigere begrænset tid i køkkenet på selve aftenen, så der bliver masser af tid til hygge og nydelse også for den delegerede i køkkenet :-)

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
429 kr

(pr. kuvert)

Intet er overladt til tilfældighederne på årets nytårsmenu fra Skagenfood og Ruths Hotel - heller ikke når det kommer til caviaren! Her er caviaren nemlig nøje udvalgt KUN til Skagenfood af vores huskok Jacob i et tæt samarbejde med køkkenchefen på Ruths Hotel, Peter Frydkjær.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris
599,00 kr

Overdådig luksus. Caviaren der bliver brugt kommer fra den russiske stør. Den bliver opdrættet i omgivelser, der ligner dens naturlige omgivelser så meget som overhovedet muligt. Vi har fået et RIGTIG godt tilbud og kan derfor sælge 3 forskellige ægte Caviar fra denne producent til en uhørt lav pris!

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris
599,00 kr

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig masser af 1. klasses fiskeben, hvidvin og Noilly Prat samt masser af friske grøntsager, urter og krydderier - og ja så er der altså også fløde og smør i.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51+52.

 

pris
239,00 kr

Når kun det allerbedste er godt nok! Unik mulighed for at smage den uovertrufne smag af ægte Beluga-Caviar. Dette er en caviar der virkeligt skaber wow-faktor, både pga. de smukke store æg og den helt fantastiske tekstur og smag! Det bliver simpelthen ikke bedre end det her! Denne beluga caviar er blandt de mest eksklusive og lækre gastronomiske råvarer i verden. Den minimale saltning efter russisk tradition matcher den karakteristiske smag af Beluga perfekt.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris fra
519,00 kr