Nulstil dit kodeord×
Øko
Kun
levering søndag
uge 52

Sådan steger du en Tournedos

Tag kødet ud af køleskabet en halv time før de skal steges – tag det ud af vacumposen og dup det tørt med køkkenrulle og krydr med salt og sort peber.

Varm en pande, gerne af støbejern op til jævn til høj varme.

Tilsæt lidt neutral olie kom bøfferne ved – steg til de begynder at tage farve på den ene side.

Tilsæt nu et par klatter smør og 4-5 hele upillede fed hvidløg samt et par kviste timian.

"Nytårsbøffer" - øko, dansk oksemørbrad

×

"Nytårsbøffer" - øko, dansk oksemørbrad

Krogmodnet økologisk dansk limousine kød

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Kort sagt alle de bedste udskæringer af oksen! Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed.

Her er det tournedos skåret af oksemørbrad! Vi skærer dem på ca. 150 gram stykket - det synes vi er en passende størrelse ;-) Tournedoserne kan du evt. selv binde dem op med bacon eller spæk hvis du foretrækker det! Prøv vores lækre øko bacon her

Indeholder:

  • Tournedos (mørbradbøffer) á 150 g, 2 eller 4 stk

199,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Her er det entrecôte skåret af oksefileten med fedtkant! Vi skærer dem på minimum 400 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
299,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! Vi skærer dem på ca. 275 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
249,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Côte du Boeuf skåret af oksehøjrebet - den perfekte kotelet med håndtag! Vi skærer dem på minimum 1200 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
689,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Châteaubriand af oksemørbrad - kødets Rolls Royce! Vi skærer dem ud i 3 størrelser, nemlig 450, 900 og 1200 gram!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
279,00 kr