Nulstil dit kodeord×
Msc Øko
Kun
levering søndag
uge 52

Menu:

/ Appetizers:

Snacksne består af lækre salte marcona mandler fra Priorat, krydrede fladbrød, dejlig humus og yoghurt med za'atar som dip.

/ Forret:

Forretten er rimmede store flotte hånddykkede kammuslinger toppet med Skagenfoods egen selekterede ægte caviar og serveret med en sauce på brunet smør, ristede hasselnødder og sprøde æbler.

/ Hovedret:

Hovedretten består af et dejligt stykke bagt torskeryg med bagte løg og rødbeder og en cremet, skummende fiskefumé. Hertil en dejlig syrlig og frisk salat på rå rødbeder og skalotteløg.

 

Pescetar nytårsmenu

×

Pescetar nytårsmenu

Pescetar nytårsmenuen er en måltidskasse med alle ingredienser til en festmenu til jer, der foretrækker den friskeste fisk, skaldyr og et nytår uden kød. Menuen er udviklet af vores kok Peter Nøhr fra KOST og spænder fra ægte caviar via hånddykkede kammuslinger til krogfanget nytårstorsk - alt serveret med masser af de sprødeste grøntsager fra den kolde sæson. Festmenuen består af snacks, forret og hovedret.

Pris 339 kr. pr. kuvert

ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

I kasserne finder du ALT, du skal bruge til den perfekte miljøvenlige og grønnere nytårsmenu – du har ingen indkøb og får absolut ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en sikker succes.

Levering:

Pescetar nytårsmenuen 2018 leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør natten til den 30. december 2018. (senest kl. 7.00)

Bestilling:

Brug dropdown menuen herunder. Foretrækker du at bestille via telefon eller mail - eller har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os via mail: kundeservice@skagenfood.dk eller ringe til os på tlf.: 70 200 630.

Hvis du allerede er abonnent hos os, kan du bestille via App eller via dit "Log ind" på hjemmesiden.

678,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

For 6. år i træk laver vi en eksklusiv 4-retters nytårsmenu + lækre snacks og kransekage, som vi leverer direkte til din hoveddør. Menuen er kreeret af de ypperste aktører fra det gastronomiske Skagen i et unikt samarbejde mellem køkkenchef Peter Frydkjær fra den anmelderroste gourmetrestaurant på Ruths Hotel og Skagenfood.

OBS: Begrænset antal.

 

pris fra
555 kr

(pr. kuvert)

Skagenfoods dekadente nytårsmenu med alle råvarer til en dekadent og luksuriøs nytårsmenu med nogle af de fineste råvarer der kan opdrives. Menuen er udarbejdet af vores egen huskok Jacob og er sammensat således at der kræves et absolut minimum af forberedelse og endnu vigtigere begrænset tid i køkkenet på selve aftenen, så der bliver masser af tid til hygge og nydelse også for den delegerede i køkkenet :-)

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
429 kr

(pr. kuvert)

Ønsker I at afslutte jeres nytårsmenu med en lækker ostetallerken - så har vi sammen med de dygtige oste-entusiaster fra Grand Fromage i Århus sammensat denne lækre lille ostepakke med 3 spændende og karakteristiske oste. Sammen med ostene får I desuden en lækker hjemmelavet gelé af lokale havtorn samt udsøgte spanske saltede mandler. Dette er et flot kompliment til de karakteristiske oste, der matcher helt perfekt. Ostene er beregnet til 2 personer i pakken - men kan nok egentlig snildt strækkes til 3 personer, hvis det blot er den lille sult der skal tilgodeses.

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris
120,00 kr

Hos Johns Hotdog Deli i Kødbyen laves velsagtens danmarks bedste hotdogs med pølser fra Slagtermester Gert Nielsen lavet på velfærdsgrise og 100% uden tilsætningstoffer. Disse herlige hottere serveres i lækre smørbagte durumbrød og over herlighederne hældes Johns fantastiske hjemmelavede toppings. Nu kan der bestilles 2 varianter af Johns fantastiske hotdogs til natmad nytårsaften! LEVERET LIGE TIL DØREN!!

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
249,00 kr

Den Luksuriøse Nytårsmenu er en NytårsMåltidsKasse med råvarer til en dekadent og luksuriøs 3 retters nytårsmenu med nogle af de fineste råvarer der kan opdrives.

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
299 kr

(pr. kuvert)