0

Nudelsalat med kylling, agurk, salat og chilimayo

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

Kylling i strimlerhoisinsauceægnudler
1 min.
Nudler og kylling

OBS: Hvis du modtager hele kyllingebryster, skal du selv skære dem i strimler.

Steg kyllingen i olie på en varm pande i ca. 5-6 min., til den er gennemstegt, og krydr med salt.

Tag panden af varmen, og vend kyllingestrimlerne med hoisinsauce på den varme pande. 

Kog nudlerne i en gryde med saltet vand, til de er al dente, og lad dem trække under låg i 5 min. 

TIP: Vær obs på, at nudlerne ikke får for længe, så falder de nemt fra hinanden. Jeg fortrækker derfor, at overhælde dem med kogende vand, og lade dem trække under låg 1-2 gange, til de er gode og møre, men stadig seje. 

agurkforårsløggulerodhjertesalatlimemayonnaisesriracha sauce
10 min.
Grønt og chilimayo

Skær agurken i tern, og snit forårsløg.

Skær guleroden i smalle strimler, eller riv den groft (skræl den evt. først). 

Snit salaten, og skær limen i både. 

Rør mayonnaise med sriracha sauce efter smag. 

18 min.
Anretning

Afdryp nudlerne, og anret dem i skåle med grøntsager, kylling, chilimayonnaise og groft plukket mynte. 

Kommentarer og forslag til opskriften