Nulstil dit kodeord×
Øko
Kun
levering fredag
uge 12+21

Forslag til opskrift: Mechoui-Style langtidsstegt lammekølle med harissa og agurk/koriandersalat 

Kødet påvirkes positivt af saltet fra Vesterhavet og nyder godt af den brede variation af forskellige græsser og urter i deres foder. Også deres vinterfoder stammer fra områder i Nationalpark Thy.

Det er også værd at bemærke at dyrene kun har haft en yderst kort transporttid til det lokale slagteri. På grund af de strenge økologiregler for dyrenes velfærd og brugen af medicin er der ingen medicinrester i kødet.

Gitte, der ejer Thy lam, har 140 dejlige får og lam siger: "Mange kokke og slagtermestre mener nok, at dette med race og foder giver kødet en ekstra kvalitet. Jeg selv er af den opfattelse, at det drejer sig om noget helt andet - kort fortalt omsorg og måske endda kærlighed?"

1/2 Thy lam - øko

×

1/2 Thy lam - øko

Tæt på Vesterhavet, Stenbjerg og Nationalpark Thy går disse prægtige får og lam og græsser, hvor de plejer lyngen og den natur, der er der.

Gitte Kroll: "Jeg plejer at tage lam fra til slagtning minimum 5-6 dage før slagtning, så dyrene har det godt med hinanden i gruppen. Det betyder, at jeg gerne vil kende bestilling ugen inden før. Derfor er det nødvendigt med deadline for bestilling i god tid, af hensyn til dyrenes max trivsel og sikre, at der er ro omkring dem – også til sidst"!

Førhen har alle Gittes Thy lam været forbeholdt gourmetrestauranter som Svinkløv Badehotel og Brøndums Hotel - men Gitte har igen reserveret et lille parti til os. Thy lam har en uovertruffen smag - og er af en fantastisk kvalitet. 

Indeholder:

  • Kølle med skank og culotte, uden nøgleben
  • Ryg med mørbrad, til helstegning el. koteletter
  • Bov, udbenet og opbundet 
  • Rullesteg af bryst, klargjort til rullepølse, inkl. snor
  • Tern af lammenakke og andet småkød
  • Hakket lammekød

I alt ca. 7,5-8 kg lam. (1/2 lam) Alle stykker er vakuumeret individuelt.

OBS: Bestil senest fredag den 9. marts kl. 9

1.799,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det entrecôte skåret af oksefileten med fedtkant! Vi skærer dem på minimum 400 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
299,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! Vi skærer dem på ca. 275 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
249,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Côte du Boeuf skåret af oksehøjrebet - den perfekte kotelet med håndtag! Vi skærer dem på minimum 1200 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
689,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Châteaubriand af oksemørbrad - kødets Rolls Royce! Vi skærer dem ud i 3 størrelser, nemlig 450, 900 og 1200 gram!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
279,00 kr