Kom risene i en sigte, og skyl dem grundigt under rindende koldt vand i ca. 5 minutter. Kog risene efter anvisningen på pakken. Rør marinaden i, og vend rundt.
Fjern de yderste blade på napakålet (kinakål), og kasser dem. Del kålet i mundrette bidder, og kom kålet i en skål. Vend rundt med 1-2 tsk. fint salt, og sørg for at få det masseret godt ind. Lad kålet salte i minimum 5 minutter, gerne længere. Hæld det salte vand, der løber fra kålet, væk. Skyl chilien. Snit rødløg så fint du kan, skær chili i lange tynde strimler, og kom begge dele i skålen med kål. Hæld 1/2 - 1 dl lys eddike over, og vend rundt. Efter 5 minutter tilsættes sukker til en tilpas sur/sød smag.
Rør mayo og 2/3 af kimchikrydderierne sammen.
Krydr kødet med salt og den sidste 1/3 af kimchi krydderierne på begge sider. Vend så kødet i mel, derefter i et sammenpisket æg (har du ikke et æg, så brug lidt mælk eller fløde), og til sidst i rasp. Sørg for at trykke raspen godt fast i kødet. Steg kødet på begge sider på en meget varm pande i rigeligt neutral olie, til det er gyldent og sprødt. Drys med lidt salt, og lad det dryppe af på fedtsugende papir.
Som vist på billedet.
Velbekomme!
Vores klassiske mayonnaise er rørt med gourmet tangsennep fra Nordisk Tang. Sennepen er økologisk dyrket på øen Endelave og tilsat sukkertang, som har en flot ravgylden farve og en sød smag. Med sin umami-smag virker sukkertangen som smagsforstærker, der giver friskhed til den fyldige mayonnaise.
Kimchi krydderiblanding indeholder:
Kundekommentarer ()