Nulstil dit kodeord×
Kun
levering søndag
uge 52

Snehvide

 • Fremstilles af pasteuriseret komælk.
 • Region: Søvind Osteri i Østjylland.

Osten er en hvidskimmel-halvfast ost, som fremstilles i små 2000 liters oste kar og håndfyldes i formene. Smagen fra hvidskimmel modningen giver en karakterfuld ost med en bred bouquet. Den har en flot blød og næsten cremet konsistens.

Vesterhavsost - økologisk

 • Fremstillet af komælk.
 • Region: Salling.

Osten er fremstillet af økologisk mælk fra gårdene i området. Den er modnet i den salte vesterhavsluft ved Bovbjerg Fyr i 6 måneder. Smagen er aromatisk og konsistensen er fast med protein krystaller.

Bonde Gouda - med oliven og soltørrede tomat

 • Fremstillet af komælk.
 • Region: Baambrugge, Holland.

Osten fremstillet ved et mindre gårdmejeri. Gouda er den mest berømte og mest spiste ost i landet. Den fremstilles af komælk tilsat oliven og soltørrede tomat. Denne Gouda er lagres fra 4-6 måneder. Smagen er markant af tomat og oliven med en let syre.

Saltede mandler

Disse store Marcona-mandler kommer fra Spanien, hvor de håndplukkes og tørres. Solsaltet er Atlanterhavssalt, som produceres i store inddæmninger ved Figni i Portugal. Mandlerne afskalles, saltes og ristes derefter i stenovn.

Havtorn gelé

Er fremstillet af (Nordens passionsfrugt) efter kokken i GRAND Fromages egne opskrift. Den har en fin balance mellem frugt, syre og sødme, hvilket gør den velegnet sammen med de fleste oste.

Levering

Ostene leveres fragtfrit sammen med nytårsmenuerne direkte til din hoveddør den 29. december 2018 mellem kl. 8 og kl. 17.

Ostetallerken til nytår

×

Ostetallerken til nytår

Ønsker I at afslutte jeres nytårsmenu med en lækker ostetallerken - så har vi sammen med de dygtige oste-entusiaster fra Grand Fromage i Århus sammensat denne lækre lille ostepakke med 3 spændende og karakteristiske oste. Sammen med ostene får I desuden en lækker hjemmelavet gelé af lokale havtorn samt udsøgte spanske saltede mandler. Dette er et flot kompliment til de karakteristiske oste, der matcher helt perfekt. Ostene er beregnet til 2 personer i pakken - men kan nok egentlig snildt strækkes til 3 personer, hvis det blot er den lille sult der skal tilgodeses.

Pakken indeholder:

 • 1 stykke, Vesterhavsost, øko
 • 1 stykke, Bonde Gouda - med oliven og soltørrede tomat
 • 1 stykke, Snehvide
 • 1 stykke havtorn-gelé
 • 1 bøtte saltede Marcona-mandler

Ostepakken passer til 2-3 personer

Nyta ̊rsost 2 (1)

NB: Denne ostepakke kan kun købes som et tilkøb til:
SkagenMenu Nytår 2018 / Ruths Hotel
Den Dekadente Nytårsmenu
Den Luksuriøse Nytårsmenu 

 

120,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Hos Johns Hotdog Deli i Kødbyen laves velsagtens danmarks bedste hotdogs med pølser fra Slagtermester Gert Nielsen lavet på velfærdsgrise og 100% uden tilsætningstoffer. Disse herlige hottere serveres i lækre smørbagte durumbrød og over herlighederne hældes Johns fantastiske hjemmelavede toppings. Nu kan der bestilles 2 varianter af Johns fantastiske hotdogs til natmad nytårsaften! LEVERET LIGE TIL DØREN!!

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
249,00 kr