Nulstil dit kodeord×
Kun
levering søndag
uge 52

God behandling

Når vi modtager dem bedøver vi dem straks og koger dem derefter i letsaltet vand - de pakkes derefter straks på knust is og sendes afsted. Det er altså frisk hummer - og så er det nemt!

Hummeren bliver op til 75 cm lang og kan veje 4-5 kg.

– men den er sjældent mere end 30 cm og op til 1 kg. Den bedste og mest velsmagende hummer får du i størrelsen mellem 400 g og 1 kg.

Den danske hummer lever på havbunden og er et stort, blåsort krebsdyr med to klosakse og lange følehorn. Hummere lever af muslinger, børsteorme, ådsler og svagere artsfæller.

Limfjordshummerne fredes fra sidst i juli måned og i august måned - så de kan få ro til at sørge for de næste generationer også.

Hummeren bliver rød og næsten orange efter kogning eller anden varmetilberedning, f.eks. grillning. 

Husk at gemme skallerne - de kan blive til den mest fantastiske hummersuppe - så selvom hummer er en dyr spise - så hjælper det på økonomien hvis du bruger skallerne bagefter.

Lidt inspiration:

Hele kogte hummere

×

Hele kogte hummere

Friskkogte hummer (Homarus gammarus) fra Skipper Johs på Jegindø i Limfjorden til nytårsaften - så blir det ikke bedre! 

Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger. 

Sådan piller du en hel kogt hummer:

Sådan flækker og klargør du en hel kogt hummer: 

Kongen over skaldyr

Vælg mellem 2 størrelser:

  • Hele kogte sorte hummere 2 stk. á 4-600 g (levende vægt) 
  • Hele kogte sorte hummere 2 stk. á 6-800 g (levende vægt)
  • Vejledning i at flække og klargøre hummerne
  • Opskriftsforslag

 Holdbarhed 2-3 dage fra modtagelse. 

1.049,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

 

pris fra
199,00 kr