0

Kulmule med bønner og linser samt purløgs sauce og brød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Husk at tage låget af. Sæt nu fisk og bønner/linser ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i bønner/linser. Brødet kommes i ovnen i de sidste 10 minutter. Saucen kommes i en lille gryde og lunes.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: KULMULEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Bønner/linser: Grønne bønner, RØDE LINSER, hvidløg, rapsolie, salt og peber

Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g. 

Sauce: HØNSEFOND; PISKEFLØDE, purløg, maizena, salt og peber

Nettovægt: ca: 300 g/ 600 g. 

Brød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEKLID, DURUM, HVEDEMEL, 5 KORNS BLANDING, gær og salt.

Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g.

  • Levering 13. juli – bedst før 14. juli 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 295 kJ / 70 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,0 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 16,5 g

Salt 0,18 g

 

Bønner/linser

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 743 kJ / 177 kcal

Fedt 2,7 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 23,4 g

heraf sukkerarter 0,9 g

Kostfibre 4,3 g

Protein 12,4 g

Salt 1,33 g

 

Sauce

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 301 kJ / 72 kcal

Fedt 5,8 g

heraf mættede fedtsyrer 3,7 g

Kulhydrat 4,2 g

heraf sukkerarter 0,4 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 0,7 g

Salt 1,3 g

 

Brød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 863 kJ / 206 kcal

Fedt 1,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,3 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,8 g

Protein 6,1 g

Salt 0,81 g

 

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?