Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 14-15

Det passer til 4 voksne og to børn når det serveres som et ostebord. Serveres det som en del af en menu, vurder vi at der er nok til 6-8 personer.

Hvad drikker man til ostene?

En kraftig Chardonnay hvidvin eller en anden stor hvidvin gerne med lidt restsødme vil passe fint til ostene.

Hvis der skal drikkes øl til, vil en Hvedeøl harmonere fint med de første fire oste, og en Ale vil gå godt sammen med blåskimmelosten. Der kan dog sagtens drikkes Ale til alle ostene.

Rødvin og ost er generelt ikke nogen god ide - de gør ligesom ikke rigtigt noget godt for hinanden - ud over naturligvis at smage godt hver for sig - og så er det jo bare brandhyggeligt.

Så vælg selv - men vi anbefaler at prøve med hvidvin.

Ost fra Grand Fromage

×

Ost fra Grand Fromage

Lækker ostepakke fra den legendariske Aarhusianske ostehandler Grand Fromage.

Pakken indeholder Fransk landbrie fyldt med mascarpone og trøfler, Morbier Cremeaure, Comté, Altesse, Fourme d’Ambert, blommegelé og tørrede figner.

 Passer perfekt som afslutning på en påskefrokost eller som en selvstændig osteservering. Køb eller bag et godt brød og server ostene med vin eller øl.

Indeholder:

  • Morbier Cremeaure
  • Comté
  • Le Maubert - fransk landbrie
  • Altesse
  • Fourme d'Ambert
  • Hjemmelavet blommegele
  • Tørrede figner

Der er ca. 750 gram ost i pakken. Holdbarhed: Ca. 2 uger fra modtagelse.

259,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Havgus, Gammelknas og Ask. Måske er du stødt på dem, når du har været ude at spise, i opskrifter eller der, hvor du handler, ostene med de særprægede navne er fra Arlas Unika-serie. Ostene er unikke fordi de laves i så små mængder, at der er mulighed for at kæle ekstra for både råvarerne og de færdige produkter. Ostene er i en årrække blevet serveret på udvalgte top-restauranter. Men nu kan du altså også prøve dem her hos Skagenfood.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
169,00 kr

Der er ikke mange ting der spiller bedre med hinanden end denne Belgiske og Nordfranske klassiker! Moules marinières med sprøde fritter - og en god aïoli at dyppe i... Her har vi lavet en kasse hvor du får alle ingredienser - inkl en flaske skøn hvidvin. Her er nok til 4 sultne!

Kan bestilles til levering fredag i uge 14+15.

 

pris
359,00 kr

Høns i asparges er en af de mest elskede traditionelle danske hverdagsretter og de fleste ved, hvordan høns i asparges skal smage - men det er lidt noget bøvl at lave det fra bunden? Jammen den fixer vi da ;-) Vi er sikre på, at vores hjemmelavede udgave kogt på hele høns ikke vil skuffe dig - vi er i hvert fald nærmest afhængige!

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
249,00 kr