Nulstil dit kodeord



×
Øko
Kun
levering fredag
uge 14+15

Opskriften er en af vores allermest populære lammeopskrifter - se hvad vores kunder skriver:

Lilli Anne *****

WAUUUU - det er den vildeste lækre lamekølle vi nogensinde har lavet! 

Pia Hansen *****

Saftsusemig en lækker lamsebamse :-) Perfekt opskrift! TAK!

Peter A. Bertelsen *****

Hold nu op det smager godt. Og faktisk slet ikke svært.

Hans E. Pallesen *****

Det er en fantastisk opskrift som virkeligt er den forholdsvis store indsats værd! Tak!

Ulla Amindsbøl Poulsen *****

Bedste lammekølle EVER! Prøv den langtidsstege version - det er så englene synger!!!

Om vores lam fra Vibygård:

FRANK FRA VIBYGÅRDLAM - GO' VED DYRENE

Får og lam fra Vibygård, syd for Roskilde, bliver passet og plejet af Frank Hansen og hans team.

Fårene lemmer i april. Når lammene bliver født, kommer de sammen med deres mor i en fold, hvor de kan have det rart og være tæt sammen. Ved hver fold bliver der ført journal, så Frank kan holde øje med lammenes udvikling.

Når de er klar til det, kommer lammene i en større fold, som Frank kalder for vuggestue, dernæst kommer de i børnehave og efter godt og vel 14 dage, bliver lammene lukket ud på markerne for første gang.

Lam og får går ude og græsser på marker og enge størstedelen af året. I foråret lukkes de ud på økologisk kløver og om sommeren er de med til at udføre naturpleje på frøgræsmarker og enge. Sidst på sommeren går lammene igen på økologiske kløvermarker, som de græsser på indtil vinteren tager fat, hvor dyrene er i stald med frisk hø. 

LammePåskeKassen

×

LammePåskeKassen

Økologisk lammeskølle eller ryg Skagenfood style

(4-6 personer)

MåltidsKasse med økologiske ingredienser til "Klassisk påskelam Skagenfood style" med de skønneste sprødstegte kartofler myntesauce samt en lækker tomat og rucola salat.

Vælg mellem økologisk hel udbenet lammekølle eller en 1/2 lammeryg fra Læsø.

Vælg mellem:

  • Øko. Lammekølle, udbenet med skank, ca. 2,6 kg
  • Øko. 1/2 lammeryg, ca. 2,6 kg

Tilbehørskassen indeholder (alt er øko):

  • 1 pose/10 g lammekrydderi 
  • 2 kg store spisekartofler
  • 2 stk rødløg
  • 1 stk rød chilipeber
  • 1 hvidløg
  • 100 g parmesan i helt stykke
  • 400 g solmodne tomater
  • 60 g ristede hasselnødder
  • rucolasalat
  • hjertesalat
  • mynte
  • basilikum
  • bredbladet persille

Der er nok til 4-6 personer og vi sender naturligvis en udførlig og nem opskrift med - så du er garanteret en succes.

* Lammekrydderi: 20% rosmarin, 20% timian, 20% salvie, 20% hvidløgspulver, 10%mynte, 10% sort peber

819,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Tæt på Vesterhavet, Stenbjerg og Nationalpark Thy går disse prægtige får og lam og græsser fra foråret til sen efterår, hvor de plejer lyngen og den natur, der er der. Øko Thy lam har en uovertruffen smag - og er af en fantastisk lækker kvalitet.

Kan bestilles til levering i uge 14.

 

pris
1.799,00 kr

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering i uge 14+17.

 

pris
319,00 kr

Lammeskank er en fantastisk delikatesse - prøv fx den medfølgende langtidsbraisserede opskrift og du vil nærmest kunne spise de møre skanke med et sugerør ;-)

 

pris
249,00 kr

Brian Flink Pedersen laver Danmarks bedste leverpostej. Til Foodexpo i Herning vandt Brians baconleverpostej i suveræn stil - og nu kan du købe hans fantastiske og prisvindende postej lige her hos os. Du får naturligvis skiver af gammeldags tørsaltet og røget bacon med i pakken.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
199,00 kr