Nulstil dit kodeord



×
×
Hjemmelavet fiskesuppe med torsk og laks

Hjemmelavet fiskesuppe med torsk og laks

Opskriften er udviklet af:

Tonny Kristensen
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    -
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    72
    72

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Forberedelser: Begynd med at snitte grøntsagerne i meget fine stave. Skær fisken i mundrette stykker.

    Fiskesuppe: Hæld fiskefonden i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløde og lad suppen småkoge i 3-5 min. Tilsæt de finthakkede grøntsager og lad dem koge med i ca. 1 minut. Læg fiskestykkerne i suppen og lad den igen få et opkog. Lad den simre i ca. 1 minut. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber samt friskhakket dild (eller basilikum). Hvis du ønsker en kraftigere smag på suppen, kan du supplere med lidt hønsebouillon. Til sidst monteres suppen med en smørklat (kan udelades).

    Server fiskesuppen sammen med godt brød.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
229,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Frisk torskerogn

Frisk torskerogn fås desværre kun i en forholdsvis kort sæson, som kan strække sig indtil marts. Rognen er enten frisk dansk torskerogn eller MSC c...

Pris fra
179,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Kundekommentarer

Din bedømmelse