0
Havkatfilet med karrychilitopping, limesauce og grøntsagssauté

Havkatfilet med karrychilitopping, limesauce og grøntsagssauté

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Skær fisken i portionstykker der er ens i tykkelsen. Placer dem i et smurt ovnfast fad og krydr med lidt salt.

Topping: Bland (blødt) smør, karry, finthakket hvidløg og finthakket chili (brug en mængde efter behag), rasp, salt og lidt peber sammen i en lille skål. Fordel toppingen på fiskestykkerne og bag fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 12 min.

Limesauce: Hæld fiskefond (hønsefond kan også bruges) og hvidvin i en gryde og lad det koge ind til ca. halvdelen. Tilsæt fløde, saft og skal fra limefrugten (gem ca. 1/3, som du kan bruge til sidst, når du skal smage til) og lad saucen reducere til den får en cremet konsistens. Kan evt. jævnes med lidt maizena. Smag saucen til med salt, peber og evt. mere limesaft.

Grøntsagssauté: Skær asparges, forårsløg, løg og peberfrugt i mindre stykker og sautér det hele i lidt olie på en pande. Krydr med salt og peber.

Server kartofler til retten.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?