Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl eller skrub kartoflerne, og kog dem i en gryde med låg i saltet vand i ca. 15 min., eller til de er færdigkogte.
Kog 1 dl eddike og 1 dl sukker op i en kasserolle, til sukkeret er smeltet, og krydr lagen med peber.
Skær agurken i skiver, og kom dem i den lune lage. Vend rundt, og lad det trække til servering.
Skær kødet i aflange skiver, bank dem gerne endnu fladere, og krydr med salt og peber.
Vend kødet i mel, æg og rasp, og steg det i olie på en varm pande i ca. 3-4 min. på hver side.
Snit kålen fint, og sautér den i en gryde i olivenolie og gerne lidt smør i 2-3 min. Hæld fløde på, og lad den dampe indtil servering. Krydr med salt.
Skræl peberroden, og riv den fint.
Skær citronen i skiver.
Anret schnitzel med kartofler, afdryppet agurkesalat, citronskiver, reven peberrod og stuvet kål, og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften