Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 14-15

Vidste du at lam er sundt?

Udover at smage fortræffeligt er lammekød fyldt med sunde næringsstoffer. Lam indeholder masser af proteiner, der mætter godt, og fedtindholdet er generelt på niveau med kyllingekød, alt afhængig af udskæringen. En enkelt portion lammekød indeholder jern nok til at dække 30 pct. af dit dagsbehov. Lammekød indeholder også B-vitaminet niacin.

  • Lam indeholder masser af proteiner, der mætter fremragende og skruer op for din forbrænding.
  • Lam har et fedtindhold, der er helt nede på niveau med kyllingekød.
  • En enkelt portion lam indeholder jern nok til at dække 30 pct. af dit dagsbehov. Jern er bl.a. vigtigt for kroppens produktion af røde blodlegemer.
  • Lam indeholder en god portion af B-vitaminet niacin, der blandt andet er en central brik i kroppens stofskifteprocesser.

Irske lammekroner

×

Irske lammekroner

2 stk. store og flotte irske 8 bens lammekroner
- lammets Rolls Royce med fantastisk mørhed og smag! 

Luksus lammekød fra Kildare County i Irland - i vores øjne noget af verdens bedste lammekød! 

Fersk lam fra "Den Grønne Ø - Irland"

I Irland har man gennem generationer lange og stolte traditioner for opdræt af lam. Der findes ikke mindre end 34.000 lamme-landbrug i Irland. Alle drives som familiebedrifter med et gennemsnit på kun 100 dyr, hvilket giver landmanden mulighed for at give dyrene en indgående og individuel opmærksomhed året rundt.

På grund af Irlands milde og våde klima har lammene stort set tilgang til frisk grønt året rundt, hvilket frembringer en kvalitet i særklasse. Lammekød fra irske Kildare er en smagsoplevelse i særklasse!

Indholder:

  • Fersk Irsk lammekrone, 2 stk, i alt 1,3-1,7 kg
  • (Passer til 4-6 pers)
  • Opskriftforslag

Holdbarhed: mindst 7 dage fra modtagelse

 

479,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Stor flot supermør og velsmagende lammekølle fra irske Kildare County. På grund af Irlands milde og våde klima har lammene stort set tilgang til frisk grønt året rundt, hvilket frembringer en kvalitet i særklasse.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
399,00 kr

1/2 lam fra disse nordjyske lam er virkelig lækkert. Vores danske lam er født og opvokset ved Limfjorden, nærmere bestemt på øen Mors. Lammene kan gå ude hele året, med adgang til at gå indenfor i dårligt vejr.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
1.359,00 kr

Lammeskank er en fantastisk delikatesse - prøv fx den medfølgende langtidsbraisserede opskrift og du vil nærmest kunne spise de møre skanke med et sugerør ;-)

 

pris
249,00 kr

Lammerullepølse med masser af persille fra Slagter Peter. Lammene er født og opvokset i Vendsyssel, nærmere bestemt ved Sindal. Her har de græsset omkring Mosbjerg Museum.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
249,00 kr