Nulstil dit kodeord×

Hvorfor kokkeprofil?

Dygtige kokke laver opskrifter for Skagenfood - og dig

Hos Skagenfood ønsker vi at gøre det nemmere og mere enkelt at spise frisk fisk til daglig og til festlige lejligheder. Vi ønsker derfor at have spændende, anderledes og inspirerende opskrifter, der kan få folk til at blive endnu gladere for at spise fisk. Dette sker i høj grad ved at have dygtige kokke i vores netværk, der kan udvikle og udforme opskrifter som er enkle at følge, men som samtidig giver en kulinarisk oplevelse.

Lær kokken at kende

En kokkeprofil viser ikke alene opskrifter med tilhørende billede, men fortæller samtidig den gode historie om kokken bag opskriften. Ligesom det er vigtigt at kende til fangstdata omkring fisken, så er rigtig mange også interesseret i at vide mere om personen bag opskriften. Hvilke overvejelser ligger der bag opskriften? Hvad er temaet hos kokken? Hvor i landet arbejder kokken? Hvad spiser kokken selv til aftensmad?

Fokus på restauranten kokken repræsenterer

Derudover indeholder en kokkeprofil også altid en reference til den restaurant, som kokken på nuværende tidspunkt arbejder hos. Gerne med et tilhørende link og billeder fra stedet, som gør profilen til en enkel og gratis markedsføringskanal til +15.000 unikke brugere ugentligt samt alle de besøgende på www.skagenfood.dk

Sundt samarbejde mellem kok, restaurant og Skagenfood - din fordel

Kokkeprofilen er derfor et samarbejde mellem Skagenfood.dk og kokken. For profilen fortæller historien om kokken, samler opskrifterne og giver restauranten/kokken en mulighed for at markedsføre sig på Skagenfood.dk. 

Udskriv siden