Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering søndag
uge 52

Limfjorden har en stor vandgennemstrømning både fra vest og øst og det rette saltindhold og føde i vandet, der gør at østersen har optimale betingelser for at vokse sig store og til noget helt unikt.

Se en video om østesfiskeri i Limfjorden her:

Sådan åbner du en østers - det er faktisk slet ikke så svært:

Limfjordsøsters

×

Limfjordsøsters

Limfjordsøsters er meget kødfulde, faste i kødet og meget karakterfulde i smagen. Østers er et fedtfattigt dyr og en virkelig delikat spise med en ren smag af mineraler og "en frisk smag af vild natur".

Limfjordsøsters er verdenskendt som en af de bedste og fineste østers i verden og eksporteres for 95% vedkommende til lande som Frankrig, Italien, Spanien & Kina. De sidste sælges på landets bedste gourmetrestauranter som fx Geranium, AOC og Studio i København.

Limfjordsøsters er også kendt som Whitstable Oysters i Storbritannien, mens man i Frankrig kalder dem for Belon.

I Danmark kalder mange dem "de flade østers". De har næsten runde østersskaller med en bladet/flaget struktur. Den ene skal er buet(dyb), den anden skal er helt flad og ligger som et låg oven på den anden.

En østers har en lukkemuskel, "stolen", som er omgivet af maven og hjertet. Skallernes farve er grålig, men østers fanget på lavere vand har en grønlig farve. 

Indeholder:

  • Limfjordsøsters (Ostrea edulis) str. 1, ca. 80/100 g., fustage med 12 stk.

Østers er pakket i en østersfustage med frisk tang og er levende ved modtagelse. Holdbarhed 3-5 dage fra modtagelse.

419,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

For mange er en nytårsaften uden torsk helt utænkeligt - og uanset om du ønsker hel grydeklar torsk, hel filet eller torskens Rolls Royce nemlig filet royale af torsk, så er det hos os du finder den absolut bedste kvalitet. Vi leverer lige til døren og pivfrisk på knust is.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
239,00 kr

Skagenfoods egen Jomfruhummersuppe er en nem og lækker forret til nytårsaften. Jomfruhummersuppen er en skøn smagsoplevelse og kræver ikke meget forberedelse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
239,00 kr

Friskkogte hummer (Homarus gammarus) fra Skipper Johs på Jegindø i Limfjorden til nytårsaften - så blir det ikke bedre! Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
829,00 kr

Kalix löjrom er en unik spise, som kun kan udvindes af fisken heltling, som fanges i Bottenviken (Botten bugten) helt oppe i den nordligste Østersø.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris
499,00 kr

Nu har vi igen æren af at kunne sælge friske sorte vintertrøfler fra Piemonte - også kendt som køkkenets "sorte diamant". Vælg mellem 30, 50 eller 100 gram.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris fra
529,00 kr