Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 49-51

Jomfruhummersuppe

×

Jomfruhummersuppe

Skagenfoods egen Jomfruhummersuppe er en nem og lækker forret. Jomfruhummersuppen er en skøn smagsoplevelse og kræver ikke meget forberedelse.

Indeholder:

  • 1 l. færdiglavet jomfruhummersuppe
  • 1 bøtte persilleolie
  • 8 stk. jomfruhummerhaler

Holdbarhed: Jomfruhummersuppe 2 dage fra modtagelse, persilleolie 12 dage fra modtagelse, jomfruhummerhaler 2 dage fra modtagelse.

Ingredienser: JOMFRUHUMMERE, FLØDE, RØDSPÆTTE, HVIDVIN, løg, SELLERI, gulerod, tomatpure, COGNAC, fennikel, paprika og peber
Næringsindhold pr. 100 g pr. portion
Energi 548 kJ/131 kcal
Fedt 7,2 g
heraf mættede fedtsyrer 4,3 g
Kulhydrat 3 g
heraf sukkerarter 1,5 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 10 g
Salt 0,39 g

 

239,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

For mange er en nytårsaften uden torsk helt utænkeligt - og uanset om du ønsker hel grydeklar torsk, hel filet eller torskens Rolls Royce nemlig filet royale af torsk, så er det hos os du finder den absolut bedste kvalitet. Vi leverer lige til døren og pivfrisk på knust is.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
239,00 kr

Ønsker I at afslutte jeres nytårsmenu med en lækker ostetallerken - så har vi sammen med de dygtige oste-entusiaster fra Grand Fromage i Århus sammensat denne lækre lille ostepakke med 3 spændende og karakteristiske oste. Sammen med ostene får I desuden en lækker hjemmelavet gelé af lokale havtorn samt udsøgte spanske saltede mandler. Dette er et flot kompliment til de karakteristiske oste, der matcher helt perfekt. Ostene er beregnet til 2 personer i pakken - men kan nok egentlig snildt strækkes til 3 personer, hvis det blot er den lille sult der skal tilgodeses.

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris
120,00 kr

Skagenfoods egen Jomfruhummersuppe er en nem og lækker forret til nytårsaften. Jomfruhummersuppen er en skøn smagsoplevelse og kræver ikke meget forberedelse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
239,00 kr

Nu har vi igen æren af at kunne sælge friske sorte vintertrøfler fra Piemonte - også kendt som køkkenets "sorte diamant". Vælg mellem 30, 50 eller 100 gram.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris fra
529,00 kr

Toppen af poppen fra det skotske Højland.

Krondyrfilet er mager, ekstrem mør og velsmagende - og er perfekt til en rigtig god gæstemiddag.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
469,00 kr

Stor og flot dyreryg, der er velegnet til de helt særlige lejligheder. Dyreryggen er fra krondyr el. sikahjort. Vi leverer kødet fersk, vakuumpakket og klar til brug - eller lige til at fryse ned til senere brug.

Kan bestilles til levering i uge 47.

 

pris
419,00 kr