Nulstil dit kodeord×
Kun
levering søndag
uge 52

Johns Hotdog Deli vandt i 2015 Politikens "I BYEN" pris som læsernes foretrukne takeaway.

Johns Hotdog Deli ved Hovedbanegården og i Kødbyen er steder, hvor man tør gå ny veje med hotdogs. Her udvikler John hver uge nye hottere, hvor tilbehør er hjemmelavet, og pølserne produceret med respekt for både dyr og mennesker. John har en baggrund som konditor, og har desuden arbejdet som kok i både ind- og udland.

John har sammen med Gert fra Slagermester Gert Nielsen udviklet nogle fantastisk gode pølser som de bruger til deres Hotdog kit samt "Ugens Hotdog" i pølsevognen ved Hovedbanegården samt i Johns nye forretning i Kødbyen der åbnede for godt et år siden.

John er en ildsjæl der ALDRIG går på kompromis med kvalitet - fx bruger han masser af øl til sit unikke hjemmelavede tilbehør, hvor han bruger det bedste man kan få fra Mikkeller samt Amager bryghus eller som her kirsebærvin fra det fantastiske Fredriksdal Kirsebærvin. Når John laver ostepølser, bruger han fx Unika oste, det drejer sig feks. om hans pølse med Gammelknas & jalapenos eller pølsen med havgus & bacon. 

Er du til den stærke side af tilbehør, så fermenterer John også et stort udvalg af chilis til sine berømte (og berygtede) hotsaucer. Men det er en helt anden snak :-)

Natmad fra Johns Hotdog Deli

×

Natmad fra Johns Hotdog Deli

Hos Johns Hotdog Deli i Kødbyen laves velsagtens danmarks bedste hotdogs med pølser fra Slagtermester Gert Nielsen lavet på velfærdsgrise og 100% uden tilsætningstoffer. Disse herlige hottere serveres i lækre smørbagte durumbrød og over herlighederne hældes Johns fantastiske hjemmelavede toppings. Nu kan der bestilles 2 varianter af Johns fantastiske hotdogs til natmad nytårsaften!

LEVERET LIGE TIL DØREN!!

Vælg mellem 2 hotdog-kits:

Nytårs hotdog kit #1
- den klassiske med Johns twist: 

 • 4 pølser med bacon & ramsløg
  (Vinderpølsen fra Hotdog DM 2016!)
 • 4 durum pølsebrød bagt med smør 
 • 4 serveringsbakker
 • 1 bøtte svampe-remoulade
 • 1 bøtte grov øl-sennep med Mikkeller øl
 • 1 bøtte Agurkerelish
 • 1 bøtte Ristede løg

Nytårs hotdog kit #2
- den Vilde - Johns favorit og anbefaling:

 • 4 Pølser med vildsvin og svampe
 • 4 durum pølsebrød bagt med smør
 • 4 severingsbakker 
 • 1 bøtte grov sennep med Frederikdal kirsebærvin
 • 1 bøtte krydderurte-remoulade
 • 1 bøtte rødløgs relish med bacon
 • 1 bøtte syltede jordskokker

Alle pølser og tilbehør er hjemmelavet håndværk og 100% uden brug af tilsætningsstoffer!

Hotdog kittet er nok heller ikke helt ueffen som en dagen derpå pakke - i tilfælde af lettere tømmermænd ;-)

249,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Skagenfoods egen Jomfruhummersuppe er en nem og lækker forret til nytårsaften. Jomfruhummersuppen er en skøn smagsoplevelse og kræver ikke meget forberedelse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
239,00 kr

Nu har vi igen æren af at kunne sælge friske sorte vintertrøfler fra Piemonte - også kendt som køkkenets "sorte diamant". Vælg mellem 30, 50 eller 100 gram.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris fra
529,00 kr

For mange er en nytårsaften uden torsk helt utænkeligt - og uanset om du ønsker hel grydeklar torsk, hel filet eller torskens Rolls Royce nemlig filet royale af torsk, så er det hos os du finder den absolut bedste kvalitet. Vi leverer lige til døren og pivfrisk på knust is.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
239,00 kr

Kalix löjrom er en unik spise, som kun kan udvindes af fisken heltling, som fanges i Bottenviken (Botten bugten) helt oppe i den nordligste Østersø.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris
499,00 kr

Overdådig luksus. Caviaren der bliver brugt kommer fra den russiske stør. Den bliver opdrættet i omgivelser, der ligner dens naturlige omgivelser så meget som overhovedet muligt. Vi har fået et RIGTIG godt tilbud og kan derfor sælge 3 forskellige ægte Caviar fra denne producent til en uhørt lav pris!

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris
599,00 kr

Store flotte kammuslinger lige til at stege. Dette er det ultimative gourmet produkt - og det er bla. disse kammuslinger der bruges på de bedste michelin restauranter rundt omkring i verden.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris
549,00 kr