0
Rødspættefilet i sprød rösti med salat og passionsmarinade

Rødspættefilet i sprød rösti med salat og passionsmarinade

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Små pandekager af kartoffelrösti: Skræl og riv bagekartoflerne og krydr dem med salt og peber. Form dem som små pandekager (ca. 0,5 cm høje) og steg dem i smør/olie (halvt af hver) på en pande til de er gyldne (brug godt med fedtstof - det gør det nemmere at stege dem). Derefter bages de færdige i en bradepande i en 175 grader varm ovn i ca. 15 min. (kan også steges færdige på panden). Drys til sidst med salt.

Salat: Skyl salaten, striml den og bland den sammen med et lille finthakket løg, klippet purløg og lidt olivenolie. Smag til med salt og peber og evt. citronsaft.

Fisk: Halver fileterne på langs og skær dem i mundrette stykker. Krydr med salt og peber og steg dem på en hed pande i olie i ca. 1 minut på hver side.

Passionsmarinade: Rør en marinade af saft og kerner fra passionsfrugterne, lidt citronsaft, olivenolie samt salt og peber.

Til sidst bygges en sandwich af rösti, salat og fisk. Dryp marinaden rundt om sandwichen (se billedet).

Server retten sammen med små nye kartofler med skræl.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?