Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 14-15

De nordjyske lam har masser af smag og kraft. Kødet er mørt og lækkert.

1/2 lam fra Mors

×

1/2 lam fra Mors

Vores danske lam er født og opvokset ved Limfjorden, nærmere bestemt på øen Mors. Lammene kan gå ude hele året, med adgang til at gå indenfor i dårligt vejr.

Lammene er, for de flestes vedkommende, at racen jydsk landfår, som er kendt for sit fine og magre kød. 

Lammene slagtes når de er ca. 10 måneder gamle på det nærliggende private slagteri i Karby, som står for høj kvalitet og faguddannet personale i slagteriet. Transport tiden fra landmand til slagteri er under 1 time, nærmere en halv.

Indeholder

  • 1 stk udbenet lammekølle, snøret, ca. 2,6 kg.
  • 1 stk udbenet lammebov, snøret  ca. 1,4 kg.
  • Lammekød i tern, 500 g.
  • Lammesmåkød i tern, 500 g.
  • Lammeryg med mørbrad, ca. 1,3 kg.

Ialt 6,3 kg.

1.359,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

2 stk store, flotte og supermøre 8 bens lammekroner fra Kildare County i Irland. Det er uden tvivl lammets Rolls Royce med fantastisk mørhed og smag! På grund af Irlands milde og våde klima har lammene stort set tilgang til frisk grønt året rundt, hvilket frembringer en kvalitet i særklasse.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
479,00 kr

Tæt på Vesterhavet, Stenbjerg og Nationalpark Thy går disse prægtige får og lam og græsser fra foråret til sen efterår, hvor de plejer lyngen og den natur, der er der. Øko Thy lam har en uovertruffen smag - og er af en fantastisk lækker kvalitet.

Kan bestilles til levering i uge 14.

 

pris
1.799,00 kr