Nulstil dit kodeord×

I samarbejde med det succesfulde og anmelderroste lokale mikrobryggeri Skagen Bryghus - har vi sammensat en lækker kasse med deres bedste øl. 

Sandmilen - Guld øl 6,0 %
En god gammeldags guld øl, som er brygget i samarbejde med den kendte kunstner, musiker og skuespiller Leif Sylvester.

ForårsKassen

×

ForårsKassen

I samarbejde med Skagen Bryghus har vi sammensat en lækker ForårsKasse med 5 af deres bedste øl. ForårsKassen indeholder i alt 15 øl á 50 cl.

Indeholder:

  • 3 fl. Sandmilen
  • 3 fl. Drachmann 
  • 3 fl. Anne Ancher
  • 3 fl. Michael Ancher
  • 3 fl. Anne Ancher

15 fl. 540 kr. incl. pant / 36 kr. pr. fl.

540,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Der er ikke mange ting der spiller bedre med hinanden end denne Belgiske og Nordfranske klassiker! Moules marinières med sprøde fritter - og en god aïoli at dyppe i... Her har vi lavet en kasse hvor du får alle ingredienser - inkl en flaske skøn hvidvin. Her er nok til 4 sultne!

Kan bestilles til levering fredag i uge 14+15.

 

pris
359,00 kr

Klassisk lam Skagenfood style. MåltidsKasse med ALLE økologiske ingredienser til "Klassisk påskelam Skagenfood style" med de skønneste sprødstegte kartofler myntesauce samt en lækker tomat og rucola salat. Der er mere end nok til 4-6 personer. Vi sender naturligvis en udførlig og nem opskrift med - så du er garanteret en succes.

Vælg mellem ØKO hel udbenet lammekølle eller 1/2 lammeryg fra Læsø.

Kan bestilles til levering fredag i uge 14+15.

 

pris fra
819,00 kr

Høns i asparges er en af de mest elskede traditionelle danske hverdagsretter og de fleste ved, hvordan høns i asparges skal smage - men det er lidt noget bøvl at lave det fra bunden? Jammen den fixer vi da ;-) Vi er sikre på, at vores hjemmelavede udgave kogt på hele høns ikke vil skuffe dig - vi er i hvert fald nærmest afhængige!

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
249,00 kr

Med denne pakke får du flotte og friske sildefileter med skind, så du kan lave dine egne stegte sild.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
119,00 kr

Det sunde supplement til påskebordet eller til et pusterum fra påskens mange overdådige måltider. Laksefileten er perfekt til tilberedning i ovn, stegt eller grillet. Laks er en af de sunde fede fisk, og fileten her er uden ben, så det er både nem, sund og lækker mad.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
199,00 kr

Brian Flink Pedersen der ejer "Pølsemageriet" er ikke bare FLINK! Han er i vores øjne også en af Danmarks bedste slagtere og pølsemagere - og nu kan du for første gang købe hans fantastiske påskespecialiteter, røgvarer, postejer og prisvindende pølser lige her hos os.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
609,00 kr

Håndpillede luksusrejer, rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø laks sikrer en vellykket starten på Påskefrokosten. Rejerne er faste og smagfulde. Vi har aldrig smagt nogen der var bedre! Rødspættefileterne er flotte og superfriske. Laksen fra Fanø har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
459,00 kr

Intet påskefrokostbord uden nystegte rødspættefileter! Til påskens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
229,00 kr