Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
OBS: Hvis du modtager hele kyllingebryster, skal du selv skære dem i strimler.
Steg kyllingen i olie på en varm pande i ca. 5-6 min., til den er gennemstegt, og krydr med salt.
Tag panden af varmen, og vend kyllingestrimlerne med hoisinsauce på den varme pande.
Kog nudlerne i en gryde med saltet vand, til de er al dente, og lad dem trække under låg i 5 min.
TIP: Vær obs på, at nudlerne ikke får for længe, så falder de nemt fra hinanden. Jeg fortrækker derfor, at overhælde dem med kogende vand, og lade dem trække under låg 1-2 gange, til de er gode og møre, men stadig seje.
Skær agurken i tern, og snit forårsløg.
Skær guleroden i smalle strimler, eller riv den groft (skræl den evt. først).
Snit salaten, og skær limen i både.
Rør mayonnaise med sriracha sauce efter smag.
Afdryp nudlerne, og anret dem i skåle med grøntsager, kylling, chilimayonnaise og groft plukket mynte.
Kommentarer og forslag til opskriften