0

Coronavirus

Kære alle

De seneste Corona stramninger i de nordjyske kommuner har vi implementeret fuldt ud, og herudover har vi taget en række yderligere forholdsregler.

Skagenfood producerer fødevarer og derfor skal Skagenfood jf. myndighedernes retningslinjer opretholde driften, på tilsvarende vis som almindelige supermarkeder. Skagenfood har pakkerier og kontorer i Strandby (Frederikshavn Kommune) og i Nørresundby (Aalborg Kommune). Konkret gør vi følgende i f.t. medarbejderne:

  • Medarbejdere i pakkerier der er bosat i andre kommuner, og som ikke varetager en kritisk funktion, skal ikke møde op på arbejde. Dette er egentlig ikke et krav fra myndighederne til vores type af virksomhed, men en ekstra stramning som vi har foretaget.
  • Kritisk kontorpersonale og ledere i pakkerier der er bosat i andre kommuner, skal tage en negativ Corona test, inden de må møde på job. Dette er egentlig ikke et krav fra myndighederne til vores type af virksomhed, men en ekstra stramning som vi har foretaget.
  • Kontorpersonale der er bosat i andre kommuner skal generelt arbejde hjemmefra så vidt muligt.

Vi har allerede en række foranstaltninger omkring hygiejne og rengøring, som vi naturligvis fastholder i pakkerierne og på kontorerne. Der er bl.a. afstandskrav i pakkeriet og i kantinerne. Og vores medarbejdere er vant til at arbejde med en rigtig høj hygiejne i det daglige, og det bliver vi ved med – både med sprit, håndvask og engangshandsker. Der sprittes og vaskes således hænder når man kommer, når man går til og fra pauser og når man går til og fra toilet. Engangshandsker benyttes når man går ind i pakkeriet og der skiftes engangshandsker efter pause og efter toiletbesøg. Konkret har vi øget vores hygiejne foranstaltninger med følgende tiltag:

  • Alle medarbejdere på kontorer og i pakkerier skal altid have påført bundbind eller visir
  • Al håndtering af fødevarer håndteres af medarbejdere med engangshandsker på
  • Alle chauffører fra DAO er instrueret i at benytte sprit før og efter levering
  • DAO benytter ikke chauffører der er bosiddende i de ramte nordjyske kommuner

Vi gør det yderste for at passe endnu bedre på både vores medarbejdere og på alle jer, der modtager vores måltidskasser og øvrige varer. Helt generelt har vi altså fulgt myndighedernes anbefalinger og på en række områder taget yderligere forholdsregler.

De bedste hilsner

Betina og Peter