Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 14-15

Vidste du at lam er sundt?

Udover at smage fortræffeligt er lammekød fyldt med sunde næringsstoffer. Lam indeholder masser af proteiner, der mætter godt, og fedtindholdet er generelt på niveau med kyllingekød, alt afhængig af udskæringen. En enkelt portion lammekød indeholder jern nok til at dække 30 pct. af dit dagsbehov. Lammekød indeholder også B-vitaminet niacin.

  • Lam indeholder masser af proteiner, der mætter fremragende og skruer op for din forbrænding.
  • Lam har et fedtindhold, der er helt nede på niveau med kyllingekød.
  • En enkelt portion lam indeholder jern nok til at dække 30 pct. af dit dagsbehov. Jern er bl.a. vigtigt for kroppens produktion af røde blodlegemer.

Irsk lammekølle

×

Irsk lammekølle

1 stk flot og stor irsk lammekølle

Luksus lammekølle fra Kildare County i Irland. I vores øjne er det noget af verdens bedste lammekød! 

Fersk lam fra "Den Grønne Ø - Irland"

I Irland har man gennem generationer lange og stolte traditioner for opdræt af lam. Der findes ikke mindre end 34.000 lamme-landbrug i Irland. Alle drives som familiebedrifter med et gennemsnit på kun 100 dyr, hvilket giver landmanden mulighed for at give dyrene en indgående og individuel opmærksomhed året rundt.

På grund af Irlands milde og våde klima har lammene stort set tilgang til frisk grønt året rundt, hvilket frembringer en kvalitet i særklasse. Lammekød fra irske Kildare er en smagsoplevelse i særklasse!

Indeholder:

  • Hel fersk Irsk lammekølle, med skank, 2,1-2,4 kg
  • (Passer til 4-6 pers)
  • Opskriftforslag

Holdbarhed: mindst 7 dage fra modtagelse

 

399,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

2 stk store, flotte og supermøre 8 bens lammekroner fra Kildare County i Irland. Det er uden tvivl lammets Rolls Royce med fantastisk mørhed og smag! På grund af Irlands milde og våde klima har lammene stort set tilgang til frisk grønt året rundt, hvilket frembringer en kvalitet i særklasse.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
479,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 1 kg.

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 6-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr