Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 14-15

Lammene slagtes når de er ca. 10 måneder gamle på det lokale slagtehus i Tårs ved Hjørring. Så der er kort vej fra jord til bord, og yderst kort transporttid til slagteri.

 

Lammerullepølse

×

Lammerullepølse

Lammerullepølse med masser af persille fra Slagter Peter.

Lammene er født og opvokset i Vendsyssel, nærmere bestemt ved Sindal. Her har de græsset omkring Mosbjerg Museum. Lammene kan gå ude hele året, med adgang til at gå indenfor i dårligt vejr.

Lammene er, for de flestes vedkommende, af racen jydsk landfår, som er kendt for sit fine og magre kød. 

Indeholder:

  • Lammerullepølse, kogt og klar til servering, ca. 1 kg 

 

249,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Lammerullepølse med masser af persille fra Slagter Peter. Lammene er født og opvokset i Vendsyssel, nærmere bestemt ved Sindal. Her har de græsset omkring Mosbjerg Museum.

Kan bestilles til levering i uge 14-15.

 

pris
249,00 kr

Lammeskank er en fantastisk delikatesse - prøv fx den medfølgende langtidsbraisserede opskrift og du vil nærmest kunne spise de møre skanke med et sugerør ;-)

 

pris
249,00 kr