0

Torsk i ovn med feta, cherrytomater og basilikum

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær squashen i små tern og hak skalotteløg og hvidløg fint. Sauter alle tre dele på panden i lidt olie i ca. 5 min. Halver imens tomaterne og hak basilikummen groft. Vend begge dele i panden sammen med salt og peber.

Bred blandingen ud i bunden af et lille ildfast fad, læg stykker af hellefisk derpå og krydr med salt og peber. Fordel smuldret feta ovenpå fisken, dryp med lidt olie og bag det hele ved 225°C i 12-15 min. til fisken er mør og osten let gylden.

Server med bagte kartoffelklodser og en sprød grøn salat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?