0

Schnitzel med peberrod, kartofler, stuvet kål og agurkesalat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

nye kartofleragurk
1 min.
Kartofler og agurkesalat

Skyl eller skrub kartoflerne, og kog dem i en gryde med låg i saltet vand i ca. 15 min., eller til de er færdigkogte. 

Kog 1 dl eddike og 1 dl sukker op i en kasserolle, til sukkeret er smeltet, og krydr lagen med peber. 

Skær agurken i skiver, og kom dem i den lune lage. Vend rundt, og lad det trække til servering. 

Filet á la mørbradægrasp
8 min.
Schnitzel

Skær kødet i aflange skiver, bank dem gerne endnu fladere, og krydr med salt og peber. 

Vend kødet i mel, æg og rasp, og steg det i olie på en varm pande i ca. 3-4 min. på hver side. 

spidskålPiskeflødepeberrodcitron
15 min.
Stuvet kål, peberrod og citron

Snit kålen fint, og sautér den i en gryde i olivenolie og gerne lidt smør i 2-3 min. Hæld fløde på, og lad den dampe indtil servering. Krydr med salt. 

Skræl peberroden, og riv den fint. 

Skær citronen i skiver. 

25 min.
Anretning:

Anret schnitzel med kartofler, afdryppet agurkesalat, citronskiver, reven peberrod og stuvet kål, og nyd straks. 

Kommentarer og forslag til opskriften