Nulstil dit kodeord



×
Msc
Kun
levering fredag
uge 14+15

Blåmuslingen gør ikke meget væsen af sig under havets mørke bølger, men når den kommer op over overfladen og lander på tallerkenen, får den oftest smilet frem på selv de største skeptikere. Den smager nemlig himmelsk!

Blåmuslingen er også kendt som havets kartoffel - fordi den findes i rigelige mængder, er billig og kan anvendes til alverdens gastronomiske lækkerier. 

Sund "Fastfood"

Der er mange måder at servere de skønne friske blåmuslinger på. En oplagt mulighed er som muslingesuppe med masser af smagfulde rodfrugter, det smager fantastisk. Men der er masser af andre spændende muligheder - se vores mange inspirerende opskrifter med blåmuslinger her

Linemuslinger

Linemuslinger "dyrkes" på liner i de øverste vandlag, hvor planktonmængden og vandudskiftningen er større end ved bunden. Derfor er muslingerne kun ca. 1 år om at blive fuldt udvoksede og spiseklar, modsat deres artsfæller de vilde blåmuslinger, som lever på bunden og er ca. dobbelt så gamle for at nå spisestørrelse. Når muslingerne lever oppe i vandet opnår man desuden den fordel at der ikke kommer sand ind i muslingen, så du vil ikke opleve, at det "knaser" mellem tænderne, når du spiser linemuslinger.

Moules frites kassen

×

Moules frites kassen

Der er ikke mange ting der spiller bedre med hinanden end denne Belgiske og Nordfranske klassiker! Moules marinières med sprøde fritter - og en god aïoli at dyppe i.

Her har vi lavet en kasse hvor du får alle ingredienser - inkl. en flaske skøn hvidvin. Her er nok til 4 sultne! Kassen passer til 2 hovedretter eller 4 forretter.

Indeholder:

  • 1,5 kg friske store blåmuslinger, MSC
  • 4 stk skalotteløg
  • 1 hvidløg
  • 50 g smør
  • 1 flaske The Mad Fish Chardonay (Skagenfood hus-hvidvin)
  • Krydderiblanding fra ASA (laurbærblade, korianderfrø og sort peber)
  • Frisk timian
  • 2,5 dl piskefløde
  • Bredbladet persille
  • 6 Maris Piper kartofler
  • 1 bøtte skagenfoods egen aïoli (hvidløgsmayonnaise)

Sådan chekker du muslingerne: Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres. Skyl derefter muslingerne i koldt vand. Se evt. videoen nedenfor.

359,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

Frisk torskerogn fås desværre kun i en forholdsvis kort sæson, som starter sidst i november og kan strække sig indtil marts. Den friske torskerogn er lige nu MSC certificeret og fanget i det krystalklare vand ved Island.

 

pris
149,00 kr

1 bøtte med store flotte kammuslinger lige til at stege eller grille. Dette er det ultimative gourmet produkt - og det er bla. disse kammuslinger der bruges på de bedste michelinrestauranter rundt omkring i verden.

Kan bestilles til levering i uge 14.

 

pris
425,00 kr