Nulstil dit kodeord×
EU Øko
Kun
levering i
uge 49-51

Champagne, Christophe Lefévre, Cuvee Alexandrine, blanc de blanc, Frankrig

En overdådig start på aftenen. Eminent sammen med snacks. ”Cuvée Alexandrine” produceres af huset Christophe Lefèvre på den lille unikke parcel, ”Sur les Vignes d’Aby”. Dejlige bobler, flot smagsharmoni og en dejlig næse med frugt- og blomsteragtige dufte. 

Der er ikke tilsat svovl, når vinen kommer på flaske! Den indeholder kun bagatelagtige 13 mg sulfitter/l. Yderst sjældent i Champagne.

 

Serveres direkte fra køleskabet.

Område: Champagne / 12,3% alkohol / Druer: 100% Chardonnay

Privilège Vinmenu

×

Privilège Vinmenu

Privilège Vinmenu indeholder 4 særligt udvalgte økologiske vine til årets SkagenMenu Nytår 2018.

Vinene er udvalgt, så de matcher retterne i årets SkagenMenu. 

Indeholder:

  • 1 fl. 2010 Champagne, Christophe Lefévre, Cuvee Alexandrine, blanc de blanc, Frankrig
  • 1 fl. 2015 Chateau Saint Estéye d'Uchaux, "Vionysos", Rhône, Frankrig
  • 1 fl. 2016 Gigondas, Moulin de la Gardette "Ventabren", Frankrig
  • 1 fl. Beaumes de Venise, Fontavin, Rhône, Frankrig, OBS: 50 cl.

4 fl. 977 kr. / 244,25 kr. pr. fl.

977,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinene fra Montirius er de reneste og mest naturlige vine, der kan opdrives – uden at de bliver til viltre og ukontrollerbare naturvine. Vinene fra Montirius er produceret helt minimalistisk.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr. / BIODYNAMISK

 

pris
954,00 kr

Denne rødvinskasse er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede rødvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Der er maks. 2 fl. af den samme vin (altså min. 3 varianter) i Diverse VinKassen.

6 fl. / Normalpris min. 699 kr. / Spar min. 200 kr.

 

pris
499,00 kr

Diverse LUX Vine Rød er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede rødvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Der er maks. 2 fl. af den samme vin (altså min. 3 varianter) i Diverse VinKassen.

6 fl. / Normalpris min. 899 kr. / Spar min. 200 kr.

 

pris
699,00 kr

Denne hvidvinskasse er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede hvidvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Der er maks. 2 fl. af den samme vin (altså min. 3 varianter) i Diverse VinKassen.

6 fl. / Normalpris min. 624 kr. / Spar min. 175 kr.

 

pris
449,00 kr