0

Påske

Kun
levering torsdag
uge 13

Ruths Påske

I år har vi besluttet os for at udvide samarbejdet med Ruths Hotel i Gl. Skagen - og kan for første gang tilbyde en fantastisk lækker påskemenu fra gourmet-køkkenet på det hæderkronede hotel. Menuen er sprængfyldt med lækre forårsbebudere og kan med en minimum af forberedelse sættes på bordet som en lille menu i 3 heat eller som social dining hvor alt sættes på bordet på én gang. Først til mølle - der er stærkt begrænset antal.

Læs mere
Kun
levering torsdag
uge 13
Stor gourmet oplevelse i vente!

LammePåskeKassen med hel lammeryg

MåltidsKasse med ALLE økologiske ingredienser til "Klassisk påskelammerygSkagenfood style" med de skønneste sprødstegte kartofler myntesauce samt en lækker tomat og rucola salat.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 12+13

Læsø lam - udskæringer

Læsø-lam er en eksklusiv delikatesse, som du kun kan opleve på Læsø. Lammene kan nydes på nogle af øens restauranter. Det specielle ved Læsø-lam og øens andre kreaturer er, at de går frit på strandengene, hvor de passer sig selv og spiser den specielle vegetation der vokser der, bl.a. malurt.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 12+13

Moules frites kassen

Der er ikke mange ting der spiller bedre med hinanden end denne Belgiske og Nordfranske klassiker! Moules marinières med sprøde fritter. En kasse med alle ingredienser.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 12
- danmarks bedste lam?

1/2 Thy lam - øko

Tæt på Vesterhavet, Stenbjerg og Nationalpark Thy går disse prægtige får og lam og græsser, hvor de plejer lyngen og den natur, der er der. Førhen har alle Thy lam været forbeholdt gourmetrestauranter som Svinkløv Badehotel, Ruths Hotel og Brøndums Hotel - men Gitte har igen reserveret et lille parti til os. Thy lam har en uovertruffen smag - og er af en fantastisk kvalitet.

Læs mere

Ørbæk øl

Et ordsprog siger. ” Øl er godt og øl er sundt – derfor drikker vi det året rundt”

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 12+13

Fileter & Remo

Intet påskefrokostbord uden nystegte rødspættefileter! Til påskens hygge er disse rødspættefileter perfekte.

Læs mere
Kun
levering fredag
uge 12+13

3 fiskespecialiteter

Håndpillede luksusrejer, rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø laks sikrer en vellykket start på Påskefrokosten.

Læs mere
Vis flere produkter