0
Omelet med ovnbagte rodfrugter og dip - mandag uge 4

Omelet med ovnbagte rodfrugter og dip - mandag uge 4

Fremgangsmåde

ægRevet cheddarjomfruolivenoliehjertesalatagurkcherry- eller blommetomatersalt & peber
Bagt laks med ovnbagte rodfrugter, frisk salat og dip - søndag

Pisk æg sammen i en skål, og rør cheddarost, salt og peber i. Skær de bagte rodfrugter ud i mindre tern og vend dem i æggemassen . 

Varm en pande med olie, kom æggemassen på panden.

Lad omeletten stege ved middelvarme i 15-20 minutter. Kom evt. et låg over panden for at det går hurtigere med at omeletten bliver færdigstegt.

Skær hjertesalat i strimler, skær agurken i mindre stykker og halver cherrytomaterne. Kom grøntsagerne op i en skål og vend det sammen med lidt god olivenolie, salt og peber

Spis omeletten sammen med dip og salaten.

Kommentarer og forslag til opskriften