Nulstil dit kodeord



×
Øko
Kun
levering i
uge 14

Forslag til opskrift: Mechoui-Style langtidsstegt lammekølle med harissa og agurk/koriandersalat 

Tæt på Vesterhavet, Stenbjerg og Nationalpark Thy går disse prægtige får og lam og græsser fra foråret til sen efterår, hvor de plejer lyngen og den natur, der er der.

Kødet påvirkes positivt af saltet fra Vesterhavet og nyder godt af den brede variation af forskellige græsser og urter i deres foder. Også deres vinterfoder stammer fra områder i Nationalpark Thy.

Det er også værd at bemærke at dyrene kun har haft en yderst kort transporttid til det lokale slagteri. På grund af de strenge økologiregler for dyrenes velfærd og brugen af medicin er der ingen medicinrester i kødet.

Gitte Kroll

Gitte, der ejer Thy lam, har 140 dejlige får og lam siger: "Mange kokke og slagtermestre mener nok, at dette med race og foder giver kødet en ekstra kvalitet. Jeg selv er af den opfattelse, at det drejer sig om noget helt andet - kort fortalt omsorg og måske endda kærlighed?"

1/2 Thy lam - øko

×

1/2 Thy lam - øko

Vælg levering i uge 14 (ugen før påske)

Gitte Kroll: "Jeg plejer at tage lam fra til slagtning minimum 5-6 dage før slagtning, så dyrene har det godt med hinanden i gruppen. Det betyder, at jeg gerne vil kende bestilling senest tirsdag før slagtning mandag. Derfor er det nødvendigt med deadline for bestilling i god tid, af hensyn til dyrenes max trivsel og sikre, at der er ro omkring dem – også til sidst"!

Førhen har alle Gittes Thy lam været forbeholdt gourmetrestauranter som Svinkløv Badehotel og Brøndums Hotel - men Gitte har igen reserveret et lille parti til os. Thy lam har en uovertruffen smag - og er af en fantastisk kvalitet. 

Indeholder:

  • Kølle med skank og culotte, uden nøgleben
  • Ryg med mørbrad, til helstegning el. koteletter
  • Bov, udbenet og opbundet 
  • Rullesteg af bryst, klargjort til rullepølse, inkl. snor
  • Tern af lammenakke og andet småkød
  • Hakket lammekød

I alt ca. 7,5-8 kg lam. (1/2 lam) Alle stykker er vakuumeret individuelt.

Bestil senest onsdag den 29. marts kl. 9.00 til levering uge 14

1.799,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det entrecôte skåret af oksefileten med fedtkant! Vi skærer dem på minimum 400 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
269,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! Vi skærer dem på ca. 275 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
229,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Côte du Boeuf skåret af oksehøjrebet - den perfekte kotelet med håndtag! Vi skærer dem på minimum 1200 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
599,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Châteaubriand af oksemørbrad - kødets Rolls Royce! Vi skærer dem ud i 3 størrelser, nemlig 450, 900 og 1200 gram!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
279,00 kr

Så er det frem med grillen og rotisseur'en! For disse små franske pattegrise på 5-6 kg er en helt fantastisk delikatesse! Vi køber dem direkte fra det store fødevaremarked i Rungis ved Paris. Glem alt om store danske pattegrise på 20 og 30 kg - næ nej dette er den ÆGTE vare :-)

Kan bestilles til levering i uge 20.

 

pris
1.099,00 kr