0

SkagenMenu Nytår 2020

SkagenMenu Nytår 2020, Nytårsmenuer
Kun
levering onsdag
uge 53

Eksklusiv 4 retters nytårsmenu + lækre snacks og kransekage

For 8. år i træk tilbyder vi en eksklusiv 4-retters nytårsmenu fra den anmelderroste gourmetrestaurant på Ruths Hotel i Gl. Skagen.

Menuen er kreeret af de ypperste aktører fra det gastronomiske Skagen i et unikt samarbejde mellem køkkenchef Jack Cramer og vores egen huskok Jacob Dahl.

Brug dropdown menuen herunder, og sammensæt selv antal kuverter (minimum 2 personer). Hvis I er f.eks. 7 personer, vælger du først pakken til 4 personer. Når den er lagt i kurven, vælger du derefter pakken til 3 personer, og lægger den i kurven.

SkagenMenu Nytår 2020 leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør natten til den 30. december 2020 (senest kl. 7.00).

Obs: Menuen sælges efter "Først til mølle" og vi anbefaler derfor, at du bestiller i god tid. Sidste år måtte vi desværre skuffe mange, da vi måtte melde meget tidligt udsolgt.

NB: Sidste frist for bestilling er onsdag den 23. december kl. 16.00 eller så længe lager haves.

Se kassens indhold & tjekliste HER >

Se næringsindhold & allergener HER >

Se vejledning HER > (følger)

575 kr. pr. kuvert. for appetizers, 4 retters menu & kransekage

Se en lille appetitvækker her:

Vælg variant
Vælg
Nytårsmenu til 2 pers. (2020)Nytårsmenu til 3 pers. (2020)Nytårsmenu til 4 pers. (2020)Nytårsmenu til 6 pers. (2020)

Nytårsmenu 2020 – Ruths Hotel & Skagenfood
Køkkenchef: Jack Cramer

/ Snacks

  • Caviar Prunier Classique Baerii med syrnet fløde & lune blinis

  • Friterede crabcakes på krabber fra Thorsminde & ”Nim sauce”

  • Lufttørret andebryst med sprøde kartoffelchips, piment d'espelette & safran aioli

/ Forret:
Mosaik af helleflynder og estragon dertil yuzu confit, ristede Piemonte hasselnødder, blomkålscreme, muslingefløde og krydderurteolie

/ Suppe:
Tomatiseret jordskokkepurésuppe med quenelles af Færøske kammuslinger & jomfruhummer skum

/ Hovedret:
Ballotine af dansk oksemørbrad fra ”Guldrummet” pakket i trøffelsoufflé af perlehøne & sorte vintertrøfler ”Tuber Melanosporum” dertil selleripuré, æblesyltet selleri, fermenteret hvidløgs creme, confiterede hvidløg, Karl Johan sauce & timian jus

/ Dessert:
Sablé breton med Cointreau - derpå mousse af hvid chokolade og blodappelsin ”Caviar” samt sprød feuilletine med hvid chokolade & lakridsrod 

/ Midnat:
Klassisk kransekage

Derudover medfølger økologiske surdejsboller bagt på ølandshvede samt gammeldags kærnet smør fra Aabybro mejeri

+ "Kitkasse" med lidt ekstra guf der skal bruges til menuen. F.eks. kartofler, friske krydderurter til pynt og velsmag, citron til at smage suppe og sauce til samt salvie og hvidløg til at stege sammen med kød og fisk. 

Det vil sige: INGEN indkøb for dig - ALT kommer fra os :-)

Se billeder af alle retter her:

/ Snacks:

Skagenfood _RAISFOTO_8971

/ Forret:

Skagenfood _RAISFOTO_9056

/ Mellemret:

Skagenfood _RAISFOTO_9120

/ Hovedret:

Skagenfood _RAISFOTO_9141

/ Dessert:

Skagenfood _RAISFOTO_9251

/ Midnat:

Skagenfood _Nyta ̊r _RAISFOTO_5543

Læs mere

Læs mere

I pakken finder du ALT, du skal bruge til den perfekte nytårsmenu – du har ingen indkøb og får ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Holdbarhed

Bemærk med mindre andet er oplyst, er holdbarheden på varen 1/1-2021. 

Se kassens indhold & tjekliste HER >

Se næringsindhold & allergener HER >

Se vejledning HER > (følger)

Læs mere

Til denne fantastiske nytårsmenu har Johan Brodersen som er restaurantchef og sommelier på Ruths Hotel lavet en spændende og klassisk vinmenu med udsøgte 1. klasses vine, der alle matcher retterne til perfektion.

Vinmenuerne indeholder hhv. 3 flasker passende til 2-3 personer eller 7 flasker vin, passende til 3-6 personer

PRESTIGE, Ruths Vinmenu Nytår 2020, 6 fl.

Bestil her › 

Skagenfood _RAISFOTO_8894

MINI PRESTIGE, Ruths Vinmenu Nytår 2020, 3 fl.

Bestil her ›

Skagenfood _RAISFOTO_8921

Frit leveret sammen med nytårsmenuen

Så alt i alt er der masser af gode vinøse muligheder og stor variation - god fornøjelse. Alle vinpakker leveres fragtfrit sammen med nytårsmenuen. Læs mere om de forskellige muligheder for vinmenuer via nedenstående links.

Læs mere
Se menu & billeder

Nytårsmenu 2020 – Ruths Hotel & Skagenfood
Køkkenchef: Jack Cramer

/ Snacks

  • Caviar Prunier Classique Baerii med syrnet fløde & lune blinis

  • Friterede crabcakes på krabber fra Thorsminde & ”Nim sauce”

  • Lufttørret andebryst med sprøde kartoffelchips, piment d'espelette & safran aioli

/ Forret:
Mosaik af helleflynder og estragon dertil yuzu confit, ristede Piemonte hasselnødder, blomkålscreme, muslingefløde og krydderurteolie

/ Suppe:
Tomatiseret jordskokkepurésuppe med quenelles af Færøske kammuslinger & jomfruhummer skum

/ Hovedret:
Ballotine af dansk oksemørbrad fra ”Guldrummet” pakket i trøffelsoufflé af perlehøne & sorte vintertrøfler ”Tuber Melanosporum” dertil selleripuré, æblesyltet selleri, fermenteret hvidløgs creme, confiterede hvidløg, Karl Johan sauce & timian jus

/ Dessert:
Sablé breton med Cointreau - derpå mousse af hvid chokolade og blodappelsin ”Caviar” samt sprød feuilletine med hvid chokolade & lakridsrod 

/ Midnat:
Klassisk kransekage

Derudover medfølger økologiske surdejsboller bagt på ølandshvede samt gammeldags kærnet smør fra Aabybro mejeri

+ "Kitkasse" med lidt ekstra guf der skal bruges til menuen. F.eks. kartofler, friske krydderurter til pynt og velsmag, citron til at smage suppe og sauce til samt salvie og hvidløg til at stege sammen med kød og fisk. 

Det vil sige: INGEN indkøb for dig - ALT kommer fra os :-)

Se billeder af alle retter her:

/ Snacks:

Skagenfood _RAISFOTO_8971

/ Forret:

Skagenfood _RAISFOTO_9056

/ Mellemret:

Skagenfood _RAISFOTO_9120

/ Hovedret:

Skagenfood _RAISFOTO_9141

/ Dessert:

Skagenfood _RAISFOTO_9251

/ Midnat:

Skagenfood _Nyta ̊r _RAISFOTO_5543

Video: SkagenMenu Nytår 2020

Alt medfølger

I pakken finder du ALT, du skal bruge til den perfekte nytårsmenu – du har ingen indkøb og får ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Holdbarhed

Bemærk med mindre andet er oplyst, er holdbarheden på varen 1/1-2021. 

Se kassens indhold & tjekliste HER >

Se næringsindhold & allergener HER >

Se vejledning HER > (følger)

Vinmenu til nytårsmenuen?

Til denne fantastiske nytårsmenu har Johan Brodersen som er restaurantchef og sommelier på Ruths Hotel lavet en spændende og klassisk vinmenu med udsøgte 1. klasses vine, der alle matcher retterne til perfektion.

Vinmenuerne indeholder hhv. 3 flasker passende til 2-3 personer eller 7 flasker vin, passende til 3-6 personer

PRESTIGE, Ruths Vinmenu Nytår 2020, 6 fl.

Bestil her › 

Skagenfood _RAISFOTO_8894

MINI PRESTIGE, Ruths Vinmenu Nytår 2020, 3 fl.

Bestil her ›

Skagenfood _RAISFOTO_8921

Frit leveret sammen med nytårsmenuen

Så alt i alt er der masser af gode vinøse muligheder og stor variation - god fornøjelse. Alle vinpakker leveres fragtfrit sammen med nytårsmenuen. Læs mere om de forskellige muligheder for vinmenuer via nedenstående links.

Relaterede produkter