0
Koreansk Donkkaseu kalve "schnitzel" med kimchi mayo dertil chilisyltede napakål

Koreansk Donkkaseu kalve "schnitzel" med kimchi mayo dertil chilisyltede napakål

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
45 minutter
Opskriftstype:
Koreansk
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hvedemelsukkersalt
1 min.
Marinade til ris:
Rør en 1 spsk. sukker og 1/2 tsk. salt ud i 2 spsk. lys eddike (gerne riseddike) pr. pose ris, og sæt til side.
risottoriseddikesukker
2 min.
Ris:

Kom risene i en sigte, og skyl dem grundigt under rindende koldt vand i ca. 5 minutter. Kog risene efter anvisningen på pakken. Rør marinaden i, og vend rundt.

rød chilirødløgeddikesukkernapa kål (kinakål)
5 min.
Chilisyltede napakål:

Fjern de yderste blade på napakålet (kinakål), og kasser dem. Del kålet i mundrette bidder, og kom kålet i en skål. Vend rundt med 1-2 tsk. fint salt, og sørg for at få det masseret godt ind. Lad kålet salte i minimum 5 minutter, gerne længere. Hæld det salte vand, der løber fra kålet, væk. Skyl chilien. Snit rødløg så fint du kan, skær chili i lange tynde strimler, og kom begge dele i skålen med kål. Hæld 1/2 - 1 dl lys eddike over, og vend rundt. Efter 5 minutter tilsættes sukker til en tilpas sur/sød smag.

mayonnaise med tangkimchi krydderiblanding
15 min.
Kimchi mayo:

Rør mayo og 2/3 af kimchikrydderierne sammen.

kalveschnitzelraspkimchi krydderiblanding
25 min.
Schnitzel:

Krydr kødet med salt og den sidste 1/3 af kimchi krydderierne på begge sider. Vend så kødet i mel, derefter i et sammenpisket æg (har du ikke et æg, så brug lidt mælk eller fløde), og til sidst i rasp. Sørg for at trykke raspen godt fast i kødet. Steg kødet på begge sider på en meget varm pande i rigeligt neutral olie, til det er gyldent og sprødt. Drys med lidt salt, og lad det dryppe af på fedtsugende papir.

45 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores klassiske mayonnaise er rørt med gourmet tangsennep fra Nordisk Tang. Sennepen er økologisk dyrket på øen Endelave og tilsat sukkertang, som har en flot ravgylden farve og en sød smag. Med sin umami-smag virker sukkertangen som smagsforstærker, der giver friskhed til den fyldige mayonnaise.

Bonusinfo

Kimchi krydderiblanding indeholder:

  • Paprikaflager
  • Hvidløgspulver
  • gochugaru, koreansk chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?