Nulstil dit kodeord×
Kun
levering lørdag
uge 51+52

Denne fiskesuppe er lækker, eksklusiv og nem gæstemad - og så er den heller ikke dum til hverdag! Det eneste, du skal gøre når du modtager den færdige suppe er at koge den op, ovnbage den medfølgende fisk og anrette :-)

Cremet fiskesuppe

×

Cremet fiskesuppe

Skagenfood Signature

Skagenfoods egen hjemmelavede fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe.

Fiskesuppen er lavet udelukkende på de bedste råvarer; nemlig masser af 1. klasses fiskeben.

Indeholder:

  • Klassisk cremet fiskesuppe, Skagenfood Signature, 1 liter 
  • Filet royal af torsk, 200 g

Indeholder nok til 4 pæne portioner - eller 6-8 mindre forretter. Du skal selv have lidt godt brød, og evt. krydderurter til at pynte med.

239,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
189,00 kr

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
189,00 kr

Vi lover, at disse rødspætter nærmest spræller på panden - så friske er de nemlig. Glæd dig selv og familien med en klassisk servering med persillesovs og kartofler eller en af vores nye opskrifter.

 

pris
199,00 kr

Laksesiden med basilikumsmør er en af vores klassikere. Det er en lækker smagssammensætning, og den er velegnet både til gæster og til familien.

 

pris
229,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Aarhus - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Denne fiskefond smager himmelsk, og den er efterhånden et legendarisk tilbehør til Skagenfoods fiskepakker.

 

pris
75,00 kr