Nulstil dit kodeord



×
×
Hjemmelavet fiskesuppe med torsk og laks

Hjemmelavet fiskesuppe med torsk og laks

Opskriften er udviklet af:

Tonny Kristensen
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    74
    74

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Forberedelser: Begynd med at snitte grøntsagerne i meget fine stave. Skær fisken i mundrette stykker.

    Fiskesuppe: Hæld fiskefonden i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløde og lad suppen småkoge i 3-5 min. Tilsæt de finthakkede grøntsager og lad dem koge med i ca. 1 minut. Læg fiskestykkerne i suppen og lad den igen få et opkog. Lad den simre i ca. 1 minut. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber samt friskhakket dild (eller basilikum). Hvis du ønsker en kraftigere smag på suppen, kan du supplere med lidt hønsebouillon. Til sidst monteres suppen med en smørklat (kan udelades).

    Server fiskesuppen sammen med godt brød.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Tikka Masala

Nem økologisk aftensmad til 4 pers. på kun 15 min.! Skagenfoods Heat måltider er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jaco...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Kyllingebryst uden skind

Fra fritgående kylling er vokset op med fuld adgang til det fri. Hjælp os med at minimere madspild Red varen og spar stort / Begrænset parti

Pris fra
139,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse