Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering søndag
uge 52

Pris pr. kuvert 555 kr.
for appetizers, 4 retters menu & kransekage

Menu:

/ Appetizers:

  • Caviar ”Siberian Classic Exclusive Selection Skagenfood” serveret på lune boghvedeblinis med cremefraiche
  • 24 måneders Skagen Skinke ”Grand Cru” fra Slagter Munch i Skagen
  • Sprøde iberico chips, baconristede mandler, trøffel-aromatiserede cashewnødder samt estragon-trøffel-mayo

/ Forret:

Koldrøget ryg af torsk røget på røgeriet i Skagen. Serveret med muslingefløde rørt med löjrom dertil karamelliserede stikkelsbær og borage karse og dild

/ Mellemret:

Cremet suppe kogt på Læsø-jomfruhummere serveret med karamelliserede kammuslinger, jordskokker med Piemeonte hasselnødder og sorte vintertrøfler ”Tuber Melanosporum” samt hummerolie

/ Hovedret:

Filet og kroket af dansk krondyr fra Klosterheden, serveret med crema di lardo glaserede rødbeder, bagte selleri samt vildtsauce med tyttebær og sorte trompethatte

/ Dessert:

”Ivoire - d’or” hvid Valhrona chokolademousse på mandel-sablé med citrus agrum og safran

/ Midnat:

Klassisk kransekage

Derudover medfølger:

  • Økologiske surdejsboller med ølandshvede samt gammeldags kærnet smør fra Aabybro mejeri
  • En grøn "Kitkasse" med lidt ekstra guf der skal bruges til menuen. F.eks. kartofler, friske krydderurter til pynt og velsmag, citron til at smage suppe og sauce til samt timian og hvidløg til at stege sammen med kød og fisk. 

Se komplet liste over allergener og næringsindhold  (opdateres senere)

SkagenMenu Nytår 2018

×

SkagenMenu Nytår 2018

For 6. år i træk tilbyder vi en eksklusiv 4-retters nytårsmenu + lækre snacks og kransekage, som vi leverer direkte til din hoveddør.

Menuen er kreeret af de ypperste aktører fra det gastronomiske Skagen i et unikt samarbejde mellem køkkenchef Peter Frydkjær fra den anmelderroste gourmetrestaurant på Ruths Hotel og kok Jacob Dahl Andersen fra Skagenfood.

Pris pr. kuvert 555 kr.

Prisen gælder ved minimum 2 kuverter + leveringsgebyr på i alt 40 kr. pr. levering, uanset antal.

Alt medfølger

I pakken finder du ALT, du skal bruge til den perfekte nytårsmenu – du har ingen indkøb og får ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Se en liste over kassens indhold, vejledning, videoer & opskrifter HER (følger)

Holdbarhed:

Bemærk med mindre andet er oplyst, er holdbarheden på varen 2/1-2019

Bestilling:

Brug dropdown menuen herunder og sammensæt selv antal kuverter (minimum 2 personer). Hvis I er f.eks. 7 personer, vælger du først pakken til 4 personer. Når den er lagt i kurven, vælger du derefter pakken til 3 personer og lægger den i kurven.

Foretrækker du at bestille via telefon eller mail - eller har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os via mail: kundeservice@skagenfood.dk eller ringe til os på tlf.: 70 200 630.

Hvis du allerede er abonnent hos os, kan du bestille nytårsmenuen via App eller via dit "Log ind" på hjemmesiden.

NB: Sidste frist for bestilling er torsdag den 20. december kl. 16.00 eller så længe lager haves.

NBB: Sidste frist for afbestilling er torsdag den 20. december kl. 16.00. 

Levering

SkagenMenu Nytår 2018 leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør natten til den 30. december 2018 (senest kl. 7.00).

Obs: Menuen sælges efter "Først til mølle" og vi anbefaler derfor, at du bestiller i god tid. Sidste år måtte vi desværre skuffe mange, da vi måtte melde meget tidligt udsolgt.

1.110,00 kr

 

Vinmenu til nytårsmenuen? 

Til denne fantastiske nytårsmenu har Johan Brodersen som er restaurantchef og sommelier på Ruths Hotel lavet en spændende og klassisk vinmenu med udsøgte 1. klasses vine, der alle matcher retterne til perfektion.

Vinmenuerne indeholder hhv. 3 flasker passende til 2-3 personer eller 7 flasker vin, passende til 3-6 personer

PRESTIGE, Ruths Vinmenu Nytår 2018, 7 fl.

  • 1 fl. 2010 Huré Frères, ”L'Inattendue”, Champagne, Frankrig
  • 1 fl. 2016 Weingut Rebholz , Riesling ”Bundstandstein” Trocken, Tyskland
  • 1 fl. 2016 Domaine Bouzereau, Meursault, Bourgogne, Frankrig
  • 2 fl. 2016 Piedrasassi, Syrah Rim Rock, Arroyo Grande, Santa Barbara, Californien 
  • 1 fl. 2015 Chateau Soucherie “Vieilles Vignes” Coteaux du Layon, Loire, Frankrig
  • 1 fl. NV Jean Vesselle, “Rose de Saignee” Champagne, Frankrig

Bestil her

SF_Nyta ̊r _Ruths _RAISFOTO_1057_crop

MINI PRESTIGE, Ruths Vinmenu Nytår 2018, 3 fl.

  • 1 fl. 2010 Huré Frères, ”L'Inattendue”, Champagne, Frankrig
  • 1 fl. 2016 Weingut Rebholz , Riesling ”Bundstandstein” Trocken, Tyskland
  • 1 fl. 2016 Piedrasassi, Syrah Rim Rock, Arroyo Grande, Santa Barbara, Californien 

Bestil her

SF_Nyta ̊r _Ruths _RAISFOTO_1059_crop

Frit leveret sammen med nytårsmenuen

Så alt i alt er der masser af gode vinøse muligheder og stor variation - god fornøjelse. Alle vinpakker leveres fragtfrit sammen med nytårsmenuen. Læs mere om de forskellige muligheder for vinmenuer via nedenstående links.


Hvad med også at prøve...

Skagenfoods dekadente nytårsmenu med alle råvarer til en dekadent og luksuriøs nytårsmenu med nogle af de fineste råvarer der kan opdrives. Menuen er udarbejdet af vores egen huskok Jacob og er sammensat således at der kræves et absolut minimum af forberedelse og endnu vigtigere begrænset tid i køkkenet på selve aftenen, så der bliver masser af tid til hygge og nydelse også for den delegerede i køkkenet :-)

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
429 kr

(pr. kuvert)

Nu gør vi det nemlig muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters menu med luksuriøse råvarer udvalgt efter det bedste sæsonen har at byde på netop nu og med fokus på absolut nydelse og velsmag.

Kan bestilles til levering fredag i uge 47-49.

 

pris fra
299 kr

(pr. kuvert)

Hos Johns Hotdog Deli i Kødbyen laves velsagtens danmarks bedste hotdogs med pølser fra Slagtermester Gert Nielsen lavet på velfærdsgrise og 100% uden tilsætningstoffer. Disse herlige hottere serveres i lækre smørbagte durumbrød og over herlighederne hældes Johns fantastiske hjemmelavede toppings. Nu kan der bestilles 2 varianter af Johns fantastiske hotdogs til natmad nytårsaften! LEVERET LIGE TIL DØREN!!

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
249,00 kr

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 2 komplette måltidskasser til årets julemiddag. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte julemiddag. ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris fra
899,00 kr

Overdådig luksus. Caviaren der bliver brugt kommer fra den russiske stør. Den bliver opdrættet i omgivelser, der ligner dens naturlige omgivelser så meget som overhovedet muligt. Vi har fået et RIGTIG godt tilbud og kan derfor sælge 3 forskellige ægte Caviar fra denne producent til en uhørt lav pris!

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris
599,00 kr

Kalix löjrom er en unik spise, som kun kan udvindes af fisken heltling, som fanges i Bottenviken (Botten bugten) helt oppe i den nordligste Østersø.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris
499,00 kr

Nu har vi igen æren af at kunne sælge friske sorte vintertrøfler fra Piemonte - også kendt som køkkenets "sorte diamant". Vælg mellem 30, 50 eller 100 gram.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-52.

 

pris fra
529,00 kr

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris fra
429,00 kr

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
429,00 kr

Limfjordsøsters til nytårsaften! Limfjordsøsters er meget kødfulde, faste i kødet og meget karakterfulde i smagen. Østers er et fedtfattigt dyr og en virkelig delikat spise med en ren smag af mineraler og "en frisk smag af vild natur".

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris
419,00 kr

Friskkogte hummer (Homarus gammarus) fra Skipper Johs på Jegindø i Limfjorden til nytårsaften - så blir det ikke bedre! Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering søndag i uge 52.

 

pris fra
829,00 kr